Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *24*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Iulika, nu ma deranjeaza deloc, chiar nu am nici o treaba, am spus-o sub forma de gluma(evident a sunat cam rau);

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Yellow!

Am citit tot, n-apuc sa raspund ca am ceva trebusoara, numai sa spun la Selen ca stiu io unde e Mondocarp si-i dau indicatii.

Monica, esti o draguta!

Revin later!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

selenmie mi s-a parut povestea super romantica...mai rar asa, coup de foudre. Frumoasa poveste si frumos povestit. La fel si Andre, se vede ca-i ziarista. economie de cuvinte, dar o intreaga poveste. Sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batranete.

Luci. cam iti dai seama ce spunea ta-su cand dadea telefon la diferite garaje azi si primea numai sume din alea 290-320 de lire pt o amarata de maciuca. si copchilu' se uita candid in ochii mei si gangurea, iar drillul rasuna prin pereti.

Claudia wow...bunica asa tanara. cred ca e supe cand se intalneste toata familia.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Maria ca sunt bunica asa tanara nu ma deranjeaza, dar ca am nascut numai de 3 luni suna aiurea , dar fericiti sa fim si asta conteaza,de craciun de obicei ne intalnim, bine fetele ar vrea mai des ca doar buncii tre sa mai stea cu nepotii, dar nu si acum cand avem un pisoi al nostru mic in familie;

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutonianaandre te rog zi-ne cum esti, ce face Chiara, cum doarme, cum ai sfarcurile, cum te tine de degete, cum molfaie....hai ...mai detaliat ....Ce face bunicaaa ?????
Draga mea, eu sunt neasteptat de bine. Cezariana, spitalul, au fost una din surprizele cele mai placute pentru mine. Chiara e foarte frumosa (nu stiu de la cine), pana azi parea cuminte, azi a urlat toata ziua, pana i-am bagat un supozitor cu chimen pentru colici. Pana acum a mancat si a dormit continuu, in afara orelor in care a stat la ta-so in brate si s-a uitat in jur sa cerceteze lumea. Am facut si prima baita, a tacut si ne-a zambit. La san, in schimb, e un fenomen, sta ce sta, si urla pana devine vanata si eu ii explic ca asta e, tre sa tragi, ea imi da palme pe unde apuca, tragem cateva ore asa, dupa care ii dau formula. Si in spital m-au mult toate moasele posibile, dar degeaba. Imi vine si un consultant acasa, inventam zeci de chestii, nimic. Pana apuca biberonul cu formula, pe ala il baga de parca ar fi ultimul pe lume. Asa ca am ajuns la concluzia ca bag pompa si scot cat e, asta e. Azi i-am dat 30 ml de la mine si zici ca am cucerit America. O fi o chestie ereditara (niciuna din femeile din familia mea nu a alaptat), or fi sanii mei, o fi ea tare lenesa, habar nu am. In rest, nu prea am acces la ea, astept sa plece tati sa ma joc si eu cu fiica-mea. Alergam dupa acte sa putem pleca repede, am iesit la dans, la restaurant ca a fost ziua lui tati, apoi am sarbatorit certificatul ei de nastere si tot asa. Chiar e o poveste.Buni e geloasa cand nu ii dam fetita si e mega fericita cand vrem sa dormim. Si ar fi multe multe de povestit, dar mai vrea sa il savurez pe tati o zi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
andre te rog zi-ne cum esti, ce face Chiara, cum doarme, cum ai sfarcurile, cum te tine de degete, cum molfaie....hai ...mai detaliat ....
Ce face bunicaaa ?????

Draga mea, eu sunt neasteptat de bine. Cezariana, spitalul, au fost una din surprizele cele mai placute pentru mine. Chiara e foarte frumosa (nu stiu de la cine), pana azi parea cuminte, azi a urlat toata ziua, pana i-am bagat un supozitor cu chimen pentru colici. Pana acum a mancat si a dormit continuu, in afara orelor in care a stat la ta-so in brate si s-a uitat in jur sa cerceteze lumea. Am facut si prima baita, a tacut si ne-a zambit. La san, in schimb, e un fenomen, sta ce sta, si urla pana devine vanata si eu ii explic ca asta e, tre sa tragi, ea imi da palme pe unde apuca, tragem cateva ore asa, dupa care ii dau formula. Si in spital m-au mult toate moasele posibile, dar degeaba. Imi vine si un consultant acasa, inventam zeci de chestii, nimic. Pana apuca biberonul cu formula, pe ala il baga de parca ar fi ultimul pe lume. Asa ca am ajuns la concluzia ca bag pompa si scot cat e, asta e. Azi i-am dat 30 ml de la mine si zici ca am cucerit America. O fi o chestie ereditara (niciuna din femeile din familia mea nu a alaptat), or fi sanii mei, o fi ea tare lenesa, habar nu am. In rest, nu prea am acces la ea, astept sa plece tati sa ma joc si eu cu fiica-mea. Alergam dupa acte sa putem pleca repede, am iesit la dans, la restaurant ca a fost ziua lui tati, apoi am sarbatorit certificatul ei de nastere si tot asa. Chiar e o poveste.Buni e geloasa cand nu ii dam fetita si e mega fericita cand vrem sa dormim. Si ar fi multe multe de povestit, dar mai vrea sa il savurez pe tati o zi.

ce frumooooooooooos! biata bunica, o inteleg si pe ea.

[fulg]Asteptandu-l pe Mos Craciun...[/fulg]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

[quote]citat din mesajul lui lutoniana

Apropos de fete dinastea cu initiativa, a cunoscut Adi al meu un baiat care e aici de 4 ani si ar vrea si el o prietena romanca si nu gaseste...
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Da numa fete vreà?? cå are si sotu unu si el cauta o romanca...må gandeam ca totusi au aceleasi 'visuri''

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

hai c-ai fost de coma. incepusem sa rad tare de mi-am speriat baietu' in somn la postul Luciei, iar cu al tau mi-au dat lacrimile. stii ce nasol e sa razi in soapta.

[/quote

hai mai fetelor ca rad si eu singura pe aici...auzi la ea .....are si ea un prieten...ma rog sotul....
Si Mangulica rade ijn soapta

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Luci ati fost 2 simpatice, ce sa mai....dar nici odrasla nu vreau sa mi se trezeasca, ca iar vrea tzatza.

[fulg]Asteptandu-l pe Mos Craciun...[fulg]

Mergi la inceput

Citat:

Luci ati fost 2 simpatice, ce sa mai....dar nici odrasla nu vreau sa mi se trezeasca, ca iar vrea tzatza.

de ce nu-mi ies fulgii la semnatura???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

Citat:

de ce nu-mi ies fulgii la semnatura???

pt ca nu e åla semnu..asta e [* ]

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput