Sezatoarea canadiana (164)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Merci, Roxana, dar cu specializarea lui istorie( e drept ca e contemporana si e cu nationalist dar are putine perspective)...... Nu m-a ascultat cand i-am spus sa treaca spre Stiinte politice.....(Ce-i drept ii cereau 9 cursuri de facultate de refacut) El cauta ca analist sau consilier.....

Eu de fapt intrasem initial sa redeschide dezbaterea electorala....cozonac.
Am cumparat saptamana asta panettone cu stafide. Azi am facut eu cozonac cu stafide la masnia de paine( inclusiv copt) . Spre surprinderea mea a iesit. Spre dezamagirea mea, n-am pus suficient zahar( am folosit reteta de la Donia cu 2.5 linguri). Dar batalia Panettone versus cozonac de casa a fost castigata de Panettone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Ah, vroiam sa mai zic ca probabil Isa ma mosteneste ca de asta toamna ne zice macar o data pe saptamana ca ea vrea sa mearga la Amsterdam si sa mearga cu trenul. Asa ca probabil nu ar deranja-o prea tare sa se mai plimbe un pic prin lume!

O seara frumoasa!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Aoleu, Roxana, ne parasesti ??? Glumesc, sa dea Domnul sa gasesti locul cel mai bun pentru voi toti. Ca atunci Victor o sa fie fericit sa mearga cu trenul in vizita la Isa
Si el ne zapaceste cu calatoritul, dar la el destinatia favorita e Romania, ne zice: gemem (in loc de mergem ) la galben (asa e colorata Ro pe harta de la el din camera) la Omania.
Dar cu asta nu-mi prea seamana, mai mult de la bunica (mama mea) are gena asta.

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ah, Diana eu sincer nu as vrea sa plec din Montreal dar daca nu gasesc nimic, va trebui sa-mi largesc optiunile si o sa caut si prin alte parti... cat de indepartate, ramane de vazut! Va trebui sa-mi fac mai multe scenarii ca doar nu degeaba mi-am facut lucrarea pe scenario analysis... Ha ha ha! Ar trebui s-o pun practica incepand cu mine!!! Iar de venit in vizita, sunteti mai mult decat bineveniti oricand, oriunde!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Casandra, sa-ti fie de bine tratamentele !
Eu am fost de cateva ori la facial aici, dar nu pot sa spun ca am fost multumita, in afara de sentimentul ala cand iesi dupa o ora de stat linistita fara sa te gandesti la nimic. Eu am un ten gras, cu multe puncte negre, care trebuie curatat periodic, dar aici iti scot doua-trei (puncte negre), alea mai usoare si apoi ii dau cu creme care mai de care, cica alea scot punctele alea mai naravase. Le scot, dar dupa cateva zile, de arat ca Sonia la cateva zile, plina de puncte de grasime pe care normal ca le scot eu, si nu le scot bine si se infecteaza si... arat ca o patlagica.
In Ro, ma duceam o data pe luna, ma "storcea" tanti ca la Nufarul, aratam ca o patlagica la plecare, dar a doua zi eram gigea

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Roxana, am inteles si multumim de invitatie, insa numai pe Kilimanjaro sa nu te trimita ca facem o luna doar ca s-ajungem la voi

Mergi la inceput

Arturicii, v-ati intalnit la Mont St Bruno si cu monitorii romani de care scria Podeanu ? Daca nu eram cu pouponii ne-am fi dus si noi sa ne dam un pic pe skiuri. Dar las ca cresc ei si ne fac cu mana de pe partie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut.

sa va fie de bine intalneala. Noi Ontario nimic?

Diana asteapta macar 6 saptamani pana ii schimbi cerceii. Sophia nici dupa 7-8 nu pot zice ca era vindecata 100%.

Facial- si eu din randul celor nemultumite de cum se face aici. In Ro era super bine. Aici vorba Dianei ajung acasa si dupa 3 zile curat eu.

Dana inca putin...

Felicitari studentelor pt rezultatele frumoase.

Caut partenera de mers la Cirque du Soleil. Visul meu de cand am venit in Canada. Poate se indura sotiorul si-mi ia bilet de ziua mea. Cineva care vrea sa mearga?

Mergi la inceput

Scuze pt atatea mesaje dar mi-e frica sa nu le pierd. Ca le scriu intre copii, acum am computerul langa scaunul de alaptat, mai bag o tzitzi, o pun pe Sonia in pat, ma duc la V, se trezestee S, o iau de la capat. E frumos, ce sa mai. Cand mi-e mai greu ma gandesc la ce-mi spune mama, ca privind in urma cea mai frumoasa perioada i se pare cea cand eram noi doi mici (am un frate cu doi ani mai mic), desi atunci nu stia pe unde sa mai "scoata camasa".

Asa, Nelia, am lasat mesajul tau la urma, ca eu credeam ca tu o sa ma lamuresti mai mult, cand de fapt mi-ai ridicat alte intrebari, pe care nu le aveam inainte
Asadar, pt mine problema se punea pt scoala privata, ca acolo se dadea examen la 4 ani in franceza. Nu m-am gandit niciodata ca nu o sa-l primeasca la publica de care apartinem (care btw nu e nici aproape, are nevoie de autobuz scolar si pe care sigur il va lua ca el s-ar duce de acum la scoala numai pt schoolbus ).
Si noi suntem la fel de legati de gradinita asta, nu vreau sa-l mut de la 4 la 5 ani de acolo, o data ca si Sonia o sa mearga la aceeasi gradi si vreau sa fie amandoi intr-un loc cat mai mult posibil si apoi cred ca o sa aiba la dispozitie anul de maternelle ca sa invete franceza.
Si de ce trebuie sa dau socoteala la comisia scolara ? Cand inscrii copilul nu te duci direct la scoala de care apartii ?
Inteleg ca se completeaza un formular in care treci nivelul de intelegere/vorbire a limbii franceze, nu ? Si in functie de asta il baga sau nu la accueil.
O sa ma interesez daca aici au clasa de accueil, dar daca e cum zice comisia, aici ar trebui sa aiba chiar mai multe ca in zona stau multi anglofoni plus emigranti care vorbesc numai engleza si nu toti merg la gradi franceza.
Victor are 2 ani jumate, mai am doi pana la inscriere, se mai pot schimba lucrurile pana atunci ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui OlgaTarziu

Salut.

Diana asteapta macar 6 saptamani pana ii schimbi cerceii. Sophia nici dupa 7-8 nu pot zice ca era vindecata 100%.

Olga

Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer

Aoleu ! Dar cum vezi daca s-a vindecat daca nu dai jos cerceii ? Ca la Sonia nu se vede nimic. Eu ma asteptam sa iasa cu ea cu sangele siroaie curgand din urechi (stiu, sunt caraghioasa, dar mi-e asa o frica de sange, mi se face rau instant la cat sunt de mare ), dar nu curs nici o picatura. Si i-a dat lui Seb doctoru o hartie cu un fel de indicatii generale in care scrie ca cerceii trebuie scosi o data pe luna, stersi cu alcool si pusi la loc, de unde am dedus eu ca dupa prima luna pot sa-i schimb, daca tot ii dau jos pe-astia.
Of, poate se ofera cineva sa ma ajute cu treaba asta ca mie imi tremura deja mainile.
Daca-i mai creste si parul si vrea codite clar trebuie sa ma bag la niste cursuri ceva la mamicile de fetita cu experienta, ca dupa mine o tund cel mult "castronel".

Gata, toata lumea doarme, maine avem sedinta foto pt pozele de Craciun si casa e cu fundu-n sus. Cred ca facem pozele direct in holul de la intrare ca sa nu avem mult de curatat maine dimineata

Noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Va mai aduceti aminte!?! Voiam sa va intreb, voi stiti cine cinta aceasta melodie, ce grup de copii?

Dar genericele noastre preferate:

http://www.youtube.com/watch?v=PV4-ZcYJ83U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=xOn9b_0mtA0&feature=related

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

te pup Nelia!
Corul Radioteleviziunii Romane (Bucuresti)

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput