Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *24*
Raspunsuri - Pagina 20
liliac1 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac multam fetelor. Adevarul e ca povestea e foarte sintetizata.Tot ce am trait in acei ani , a inteles ca locul lui e doar langa mine. Ce am trait ultimii ani e foarte greu de acceptat si putine cupluri raman impreuna si se sustin reciproc. Pe noi greutatile ne-au apropiat si unit si mai mult. Ultimii 4 ani i-am trait la intensitate maxima. E ca si cum am fi trait dublu si probabil ca asa o fi. Imi aduc aminte fiecare cura de chimio , data cand a facut-o , ce a primit , ce fel de aplazie a facut , daca a facut febra ... , dar nu imi aduc aminte ce am mancat cu o saptamana in urma Ce v-am povestit mai devreme , am impresia ca e candva demult si ca am trait-o in alta viata. Eram atat de tineri si eu am fost atat de fitoasa si de rea ... se pare ca cineva m-a aranjat si a reusit sa imi taie aripile sa nu ma pot inalta ...... intru sa fac capitol Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Nu stiu daca e din cauza ca ai fost tu fitoasa si rea...

Tu esti un ingeras de fata, esti dulce si simpatica, esti o mama puternica si cu dorinta de viata. Te imbratisez si te pup cu mult, mult drag.
eu am fost fitosenia intruchipata si rautatea cea mai rea de pe planeta, crede-ma ca stiu ce zic
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
lutoniana spune:
la ceas de seara aparu si risipitoarea de sidef 
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
lutoniana spune:
noi ne bagam la apa ...sa ne auzim cu bine in capitolul urmator 
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
Iulika29 spune:
Fetelor am ascultat colinda Andrei ,,deschide usa crestine'' si mi s-a ridicat pårul pe mana recunosc ca e cam lungut
..are o voce superba si chiar reuseste fata asta cu vocea ei cu sensibilitatea ei så transmita spiritul craciunului..nu mai e Craciunul ce a fost odatå
.cand de pe vremea asta repetam cu prietena/vecina mea( care soseste in 6 zile
) colinda care avea så ne aduca baaani
..ea fata cu voce nu gluma eu..playback
..doamne atat ma bucur ca vine..vom avea timp så depånåm muulte amintiri printre care si cele legate de craciun, colinde bcuria copilului care cum termina de colindat/urat intra direct in consignatie så cumpere muulte gume bombibom de pepene galben![]()
Iote la ce ma gandesc io acu![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana la ceas de seara aparu si risipitoarea de sidef ![]() Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
Seara la voi..ca e bath time...la mine e miezul noptii deja
Sa va fie de bine baita

Il astept pe flacau sa urle pentru masa de noapte...ca maine iar am o zi de calcat si cusut
mangulico ce ghinion pe capul vostru cu masina. Dar...tot raul inspre bine ca p-acolo mai exista si oameni inimosi. Imi amintesc si eu ca eram cu burta cat China si cu Andra dupa mine si ploua infiorator de tare...iar eu in mijlocul strazii faceam semn disperata dupa un taxi. Am sfarsit prin a pleca cu un..autobuz ca nu s-a indurat nimeni. Asta e.
Ma bucur ca nu-s niciun fel de probleme cu auzul lui Aidan. De fapt nici nu mi-am pus pb vreodata sa fie

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Ellenuta spune:
off .. scrisesem un ditai mesajul cu raspunsuri si mi-a dat laptopul o eroare .. mi s-a inchis pagina .. 
nela superb bradutul!
selen o poti alapta in mers. eu asa procedez cand e cazul. ce poveste frumoasa aveti si ce repede v-ati decis sa va casatoriti. vazut si pe ebruska .. e tare frumoasa broscuta mica!
claudia hehe ce frumos .. deja esti bunica. cred ca e frumos cu o familie numeroasa .. sarbatorile trebuie sa fie super, nu?
iulika
8,2 kg .. ce baiat cu greutate ..
luci sa vezi peste vreo 2 ani cum te vei simti cand te veo da in leagan, te vei juca la nisip si chiar te vei da pe tobogan .. amintiri din copilarie, ce sa mai .. vai , mor de dragul lui gogo .. are niste ochisori superbi! ce mai flacau ai tu mami acolo .. 
manga off ce patanie cu masina .. sper sa nu fie ceva scump de inlocuit.
andre
ce frumos ai povestit ..
claudia tare frumoasa povestea voastra .. ce bine ca ai facut pasul caci uite cata fericire ai parte alaturi de sotiorul tau si fete. sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
aiduk am citit pe nerasuflate povestea voastra .. parca e desprinsa dintr-un film .. astept continuarea.
uf . s-a trezit anna ..
pupici si noapte buna!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
MangaGirl spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
multumim ![]() ![]() pupa mami fata cu ochii frumosi ![]() Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
e deja petita...
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume

multam fetelor. Adevarul e ca povestea e foarte sintetizata.
... se pare ca cineva m-a aranjat si a reusit sa imi taie aripile sa nu ma pot inalta ...