Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Hm, cam slaba activitate in seara asta.
Cred ca ma retrag si eu, mai citesc 2-3 pagini (Regii blestemati) si ma bag la somnic.
Va
Noapte buna!

IriTeoPetru
New Life Is Born

la ce volum ai ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza! O cafea sa treaca ceata! (din ochi).

Dyana, sa stii ca si eu am avut temerea asta cu cutremurul (bine, eu o am permanent dar in primele luni era groaznic de exagerata). Si vb ta, cand a mai si fost zgaltaitura aia in aprilie am zis ca imi sar mintile. Si colac peste pupaza mai eram si singura acasa, doar cu bb. In rest, mie mi-a fost mai altfel, nu pot spune greu sau rau, in primele 2 sapt cand m-a palit depresia de facusem febra 39-40. Stiti, mai tineti minte? CA nu stiam daca sa mai alaptez sau nu...Si de aici alta problema "cum sa nu mai alaptez" ei...o intreaga nebunie. Dar a trecut. Aaaaaaa, stai ca mi-am amintit...cea mai cumplita traire am avut-o a doua zi de dupa operatie cand, fiind la terapie, vine dr neonat sa imi spuna ca bb este dus la prematuri la incubator, desi a avut o nota buna la nastere asa a considerat ea ca e mai bine pt el. Ei, am zis OK. Ei, mai fetelor, cand a venit vremea sa aduca bbii la alaptat si pe al meu nu mi l-a adus ma apucat asa o neputinta combinata cu o putere supranaturala ca vroiam sa ma ridic din pat sa plec sa il caut (exact ca Joiana care vine repede la vitel acasa - cine e de la tzara stie). Defapt, m-am si ridicat. Asa am avut o recuperata uimitor de rapida.

Hai ca m0am lungit de dimineata.

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.

Mergi la inceput

Fetele din Galati, unde petreceti Craciunul. Va iau cu mine la Bran????? Mai sunt 3 camere libere si m-am gasit organizator de petreceri

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza; doriti o cafeluta/ness/cacao/pepsi/cola/ceai/lapte?????... daca nici acu' nu le-am acoperit pe toate.....
mutzu a avut vreo 4-5 treziri azinoapte, le-am pierdut numarul, asa ca am profitat si eu sa mai dorm nas in nas cu el pe canapea in camera lui; la 7jumate l-am laut la noi in pat, a papat, ne-am pus pe joaca, l-a caftit pe tac'su' numai in ochi ca sa fie sigur ca-l trezeste.... e delicios dimineatza, dar azi cand s-a vazut cu amandoi in pat.... s-a lasat cu tone de pupaceli si gangurituri; acuma i-am dat niste titi si l-am culcat, ca trebuie sa-si faca somnicul de dimineatza
azi fac masaaaaaaaaaj!!!!!; am chemat-o iar pe fata mea la masaj, o luam mai incet ca sa nu ma mai invinetesc ca data trecuta, abia astept; sper doar sa vina cristi la timp de la servici (ca azi l-au chematvreo 2-3 ore- sper eu) sa stea cu mutzu, ca altfel... bem cafele cu mutzu in brate, ca nici vorba sa vada el ca facem noi ceva si sa nu se bage in seama

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

mai fetelor cum faceti voi cu invelitul bebeilor noaptea???? ca la noi e dezastru; adica pana acum vreo 3 saptamani dormea mutzu meu neintors, invelit cumintel; acuma..... e teroare, il gasesc la capul celalalt, facaut cocolos in cearsaf... sincer, cred ca 2 treziri din cauza asta sunt, ca se face ghem si nu poate sa mai scape; desfac la el 5 minute pana-l eliberez... zici ca e la "matele incurcate"; mai mult de cersaf nici gand sa pun pe el, ca transpira, dar fara.... mi se pare ca-l gasesc cam inghetat; cred ca-i iau niste costumase mai grosute sa-i dau noaptea, ca alta solutie nu vad; sac de dormit... chiar nu are rost sa incerc, ca el daca nu are loc sa-si intinda p[iciorusele in toate directiile.... mama ce se enrveaza; nu suporta nimic pe el, il invelesc dupa ce adoarme, ca daca simte cerasaful pe el da din labute si-l trage cu manutele pana-l da jos... si mai si maraie ca un catel la el

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
Dyana multam' de cafa..la capitolul invelit eu am doua variante cand o vad agitata o pun in sacul de dormit,,,cand e ok o invelesc cu paturica subtire,,,de care stie sa scape

Ce veselie o fi la fetele excursioniste

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Dyana, ca te vad activa...ceva "special" pentru tine...

http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Cutremur-in-60-de-zile-199.html
Asta ca sa vezi ca eu sunt bolnava rau. Apropo, am avut o perioada acum vreo 2 ani ma culcam cu geanta si o sticla de apa la cap. Dece? Ca in caz de cutremur sa am apa langa mine, in caz ca scap, iar daca nu, sa vada cine a murit (sa caute in geanta). Ei, ce zici? Ma intrecut cineva la nebuleala???

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Mergi la inceput

hai ca vb singurica... da' mai am cate ceva de zis
legat de somnul bebelusilor: Dr iliescu, care e cea mai buna pe neurologie pediatrica, zice ca intre 8 luni si 1 an si 2 luni sunt normale tulburarile de somn; surioara mea a trimis la ea un bebe care de pe la 7 luni jumate nu a mai dormit (acuma are vreo 9 luni); toata noaptea frichinit, cerut titi, bagat cereale seara, lapte praf.... nimic, ca nu de foame urla; si le-a zis ca e copilul absolut perfect, sa nu-si faca probleme, pentru ca acum este o dezvoltare extraordinara a creierului, si apar tulburarile astea de somn; care pot sa fie de la 1 trezire pana la stat treaz toata noaptea... si nu neaprat recuperat somnul ziua;
adaugand si ce a spus dr culcer la emisiune ca bebeii alaptati e normal sa se trezeasca noaptea sa suga, din instinct- pentru ca noaptea se stimuleaza cel mai mult secretia laptelui, atunci se secreta si hormonii necesari, in special prolactina....... deci am un copil perfect normal, care se trezeste noaptea pentru ca asa-i dicteaza instinctul, care nu o sa pateasca nimic din cauza asta
ilinca sper sa te tina lapticul calumea, ca uite la mine nu-i mai tine de fomica, dar am noroc ca e ok cu diversificarea; poate incepi sa-i dai sa guste mai multe feluri, pana-i gasesti ce-i place.... nu de alta, da' sa fii pregatita pentru o eventuala "criza" - ca la noi, dupa ce a fost bolnavior si i-a cerut corpul mai mult, sa recupereze, atunci nu i-a mai fost suficient; si titi oricum e la dispozitia lui de setica, de alint, de somnifer, de linistitor pentru taiat unghiutele... si cel mai important.... de primit tone de pupicei si alintaturi de la mami
mi-a placut ce a zis Culcer, ca si la 2 ani jumate, 2 portii de laptic de mami ii asigura o treime din necesarul de anticorpi si vitamine..... deci scrie pe mine alaptat mult si bine daca reusesc; nu o sa ajung eu la 2 ani jumate, da' macar un an jumate tot ii dau daca am

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

floric, eu m-am calmat acuma cu astea; pentru ca dupa ce am stat cu stres maxim, atunci in perioada aia cand era turbare, ca vine/ nu vine marele cutremur, am ajuns la concluzia ca.... vine cand o vrea Dumnezeu, nu cand prevad ei; si degeaba m-am mutat eu intr-un super bloc, cu super rezistenta, facut dupa 79, ca poate sa ma prinda oriunde altundeva, la socrii, la ai mei, sau pur si simplu pe strada aiurea ..... deci cu Dumnezeu inainte, ca nu noi ne hotaram soarta

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

cum am venit pe lume

Mergi la inceput