Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *24*
Raspunsuri - Pagina 13
4mykids spune:
Selen sunt convinsa ca o sa o mostenesca pe mami, iar povestea voastra de iubire este una frumoasa cu un inceput interesant mai ales ca ti-a si placut de la prima intalnire, romantica si plina de iubire simt eu din mesaj, va doresc sa ramanesti mereu asa
;
Maria, e adevarat sanatosi sa fiti ca trec toate incet incet;
Andre, scurta dar la obiect povestea sunt sigura ca fost plina de romantism, pupam mezina nostra dulce Chiara;
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
4mykids spune:
Acu am vazut pozele cu Ebru, ioi ce faina e ...
ce i sau defintivat trasaturile , este o frumusete, mami dar are parul negru ,negru?
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana ce ador eu forumul asta ...deja am dat un click si au aparut 2 povesti de dragoste.... Selenico degeaba zici tu ca nu ai talent dar chiar ai povestit foarte frumos. Inteleg ca pana la urma ai adus bucurie in sufletul parintilor tai cu o alegere de aceeasi religie, nu ? si in plus nearanjata. Apropos de fete dinastea cu initiativa, a cunoscut Adi al meu un baiat care e aici de 4 ani si ar vrea si el o prietena romanca si nu gaseste...vine pe la noi si va dati seama ca nu cred ca se distreaza cand ii spune Adi "eu sunt foarte multumit, doarme bine noaptea, ia bine in greutate " ![]() ![]() .....si ala saracu' e pe uscat de nu stiu cand....Insa din pacate nu stiu pe nimeni sa-i prezint ca m-as baga la asa ceva.... andre te rog zi-ne cum esti, ce face Chiara, cum doarme, cum ai sfarcurile, cum te tine de degete, cum molfaie....hai ...mai detaliat .... Ce face bunicaaa ????? ![]() Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
parintii ca parintii, dar bunicii mei ce fericiti au fost
adevarul e ca se evita multe complicatii asa, desi, nah, totul e posbil, eu pana la el avusesem relatii numai cu "pagani"
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Apropos de fete dinastea cu initiativa, a cunoscut Adi al meu un baiat care e aici de 4 ani si ar vrea si el o prietena romanca si nu gaseste... Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
Da numa fete vreà??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
selen80 spune:
multumim de aprecieri, si pt poveste, si pt Ebru...
da, are parul negru, putin mai deschis decat al meu, dar probabil pt ca e firul mai subtire...cand i-o creste parul de "om mare", cred ca va fi negru negru ![]()
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
4mykids spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Da numa fete vreà?? ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE ![]() Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)![]() ![]() Bruce, minunea noastrå Sårbåtori Fericite![]() |
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)FETELE MELE DRAGI!
crocodana spune:
la naiba am crezut ca am pierdut mesajul muncit...noroc ca ii dadusem vizualizare si ca exista copy paste
seara buna,
moama cat ati scris, cap trecut l am terminat il mai am pe cel de azi...mandra a atipit pe picioarele mele, da mabucur ca am lasat cratita si stau cu voi...
Uka superba fetita ta si ipostazele in care a fost prinsa!
Frumoasa poveste, sa va iubiti mult si sa fiti sanatosi sa va bucurati de ea!
Andraiulia Off si eu ii fac zeci de poze zilnic deja trebuie sa imi iau un hard MARE MARE.. De mai multi terra...chiar aseara radea sotul de mine ca ii povesteam cat de tare as vrea sa se uite Ama la toate cand va fi mare....insa o sa ii ia mult mult timp...si el zicea cine stie daca se pastreaza pana atunci sau daca are cum sa le vada, la cat de tare avanseaza tehnologia....ar fi ca si cum ai vrea sa asculti tu acum benzile de magnetofon...
Legat de caput , nici Ama nu-l ridica foarte sus si nu stie sa se sprijine in maini inca iar pe burtica nu ii place deloc sa stea...inteleg ca e aproape generala treaba deci nu ma mai ingrijorez
Am vazut ca ati vb de progamul de masa...noi asa il avem cred ca de la 2 saptamani , la 3 ore. Rar de tot la 2, 2 jumate, exceptii, una doua pe saptamana..nu i l-am impus neparat insa o pacalesc excat cum descrie luto....cand nu mai tine nimic o dezbrac ca si cum as schimb-o si mai trag de timp 20 de min asa...
stiam ca 3 ore e recomandat ca sa se digere lapticul.,..
Moni ce voinic cu incredibili ochi albastri!!!!!iti mai zic ina o data..iti seamana de numa numa...
aceleasi trairi le incerc si eu legat de statul acasa, sapt asta nici nu am iesit...azi 5 min in jurul blocului dar batea un vant si ea era moarta de somn.....la inceput mi se parea ca pot sa fac asta toata viatade acu incolo...glumeam cu sotul ca nu m-as supara sa ma intretina....insa acum simt nevoia unui ajutor, unei iesiri....pe de alta parte cand o las pe Ama si plec(ceea ce nu s-a mai intamplat de o luna) ma intorc la ea cu si mai mare drag....
ma bazam mult pe soacramea ca o sa ma ajute, mama mai are mult pana la pensie....insa teapa!!!!
cristina trimit si revin cu reteta de paine!
nela welcome back!si noi am asteptat momentul pt Ama si e ok, si eu ma gandesc daca se descurca la munca fara mine, mai ales ca sunt un berbec bagaret...si ma gandeam sa ma intorc dupa un an insa parca as vrea sa ma bucur de fiecare secundacu Ama
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Iulika29 spune:
selene ebruska se face din ce in ce mai frumoaså
ptui ptui ce fatzuci face ea acolo
..si eu iar sunt tare måndrå de alegerea facutå
si poveste tare romanticå..må bucur ca v-ati gasit si ca a fost si este asa cum iti doresti tu..
proaspåta måmica Andre
ce surprizå
..frumoaså poveste..noi asteptå pozele så stii
.cand vei putea 
claudia iulia e un inger tare frumos..pupåm bunica cea frumoaså
..eu deja imi imaginez cum ii spui Isabellei: ''hai mami pune-ti rochitica aia frumoasa ca intarziem la ziua nepotilor ''
Iuliana, Cea mai Fercitå

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Da numa fete vreà?? ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE ![]() Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)![]() ![]() Bruce, minunea noastrå Sårbåtori Fericite![]() |

hai c-ai fost de coma. incepusem sa rad tare de mi-am speriat baietu' in somn la postul Luciei, iar cu al tau mi-au dat lacrimile. stii ce nasol e sa razi in soapta.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
Claudia scuze..
din obisnuintå am spus asa ca aici ii vad peste tot.. la servici am zeci de ''homo''...acum au si o catedralå aici.. se casåtoresc cu popå pardon preoteasa ca cica e una care si ea e pe invers
..
Iuliana, Cea mai Fercitå

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite

Vine Craciunul si noi deja am primit