Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *24*
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andraiulia Buna seara, fete dragi! Of, ce dulce e Davidutzu in pozica aia!! Va multumim pt grija...Sophie e binisor...ca stare generala, e exact ca intotdeauna...doar ca revine febra. Dupa vreo 7 ore a revenit la 38,2..a scazut iar, cam 37,6 in fundulet. Am mai vb cu doc si daca pana maine tot revine, ne impachetam si ne ducem la ea. Sau vine ea. Oof, nu m-am clintit azi de langa iubita mea. Am stat numai lg ea, am vb...ne-am hlizit, am mai sters-o cu servetele. E micuta. Iulik, ar fi dragut sa fie o perluta dar parca e prea mititica. Abia face 3 luni peste cateva zile. |
dar ti-a spus de la ce ar putea fi temperatura ? bine ca e vesela si activa ....pana maine o pupam ca sa-si revina

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Lullaby_2009 spune:
David e tare frumos, ce ochi are ... e un scump. Cred ca-l pupi toata ziua.
Am ras tare cand am vazut pozele cu printesa Carina cu pampersul, ce dulce era, nu stia mitica.
Iar cele cu ea araboaica sunt absolut delicioase.
Aida, ce poveste, am citit-o pe nerasuflate. Voi chiar aveti ce povesti, eu in doua randuri am terminat.
Ne-am cunoscut in adolescenta, a fost perioada zbuciumata ca amandoi eram tineri si incapatanati, apoi ne-am mutat impreuna si ne doream un copil, astfel a aparut puiutul nostru. Singurul regret este ca nu am fost mireasa. Poate in viitor, cine stie.
Vroiam sa mai spun cate ceva, dar am uitat. 
Acum s-a trezit Alex si e nervos ca am miscat un pic mana, de amortisem toata. 
mami fericita de Alex 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 David e tare frumos, ce ochi are ... e un scump. Cred ca-l pupi toata ziua. Am ras tare cand am vazut pozele cu printesa Carina cu pampersul, ce dulce era, nu stia mitica. Aida, ce poveste, am citit-o pe nerasuflate. Voi chiar aveti ce povesti, eu in doua randuri am terminat. Ne-am cunoscut in adolescenta, a fost perioada zbuciumata ca amandoi eram tineri si incapatanati, apoi ne-am mutat impreuna si ne doream un copil, astfel a aparut puiutul nostru. Singurul regret este ca nu am fost mireasa. Poate in viitor, cine stie. Vroiam sa mai spun cate ceva, dar am uitat. ![]() Acum s-a trezit Alex si e nervos ca am miscat un pic mana, de amortisem toata. ![]() mami fericita de Alex ![]() |
asta da poveste Lullaby....inseamna ca v-ati potrivit daca sunteti amandoi incapatanati...ati invatat care cum si cat sa lase de la el ...Poti sa te faci mireasa cand vrei...e doar o zi ..restul e o viata intreaga

Iulika29 spune:
Aidaa aste e lungåå
..nu e lungå dar e foarte fainå..si chiar plina de aventuri nu glumå.Sa fiti fericiti
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
aidaciolac spune:
deci nu imi vine sa cred ca abia acum a adormit scumpelul asta mic al meu. Vaaaai cat a putut sa vorbeasca 
... si eu trimit mesaje cu Laci si saracu e nedumerit si ma tot intreaba daca am baut ceva
ca l-am intrebat daca isi aduce aminte cum ne-am cunoscut , la care el zice ca sigur , dar ca ce m-a apucat?
Apoi in alt mesaj ma intreaba ca cum e cu cunoscutu ca daca nu ii spun nu poate sa doarma la noapte ... si eu ii raspund: ce cunoscut mai? mai mesagesti si cu altcineva? sigur la mine trebuia sa ajunga 
... deci saracu il tampesc de cap
oare cum ma mai suporta?
Ellenuta spune:
seara buna,
apuc si eu sa respir un pic .. sper sa nu-mi faca vreo surpriza zuzele mici .. anna iara a avut doua nopti cu culcat la 2 .. ea a dormit bine mersi si eu la 8 am fost in picioare caci eva ma invita in fiecare dimineata la
.. saptamana viitoare intra si mama in vacanta si sper sa o mai ia 2-3 zile pe la ea ..
mai avem un pic pana la botez, sambata il facem. abia astept sa scapam si de asta. duminica avem baita de mir .. si fac un tort ..
sa vedem cum iese caci reteta e deliciu .. yammy ..
am mult de recuperat, caci voi scrieti, nu gluma ..
monica clatite zici .. off eu incerc sa stau departe de dulce caci nu e ok ptr silueta mea. hehe .. ce de cadouri i-a adus mosul lui atomix, care e un frumos! vai ce-l invata tati pe baiet ..
raluca felicitari pentru papa la 3 ore. as vrea si eu sa incerc dar grasunica urla ca din gura de sarpe .. nu rezista 3 ore.
uka ce craciunita frumoasa!! iar costumatia de araboaica e tare rau. nici cu pampi pe cap nu-i sta rau ..
andra mie mi-e frica s-o culc pe burtica .. o las ptr cand se va intoarce singurica.
mary uite o
sa iesi din butoi si sa nu mai ai stari din astea urate .. nu stiu ce le-a provocat dar ma rog sa nu te mai lovesti de ele niciodata.
adinus e tare scumpa si frumoasa soniuca! ma bucur ca sunteti bine. si ce hainute frumoase!
gata un capitol .. poate va gasesc la capitol nou ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
aidaciolac spune:
multam fetelor. Adevarul e ca povestea e foarte sintetizata.
Tot ce am trait in acei ani , a inteles ca locul lui e doar langa mine.
Ce am trait ultimii ani e foarte greu de acceptat si putine cupluri raman impreuna si se sustin reciproc. Pe noi greutatile ne-au apropiat si unit si mai mult. Ultimii 4 ani i-am trait la intensitate maxima. E ca si cum am fi trait dublu si probabil ca asa o fi. Imi aduc aminte fiecare cura de chimio , data cand a facut-o , ce a primit , ce fel de aplazie a facut , daca a facut febra ... , dar nu imi aduc aminte ce am mancat cu o saptamana in urma
Ce v-am povestit mai devreme , am impresia ca e candva demult si ca am trait-o in alta viata. Eram atat de tineri si eu am fost atat de fitoasa si de rea
... se pare ca cineva m-a aranjat si a reusit sa imi taie aripile sa nu ma pot inalta ...
... intru sa fac capitol
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Uka ![]() eu sunt topita dupå Carina..am vrut sa iti spun ca i se potriveste asa de bine numele ..nu stiu de ce..Multumim fetelor pt pupici si imbratisåri ![]() ..Dana ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE ![]() Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)![]() ![]() Bruce, minunea noastrå Sårbåtori Fericite![]() |
Multumesc...tare greu am mai ales numele asta, greu greu ne-am hotarat! Ma bucur daca tu crezi ca i se potriveste, esti o dulce.

Uka, cea mai fericita mamica de
Carina - 14.09.09 Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

lutoniana spune:
citat din mesajul lui aidaciolac multam fetelor. Adevarul e ca povestea e foarte sintetizata.Tot ce am trait in acei ani , a inteles ca locul lui e doar langa mine. Ce am trait ultimii ani e foarte greu de acceptat si putine cupluri raman impreuna si se sustin reciproc. Pe noi greutatile ne-au apropiat si unit si mai mult. Ultimii 4 ani i-am trait la intensitate maxima. E ca si cum am fi trait dublu si probabil ca asa o fi. Imi aduc aminte fiecare cura de chimio , data cand a facut-o , ce a primit , ce fel de aplazie a facut , daca a facut febra ... , dar nu imi aduc aminte ce am mancat cu o saptamana in urma Ce v-am povestit mai devreme , am impresia ca e candva demult si ca am trait-o in alta viata. Eram atat de tineri si eu am fost atat de fitoasa si de rea ... se pare ca cineva m-a aranjat si a reusit sa imi taie aripile sa nu ma pot inalta ...... intru sa fac capitol Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |

liliac1 spune:
Seara buna de la noi!
Citesc cu nesat povestile voastre de amor si ma scufund in ochii Davidului imbracat in salopetica si ma uit la frumoasa Carina. Recunosc ca ma apuca invidia cand vad ce ipostaze prinde ca eu pan acum n-am reusit sa-i prind ochisorii deschisi in vreo poza si nici gropita din obraz pe care imi vine sa i-o pap.
Aidut Ce poveste frumoasa la voi
Si simt eu ca parca nu e tot...
Selenica Povestea voastra e plina de romantism. Pe plaja la vama veche...eheheeeee.
claudia tu ai o poveste tare interesanta si te admir din toate punctele de vedere mai ales ca aveai 1 copilas micut si ai facut o alegere cu sufletul atat pentru tine cat si pentru frumoasa Iulia.
As vrea si eu sa fiu pe faza la fiecare postare, sa o savurez din plin, dar mi-e imposibil deocamdata. Dar ne facem noi mari ![]()
Am mai scris un post...dar a disparut in neant recunosc ca am dat "trimite raspuns" si-am zburat in sec urmatoare si-a intrat Andra la aparat 
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei