Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 18
Kea spune:
Provista, asta am vrut si eu sa spun, ca la varsta Monei nici eu nu ma gandeam la maritis, de bebe nici gand. Si dupa ce m-am maritat stiu ca il intrebam pe sot in primii ani, asa mai mult intr-o doara: noi cand facem un bebe? Si raspunsul era invariabil acelasi: la anu`! Si nu regret ca nu m-am maritat mai devreme, caci a meritat sa astept omul potrivit, ci regret ca prima sarcina n-a fost sa fie.
As fi avut doi copii acum. Si chiar ma gandeam zilele astea ca pe masura ce trece timpul cred ca imi va lipsi curajul sa o iau de la capat.
provista spune:
si in cazul meu a meritat din plin sa astept omul potrivit
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
hi hi hi chiar la shasa ma gandeam daca apare... nu ma puteam duce asa la culcare
fara sa o stiu pe forum![]()
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Buna. Raportam si noi o dimineata fara febra. Insa piticul meu doarme de ieri de la 20... S-a trezit doar ca sa pape pe la 7. Am incercat sa-l tin treaz, dar nici in fund nu statea bine, pica lat ca o curca beata. Off, asa tare sa-l fi epuizat boala? Sau inca nu s-a terminat ?Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
BINE ca nu mai are FEBRA. Este foarte probabil sa fie epuizat de boala, asta daca nu cumva (Doamne fereste) sa fie putin deshidratat din cauza febrei ce a avut-o. Cam ce cantitate de lichide "a bagat" cat a fost mai bolnavior?
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. LA MULTI ANI!! si nu in ultimul rand, indianului cel mic Petru, bebe de "pupaza de noapte" (specie rara si foaaarte pretzioasa!) Shasa!! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
Cum sti tu sa indulcesti o urare de La multi ani

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui provista hi hi hi chiar la shasa ma gandeam daca apare... nu ma puteam duce asa la culcare Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Iata-ma sunt la datorie
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
Hm, cam slaba activitate in seara asta.
Cred ca ma retrag si eu, mai citesc 2-3 pagini (Regii blestemati) si ma bag la somnic.
Va 
Noapte buna!
Iri
Teo
Petru
New Life Is Born

cu motoras