Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 15
Ilinca_M. spune:
Pun si eu un link cu o emisiune "traieste sanatos", despre alaptare, special pentru tufetele care se gandesc daca sa mai alapteze sau nu, cum se face intzarcarea etc:
http://www.antena2.tv/arhiva/traieste-sanatos/2009-12-08
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
alina.n spune:
e palpitant de acum incolo????
buuun atunci astept sa vad ce se intampla![]()

_
rasfat pentru tine
dyana27 spune:
mamaaaa, ce liniste e pe aici
; pai bine mai fetelor, vreti sa vina excursionistele acasa si sa nu aiba ce face???? hai sa le dam de recuperat![]()
![]()
![]()
ilinca, am vazut interviul cu madamele.... dar stiam ce au de zis; ca doar sor'mea' cu culcer lucreaza toata ziua; mie mi se pare ok, doar ca are ff multe faze la care exagereaza, de' eu le stiu "din interior"
; oricum la capitolul alaptat e "mama lor", din maternitate a venit si mi-a aratat pozitia cea mai comoda de alaptat, ceea ce m-a ajutat mult; adica mutzu apuca bine, ma invatase surioara cum sa-l pun, plus toate asistentele care treceau pe la noi.... eram rasfatat sectiei atunci, ca toata lumea venea sa vada nepotelul![]()
![]()
; dar ea m-a invatat pe mine cum sa stau relaxata, sa nu ma doara spatele, cu perna in brate pe operatie![]()
![]()
![]()
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui millie Provista ,nu am stiut de melodi.Sunt foarte frumoase,multe nu le-am mai auzit de cativa ani buni .Multumesc ![]() |
cu placere.daca mai sunt si alte melodii care va plac....le gasesc si le pun pe mail.
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
provista spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Ei, nu am stiut de ele. Acum iti spun MULTUMESC. ![]() ![]() |
cu placere

provista spune:
| citat din mesajul lui Floric Simona, ce mi-ai facut tu cu melodiile astea ![]() . Tocmai aseara am visat ca participam la un concurs unde trebuia sa cant "Cand vine seara..."_Sanda Ladosi |
daca ai uitat versurile acum ai ocazia sa ti le reamintesti

provista spune:
| citat din mesajul lui cris_tinaus Si Ana de vreo 2 zile are nasul tare infundat, o aspir mereu, sper sa fie ok caci azi ma cam doare pe mine gatul si nu ma simt deloc bine. |
incearca si cu pivalone spray sau Marimer spray - solutie fiziologica cu apa de mare.
sa treacaSimona mamica dragastoasa de
provista spune:
hm... trebuie sa gasim un subiect de discutie...eu demult ma gandeam sa va intreb pana acum, care perioada de dupa nastere vi s-a parut cea mai grea?
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI!! si bebelusilor sarbatoriti azi:
pletosul Robert al Corinei Plici-Plici (we miss you!
)
Damian Serban, bebe de Eseea
Maria Alexandra, bebelina de Alexa101
Albert Gabriel, bebe de Ciresica5
Radu Stefan, bebe de Bubulina
si nu in ultimul rand, indianului cel mic Petru, bebe de "pupaza de noapte" (specie rara si foaaarte pretzioasa!) Shasa!!
7luni
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui provista hm... trebuie sa gasim un subiect de discutie...eu demult ma gandeam sa va intreb pana acum, care perioada de dupa nastere vi s-a parut cea mai grea? Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Eu cred ca pentru mamicile care au inregistrat vreun episod de boala al copilului, aia a fost perioada cea mai grea; nu-mi pot imagina ceva mai groaznic decat sa-ti vezi copilul bolnav, suferind

Pentru ca Sophiphi n-a experimentat inca decat o raceala slabutza, daca e totusi sa fac un "clasament", o perioada mai grea a fost undeva la 2 saptamani de la nastere, cand deja resimteam lipsa somnului si asta mai ales combinata cu primul puseu de crestere a fost cam nashpa. Ca eu pana la primul puseu de crestere nu facusem cine stie ce ragade, dar atunci a fost cam nasol, imi falfaiam tzitzele prin casa descoperite si date cu 3 straturi de lanolina si ma rugam sa-mi lase Phiphi macar o pauza de o juma de ora, da' nuuuu, ea tot la 10 minute se cerea mufata

Dar ce indepartate imi par acele vremuri!
7luni

. Tocmai aseara am visat ca participam la un concurs unde trebuia sa cant "Cand vine seara..."_Sanda Ladosi
si nu ma simt deloc bine.