Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *24*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si avem si 4 sarbatoriti azi: Matei Alexandru de Thea, Rianna , Alexandru de ralu0308 si Andrei de Bianca M.

sa creasca frumosi si sanatosi si sa va umple sufletele de bucurii! La multe lunite si multi anisori!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

iulika . nu dejaba's blonda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

fetelor dar sa ma laud si eu ca o mamica normala pot ?
salta inima in mine de fericire cand ma uit la el cred ca asa simte fiecare dintre noi....si pentru clipele acestea zau ca nu merita sa ne mai necajim cu alte griji, probleme si necazuri
Uite ce-are mami pe ziua de azi.

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

mai vroiam sa zic ceva,...acum pana nu uit
croco scrii asa de frumos...si imi place ca reiese din randurile tale asa mult calm si stapanire de sine...cel putin asa percep eu care sunt zapacita si aiurita si apuc in toate partile.....
clau bunica zici ? yamiii...pai asa bunica te cred si eu ca si-ar dori toti nepoteii....sa iasa cu ea la o cafea
Urasc sa fac asta dar am sa merg pana pe prima pagina sa vad cati ani ai
Oricum esti o mare simpatica iar fetele tale minunate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Ioi Luto, i manac ochisorii aia frumosi ce gagiu de nota 10 e in salopeta aia de blugi , nu degeaba stam la rand sa fim petite de David;

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Ma facu sa rosesc, multumesc Luto, is mai batrana ca tine stai linistita si spunand-o pe aia drepata ar trebui sa fiu si mamica cea mai experimentata de aici cu 7 copii...dar tzeapa ca numai 2 sunt din burtica mea;
ce as mai da sa mai arat ca la 25 de ani cu mintea de acum, dar sa le am si pe iubitele mele;
Aud niste zgomote ciudate de la Isabella din patut , cand ce sa vezi pisoiu; meu suge de zor din plapuma ei , e mai buna ca suzi;

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

fetelor dar sa ma laud si eu ca o mamica normala pot ?
salta inima in mine de fericire cand ma uit la el cred ca asa simte fiecare dintre noi....si pentru clipele acestea zau ca nu merita sa ne mai necajim cu alte griji, probleme si necazuri
Uite ce-are mami pe ziua de azi.

sa-i mananci falcutele si alta nu. ce frumos l-ai imbracat . si tot blond e, degeaba zici tu. vad ca si al tau "zambeste" larg la camera. si Aidan face la fel. pupam Davidelu' Cuceritoru' pe ochisorii cei albastri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

hehe Aida, asa cred si eu mai ales la cum stiu ca sunt tatii cu fetitele lor ce l-am mai calarit si noi pe tataaa

cand vii in Ct?? ca apropos de iesit din rutina, eu astept cu nerabdare sa vii sa ne vedem, si cu Santorini si Uka

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Abia astept! Dar nu vreti voi sa facem o repetitie inainte?
Propun city mall, nu stiu daca sunteti anti iesit la mall, noi am tot iesit, recunosc, acolo ne intalnim cu prietenii in weekend (tati ne zice pitzipoance de mall)..
E acolo o cafenea cu canapele super, fac cinste cu un caffee latte deca il cunosc pe patron
Azi am fost la bunici, avem o tanti care ne face curatenie joia ..de data asta mi-a aranjat si hainele in sifonier, mi-e asa jena, era cam vraiste Cred ca sunt mai rasfatata ca fii-mea !
Apropos de ea, v-am promis ieri poze cu ea deghizata in araboaica

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

E frumos cand ma striga nanny, e un sentiment ciudat dar placut , din pacate nu prea a mai avut parte de mine de cand a aparut si Isabella,Jenson are 3 ani, iar acum cu doi gemeni,pe de o parte ma bucur ca nu suntem in accelasi oras,pot sa ma ocup de dragele mele fete in voie, si sa-mi vad nepotii doar din cand in cand;

Imi dau seama cat de repede trece timpul pe lanaga noi si ma uitam si o ascultam pe Iulia acuma seara cum vorbeste, cat de mult a crescut nu mai e veveritza mea dulce si mica de altadata , plus ca o alaptam pe isabella si se trezeste iulia sa-mi zica SEXY BOOBS...iti dai seama ca am turbat ca un caine cand am auzit-o, am luat-o rapid la intrebari, c la politie..

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

[bluto][/b] ce frumusete cu ochii albastri ai..gogo e un frumos si un grasun care tare bine ii sade in salopeta aia..pregatit de vizite de pe la vreo gajicå??

fetelor e jale cu Brucu meu acum la maså..de vreo 3 zile el la papa urlå de ne stie tot blocul..numa' noaptea nu ca e un transå..in rest nu il deranjeaza nik ..e tare vesel, foarte vioi ..doarme cate 1 h-1,5h intre mese..in rest ne distråm in balansoar, cu mami, cu tati.. e tare activ dar cand vine masa..
acum a pat 130 ml care el påpa la o luna si gata..e pe somn..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput