Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *24*
Raspunsuri - Pagina 18
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 4mykids ..... Iar cu familia da e mare, dar multumesc lui dumnezeu ca nu stau cu noi ca sigur nu as fi rezistat ,le au si ei pe ale lor, dar toate trec |
..de parca nu toata lumea le are....

Iuliko ca bine zici cu floricelele ca eu stau aici ca pe ghimpi si nici la baie nu am mers ca ma doare si burta cat m-am tinut de pipi ...ca sa nu pierd startul

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Iulika29 spune:
Uka
eu sunt topita dupå Carina..am vrut sa iti spun ca i se potriveste asa de bine numele ..nu stiu de ce..
Multumim fetelor pt pupici si imbratisåri
..
Dana
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl uka chiar ca ai idei frumoase si traznite cu pozele Carinei, care este o frumoasa. are un zambet de milioane. cum reusesti s-o prinzi razand? |
Multumiiim!
He, nu e greu, rade tot timpul aproape.. Toti zic ca e ranjita ca mine, am fost toata sarcina foooarte relaxata si vesela si asa este si ea. Azi a ras in hohote, credeam ca plange. Dar radea la o planta... se spargea de ras, m-am speriat rau
Frumoase povesti de dragoste! Eu nu credeam in casnicie, nici nu stiu multe cupluri cu adevarat fericite si compatibile, ma bucur ca voi imi schimbati parerea despre acest lucru. Multa fericire tuturor!
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina - 14.09.09 Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

aidaciolac spune:
Si asa nu merge netul , Eriku doarme m-am gandit sa incep sa scriu povestea noastra de inceput. Probabil ca este asemanatoare cu a multor tineri , dar prefer sa ma gandesc ca e mai deosebita cumva ![]()
Era prin '93 , primul an de facultate , prima vacanta. Ce sa facem , cum sa facem , ne hotaram cativa colegi (4 baieti si 3 fete) sa mergem la Paltinis la ski in perioada Craciunului. Cum viata de student era grea am zis sa inchiriem toti 7 o camera la schitul care era cu 2 km mai jos de Paltinis ca sa ne ramana mai multi bani de distractie.![]()
Si cum toti 7 plecam din Constanta se parea ca o sa avem distractie inca de la inceput.
Trenul pleca noaptea din gara si eu incarcata cu rucsac , schiuri , clapari , ca doar plecam la schi , ajung in gara si stupoare , doar eu si cei 4 baieti , nici macar nu ma anuntasera caprele alea ca nu vor veni. Ce sa fac , cum sa fac , eeeeei , am zis asta este , eu merg sa schiez cu sau fara ele![]()
Inutil sa va spun ca am ras tot drumul. Cand am ajuns la schit si am coborat din autobuz , stupoare , nici un pic de zapada , iar cei din autobuz tot vociferau si faceau misto de mine ca o sa schiez pe iarba. In gandul meu mi-am zis ca va fi o vacanta ratata , dar nah.
Pana ne-am cazat si instalat s-a facut noapte , asa ca am zis mai bine sa stam si sa ne odihnim si mergem a doua zi in statiune.
Dimineata cand ne-am trezit zapada era pana la genunchi
asa ca pe mine a scris partie pentru jumatate de zi.
Seara ne-am zis sa mergem prin statiune in recunoastere si poate gasim ceva distractie. Si distractia am gasit-o la parterul hotelului principal , o discoteca supra aglomerata , dar ce conta , era tot ce ne trebuia. DJ-iul era cam gay
asa ca baietii mergeau sa faca dedicatiile pe gratis
si sigur ca dedicatiile erau rock
.
La o masa mare din spate mai era o gasca mare care dadeau si ei dedicatii tot rock , asa ca atmosfera era foarte faina pentru noi ![]()
La un moment dat incepe o balada si unul din colegi ma invita la dans. Ringul plin de nu puteai sa arunci nici un ac , eu radeam cu tzacanitu ala de coleg si aaaaaaaau , cineva tocmai m-a calcat pe picior. Ma umfla rasul si mai rau , imi zice pardon persoana respectiva. Hm , ceva nu e in ordine cu el ca nu isi ia ochii de pe mine , nimic nou in asta (au murit laudatorii
).
Dupa 2 dansuri deja calcatorul de picioare isi face curaj si ma invita la dans. Canta Roxette "It must have been love" .Accept si incepe analiza , hm , ok , e inalt , puternic , plete crete , dar are inceput de chelie si mustata. Nop , nu e genul meu
. Ne conversam in timpul dansului , dar nu am retinut mare lucru. Seara continua cu multe ocheade , iar spre dimineata statea cu 2 prieteni langa el la 3 pasi de mine in fata mea. Colegul meu se prinde si zice ca se cara de langa mine sa isi faca omul curaj sa spuna ce are de zis
. Vine Laci si ma invita sa ne intalnim la o cafea dimineata. Io nu si nu ca dimineata sunt pe partie. Asa ca a luat-o ca pe un refuz.
A doua seara iar ne-am intalnit in aceeasi discoteca. Ma astepta
. Asa ca am stat de vorba toata noaptea. Intre timp baietii mei agata si ei fete. Spre dimineata (pe la 2 cred) am plecat toti 10 la fete in camera , dar la un moment dat eu si Laci a trebuit sa plecam ca trebuiau sa stinga lumina... 
Nah , ce draq ma fac. Astia au ramas la cabana in statiune cu fetele , cum naiba sa ma intorc la schit noaptea , zapada , 2 km mai jos si focul nefacut in soba
. Laci nu si nu ca vii la mine in camera la hotel. Mai sa fie. Deja ma duce la hotel 
Stiam ca in camera mai sunt inca 4 baieti ... asa ca cele cateva sute de metri pana la hotel le-am facut in pasul furnicii si a durat destul de mult pana am ajuns.
... am ajuns la usa camerei si eu pun fundul jos langa usa si ii propun ca mai bine stam acolo pe hol si vorbim
Tot incearca sa ma convinga sa nu ma port prosteste ca nu se intampla nimic , dar capul patrat nu si nu. Usa la camera era larg deschisa poate poate intru. Nu va zic cat eram de obosita de imi cadeau ochii in gura si cu febra musculara dupa 2 zile de schiat , asa bine ar fi fost sa pun capul pe o perna
. A vazut ca nu are cu cine discuta , asa ca a inceput sa imi dezlege bocancii
si sa ma descalte. Pana la urma m-a bagat in pat care era si la geam , deci cat mai departe de usa , ceilalti baieti sforaiau deja
Restul noptii m-a tinut in brate si pana la urma am si adormit. Dimineata sigur ca toti ceilalti s-au trezit primii si au inceput sa vorbeasca si mare le-a fost mirarea sa ma gaseasca acolo. Si vorbeau astia toti odata si eu nu intelegeam nici o iota , asa ca doar ochii imi ramasesera afara de sub patura
. Abia apoi au realizat ca ar trebui sa vorbeasca in romaneste ca sa nu ma simt aiurea sau sa nu cred cine stie ce si asta fara sa le spuna nimeni nimic. Apoi am mers dupa baietii mei cu Laci sa vedem ce fac , pai ce sa faca frate ca erau combinati pana in gat
si nici vorba sa mai mearga la schit. Ioi 
Eram hotarata sa merg singura si sa imi iau schiurile si sa ma intorc pe partie , dar Laci nu si nu ca suntem asteptati de ceilalti la masa. Nah si au mai urmat inca 2 zile si 2 nopti care le-am petrecut impreuna si ei au trebuit sa plece. Eram indragostiti lulea. Cand te loveste dragostea te loveste rau si nu te poti feri.
Noi (eu si baietii) am mai petrecut inca o zi impreuna pe partie ca si lor le plecasera fetele si apoi am plecat la Constanta.
Apoi Laci m-a tot sunat , iar in 8 ianuarie era deja la Contanta la botezu lu sora-mea si l-am cazat la o matusa care statea in apropiere , dar a dormit o noapte si la noi in casa.
Mama l-a placut imediat , ca e linistit , cu bun simt ... dar niciodata nu a crezut ca o sa ajung sa ma mut la Timisoara. Au urmat vacante petrecute la Timisoara , la Constanta , excursii , dar dupa aproape 2 ani (in '95) ne-am despartit.
Am suferit ca un caine. Aveam 20 de ani si inima rupta in dragoste. Nimeni nu a crezut ca o sa sufat atat de mult.
In mai '96 a revenit in Constanta si am petrecut 2 zile impreuna , dar se terminase , ne distantasem unul de celalalt si aveam deja proiecte diferite pt viata ... dar am tinut legatura si periodic ma suna.
Apoi dupa 2 saptamani l-am cunoscut pe cel cu are aveam sa imi petrec urmatosii 3 ani si jumatate. Un tip total diferit: inalt , tuns scurt , mereu aranjat si dichisit , atent si bine crescut , modern , patratele pe tot corpul ... era imposibil sa iesim undeva si sa nu incerce sa il agate vreuna
... dar cum primul si prima mare dragoste nu se uita niciodata am continuat sa vorbesc cu Laci la telefon din cand in cand.
... si cum in vara lu '99 trebuia sa imi rezolv actele prin Bucuresti am plecat pentru 3 zile de acasa si cum am reusit sa rezolv aproape totul in dimineata primei zile si restul se putea in ultima zi , hop ma suna Laci si zice hai la Timisoara ca sunt acasa. Si eu fara multa tigla pe casa 'hai ca vin'.
Actuala nasa a lu Erik ne astepta cu masa pusa si abia astepta sa cunoasca 'legenda Aida' , apoi a doua zi m-a dus la socrii si surori si la prieteni. Toti au fost foarte mirati cand m-au vazut
, iar a doua zi dimineata aveam tren spre Bucuresti , iar el trebuia sa plece in Italia. Am petrecut 2 nopti impreuna , nopti in care doar m-a tinut in brate si a plans in parul meu , ca nu se putea mai mult din cauza ca veneam din patul celuilalt ... Inainte sa plec l-am intrebat daca are de gand ceva serios si a zis ca nu stie.
Pai spuneti si voi , cum sa las ce aveam acasa , ca ma scotea in oras de 3x/ saptamana si ma iubea in draci si se mai si discuta de casatorie desi era cu 2 ani si jumatate mai mic ca mine , pe ceva ce tontu ala 'nu stia'
Cand a realizat ce a facut s-a suparat pe mine ... dar nu aveam nici o vina. O perioada nu a mai sunat.
Apoi in 2000 am incercat sa o rup cu cel de acasa. Era si foarte posesiv pe langa calitatile care le avea. Am aflat intr-un final ca atunci cand eu ma intalneam cu fetele si mergeam la distractii (doar noi fetele) de fapt aveam de multe ori si coada dupa mine. Stia tot ce misc ... si zau ca nu mai era sanatoasa relatia. I-am interzis sa vina la mine , dar a continuat sa bata la usa. Am amenintat ca ma intalnesc cu altul si a zis ca ma gaseste in oras si o sa faca scandal in public. Intelegea ca nu mai vreau cu el dar nu ma lasa sa ma intalnesc nici cu altul. Trebuia sa fiu doar a lui.
Intre timp nasa lu Erik a nascut , era deja august 2000 si ma tot inebunise ca ea vrea ca eu cu Laci sa ii botezam fata , nu conta ca nu suntem impreuna ... Asa ca am profitat de moment si am venit la Timisoara sa imi vad fina. Era inca in spital si nu m-au lasat sa intru. Laci abia m-a asteptat si a zis ca trebuie sa mergem la Herculane ca ne asteapta prietenii acolo , chiar asa si a fost. Apoi am fost la Balea Lac , apoi la Constanta.
Celui de acasa i-am zis ca plec cu fetele la munte si unde mergem nu avem semnal si sa nu ma sune ... draci ca imi lasa niste mesaje lungi cand deschideam telefonul cu fel de fel de promisiuni. Doar mama a stiut unde am plecat si era trista. Atunci a simtit prima oara ca ma pierde si a realizat ca nu ii convine
Cand Laci a plecat de la Constanta a zis ca va veni in 2 saptamani si vrea sa vina la mama nu sa ne ascundem si ca vrea sa ma ia la Timisoara cu bagaj cu tot , asa ca sa ii pun in tema. wo-ow
Cel de acasa abia ma astepta , a venit la usa la jumatate de ora dupa ce a plecat Laci , parca a stiut desi eu nu ii spusesem ... a venit cu promisiuni cu planuri ... si i-am zis ca nu sunt numai a lui ... in secunda a doua a iesit pe usa. Nu a putut suporta ca am fost cu cineva ... Dupa 2 zile m-a sunat si m-a rugat sa ii acord jumatate de ora ca vrea sa ma duca undeva. Am acceptat in final , asa ca a venit la usa , m-a luat , cand am urcat in masina m-a legat la ochi. mi-a fost putin frica , dar am fost prea curioasa sa vad pana unde poate sa mearga. Nu vedeam nimic. M-a sustinut sa urc niste trepte si m-a dezlegat la ochi. Ma dusese in catedrala din Constanta , avea si biblia la el in caz ca catedrala era inchisa si mai avea si o cutiuta cu un inel. A ingenunchiat si cu vocea tremurand m-a cerut de sotie. Nu am stiut cum sa ies mai repede de acolo. A stiut ca ceva nu era in ordine. Eu nu pot sa mint si fata ma tradeaza intotdeauna. Fara sa promit nimic am zis ca trebuie sa mergem de acolo si sa discutam. Va dati seama cum se uitau cei din biserica la noi si mai ales cum se uitau la mine ca au vazut ca nu m-am bucurat si nu am reactionat cum ar fi fost firesc in asemenea caz.
in final i-am zis ca plec la Timisoara si nu m-a putut opri ... o aveam deja pe Emma si el inca ma suna sa ma intorc la el ...
Apoi asa cum imi spusese , Laci a venit dupa 2 saptamani si m-a luat la el ...
Ce a urmat este alta poveste ![]()
A fost lunga?![]()
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui lutoniana fetelor dar sa ma laud si eu ca o mamica normala pot ? salta inima in mine de fericire cand ma uit la el ![]() cred ca asa simte fiecare dintre noi....si pentru clipele acestea zau ca nu merita sa ne mai necajim cu alte griji, probleme si necazuri ![]() Uite ce-are mami pe ziua de azi. Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
Davidutu este S U P E R B!!!

Sarbatori fericite!!!

lutoniana spune:
pai n-a fost lunga dar mai vreau 

Ce frumos....imi plac relatiile astea incercate care dupa ani si ani tot se intalnesc cei doi 

happy_uka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
eeee, ce sa-ti spun...ca noi astealalte nu am bea si noi putin ? ce noi nu avem suflet si pofte ? ![]() ![]() ![]() (glumesc, nu te superi, nu ?) Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
Pe toate va astept!!! De maine ma postez acolo si va astept!

Sarbatori fericite!!!

lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Davidutu este S U P E R B!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Uka, cea mai fericita mamica de Carina - 14.09.09 Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !! Cea mai haioasa craciunita ![]() ![]() Sarbatori fericite!!!![]() ![]() ![]() |
multumim

pupa mami fata cu ochii frumosi

andraiulia spune:
Buna seara, fete dragi!
Of, ce dulce e Davidutzu in pozica aia!!
Va multumim pt grija...Sophie e binisor...ca stare generala, e exact ca intotdeauna...doar ca revine febra. Dupa vreo 7 ore a revenit la 38,2..a scazut iar, cam 37,6 in fundulet. Am mai vb cu doc si daca pana maine tot revine, ne impachetam si ne ducem la ea. Sau vine ea.
Oof, nu m-am clintit azi de langa iubita mea. Am stat numai lg ea, am vb...ne-am hlizit, am mai sters-o cu servetele. E micuta.
Iulik, ar fi dragut sa fie o perluta dar parca e prea mititica. Abia face 3 luni peste cateva zile.
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Mai uka una si cu una fac doua.....cum naiba iti ies tie TOATE pozele asa faine ? ca eu ca sa am una faina ca cea de azi fac cam 20 de bucati E minunata araboaica...si mai stie si sa rada la aparat ![]() ![]() ![]() Are niste ochisori o splendoare....Pe malul marii numai fete cu ochii negri ca maslinele ![]() ![]() ![]() Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
Mai, habar nu am..poate aparatul + dispozitia mereu vesela a Carinei + firea ei placuta + rabdare + imaginatie .
Dar la noi e boala de familie, si eu si tata si fratele meu suntem renumiti ca paparazzi, oriunde mergem avem camera video+foto la noi, prindem cele mai tari momente.
Intr-un concediu in Antalya (deci vreau si eu pe lista in septembrie, noi mergem siiiigur ) am prins pe video o faza super tare: un tip (roman evident) il cara pe altul intr-o trisca si a prins viteza si l-a aruncat in piscina, era ala sa se inece, au vrut dovada ca sa-l dea in judecata; sa vezi ce oferte am primit pt filmuletul ala ..
Io-s mereu pe faza, pe telefon am sute de filmulete cu Carina, cu mochite caraghioase, clipe imediat dupa trezire cand ma recunoaste si rade din toate gingiile , filmez tot ce misca, tot ce sopteste pitica mea.

Sarbatori fericite!!!

il cunosc pe patron