Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *24*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

si mai avem cateva POZICI NOI

Manga speram ca nu va fi cazul de cheltuiala prea mare la masinutza.. si tu ai vinete in meniu azi? eu mi-am facut dar nu mai aveam decat 2 felii de paine si n-am reusit sa-mi satisfac pofta in totalitate....acum astept sa vina sotz cu painica

IUlika bine ca aveti unde sa faceti baldabac noi...direct in mare, la vara, desi imi place muuuuult mai mult la piscina...

Claudia din postul tau se intelegea ca primul sotz are 5 copii...si eu ma intrebam ce treaba mai ai cu ei acum asa are mai multa logica...oricum, asa "bunicutza" n-am mai vazut io ,sa stii

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Hello, hello E prima data in ultimele luni cand nu v-am citit, nu stiu ce vi se intampla si cum sunteti, stiu doar ca mi-e tare tare tare dor de voi!Sincer, nu am citit nu pentru ca nu as fi avut timp, ci pentru ca stau cu orele sa imi contemplu familia, mai avem parte de tati doar maine si apoi ma apuc de citit si scris again. Sper ca sunteti bine cu totii. Va pup, scuzati mesajul scurtutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

iuliko ptiu, ptiu ce nora ai. frumoasa foc. sa va traiasca, Selenico. ce tare e in poza can e aproape adormita.

andre deci totul e mirific, da? fii atenta, cand te intorci, sa ne povestesti cum l-ai cnoscut pe tati de Chiara. Si poate se baga si monis la o povestire.

luci super frumos spus cu retrairea copilariei.

claudia noi suntem in focuri mai mereu si cand vin, vin cate 3 deodata. schimbatorul asta de viteze e o groaza de parale. dar noi sa fim sanatosi.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Luci Sa nu carecumva sa treceti pe faleza din Braila vreodata si sa nu dati vreun semn de viata...ca in juma de ora ma prezentez la raport, doar asa sa te pup si pe tine si pe David Cuceritorul
al meu SIGUR ar fi dat drumu' la apa la cat il stiu de zapacit

Pai mai draga,noi cand venim, nu mai zic cand ....ca de cate ori am zis nu mi s-a implinit vom sedea mai intai la Braila...ca proprietatile noastre de oameni inavutiti de la Brasov sunt inchiriate intr-un simt de comerciant de toata jena (adicatelea ce luam pe chirie nu ajunge de rate si utilitati dar macar sta cineva acolo ca sa nu se puna paianjenii).
Asa ca vom sta la ai mei, in Braila, o saptamana unde probabil ca nu voi mai avea copil la cum ma ameninta mama....ca ce-i va face ea lu Davidelu'....si ulterior vom pleca la Brasov la sora lui Adi cateva zile. Mai ramane sa vedem unde il botezam ...dar asta e alat discutie

Si ce zici de urmatoarea faza? poate o facem si pe Cristina sa vina un weekend la o cafea
Acum incep si eu sa visez ca Dana...dar sunt lucruri asa simple care ne-ar face sa fim asa fericiti....
Bafta la serbari....si eu am participat la foarte multe, la fetita nasilor nostri pe care o iubesc enorm....si stiu cum e cu bagheta si cu coronita si cu pelerina.....si cu poeziile....si cu inghititul salivei sau nodului din gat la mijlocul versului.....nimic nu e mai frumos.
Lasa si tu la doamna mama un biberon,....mai exerseaza cu mulsul sau roaga-l pe domnul sa te ajute cand iti amortesc manutele....(dar parca era in delegatie...atunci un vecin )

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

incerc si io s a incropesc povestea, la cererea publicului, desi n-am talent la povestit...

Desi datorita religiei islamice era preferabil pt mine sa-mi gasesc sotz tot musluman, nu prea mi-am batut capul sa "caut" neaparat prin comunitatea turco-tatara de pe aici, pt ca n-aveam o parere tocmai buna despre ei...parintii nostri nu au insistat pe treaba asta, desi in adancul sufletului lor stiu ca asta isi doreau pt noi...de obicei se faceau aranjamente, de genu matusa unchiului varului lui x-ulescu are un vecin care are o cumnata turcoaica/tataroaica cu un baiat care le are pe toate si hai sa faceti cunostinta...eu am urat intotdeauna astfel de aranjamente, asa ca am spus tot timpul pas (profitam mai ales de faptul ca sor-mea e mai mare si ziceam las sa-si gaseasca ea, si dup-aia eu )..o singura data am fost de acord cu o astfel de intalnire, fiind in vacanta de la facultate si plictisindu-ma ingrozitor in Tulcea, si s-a dovedit ca pe el saracu il trimitea ma-sa la intalniri cu tataroaice in timp ce el era aproape insurat cu o romanca

asa ca, de fiecare data cand mai zicea cineva sa-mi faca cunostinta cu cineva, eu nu si nu! pana cand, intr-o zi cu soare din aprilie 2006, am iesit in pauza de masa cu o colega de-a mea...ea imi spusese de mult de un anume Erdal (asta-i sotz, o sa-i zic Edi de acum,c a asa-i place lui si e mai usor..), baiat bun, care chipurile s-ar potrivi cu mine....ei, eram la restaurant, ma duc si eu la WC ca tot omu sa ma spal pe maini, si atunci se apuca colega mea de facut smecherii, il suna pe Edi sa vina si el "la o cafea" in rest. respectiv....el lucrand in vanzari si fiind tot timpul prin oras,de-abia astepta....si tzop, a aparut la restaurant....eu cand l-am vazut, mi s-au aprins beculetele,unu ca ma prinsesem de capcana colegei, si doi ca, ciudat, chiar mi-a placut de el nu va zic ca eram cu botu-ntro lasagne, care mi-a ramas in gat in momentul ala mi s-a parut asa, impunator, cu f mare incredere in sine, si mai inalt decat e de fapt (daah, doar eu eram pe scaun, normallll!)

Apoi a urmat firescul...i-a cerut nr meu colegei mele, m-a sunat imediat, prima intalnire very nice pe o terasa pe malul lacului, conversatia dintre noi a fost f naturala, nu ma simteam deloc ca la o prima intalnire (in sensul bun...)...la sfarsitul ei, desi amandoi ne doream, nu am reusit sa ne sincornizam sa ne si sarutam ...a doua intalnire a fost la film, la legaturi bolnavicioase, iar melodia celor de la vama veche a devenit melodia noastra pt ca ne-am sarutat prima data pe ea...la fel ca prima intalnire, toata perioada urmatoare a decurs f natural, ne potriveam la foarte multe, dar in acelasi timp eram si f diferiti (eu extrem de optimista, el pesimist, eu copilaroasa, el maturizat inainte de vreme datorita problemelor, eu cu capu-n nori, el cel responsabil..dar am icnercat sa ne intalnim undeva la mijloc, ca sa reusim sa mearga relatia, pt ca...ne iubeam)

ca sa termin ca m-am cam lungit: la trei luni m-a cerut de sotie pe plaja la vama veche la un pahar de sangria, in septembrie faceam logodna, ma mutam la el si apoi plecam in grecia in cel mai frumos concediu (desi cu bani ff putini, dar stiti ca alea-s cele mai frumoase ), iar in iunie 2007 nunta....dupa un an in care am vrut sa ne bucuram unul de altul, am decis ca e timpul sa facem si un copil, iar restul il stiti si voi....

am avut si noi probleme, certuri, el e mai temperamental dar se trateaza , e genul care da mult dar si cere mult in schimb, pe toate planurile, dar a fost persoana care mi-a dat si mie incredere in mine, care m-a adus putin cu picioarele pe pamant, si care stie sa se faca iertat pt toate pacatele cu doar o privire patrunzatoare si fara cuvinte prea multe nu e deloc romantic, dar mai are scapari care sunt cu atat mai surprinzatoare....si gata, n-o mai lungesc

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Hei, sunt la zi...vad ca unii deja au brazi faini si unii stau ochi in ochi cu nurorile mele
Selenico cu ce o perii pe par pe Ebruska ? stai linistita ca Davidelu abia acum incepe sa aiba si el perisor dar sa stiu sa-i cumpar si lui o perie ceva dinaceea moale.....ca am citit ca stimuleaza circulatia la nivelul pielii capului ...poate ajunge si el ca masa cu 5 fire crescute dintr-un singur loc...de cand merg la tuns nu mai stiu alea cum sa mi-l rareasca (iarta-ma Cristina )
Mangulico v-ati mai lipit de una...dar vorba ta, voi sa fiti sanatosi....ca belele curg. Bine ca aude Aidan...de-acum sa vorbiti frumos in preajma copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirlandre deci totul e mirific, da? fii atenta, cand te intorci, sa ne povestesti cum l-ai cnoscut pe tati de Chiara. Si poate se baga si monis la o povestire.
Mirific e putin spus. Foarte putin! Pai pe tati de Chiara ... eram la Venezia cu 6 prietene in vacanta si ma curtau doi tipi, tati de Chiara si unul exact opus lui, petrecaret, glumet, pus pe shotii, fermecator, cu texte, bla bla. Tati de Chiara era rezervat, era cu baietii lui in vacanta, ii straluceau numai ochii dar nu prea avea curaj cu mine. Ma invita la cate o inghetata si cam atat. Si am stat cu fetele la o sticla si am zis asa: al' serios sau al' de o vacanta? Si am zis "femeie, esti cam babaciune, ar fi timpul sa iti vina mintea la cap". Asa ca am ales si Doamne bine am facut. Am langa mine un barbat pe care pot conta si in care pot crede, care mi-a facut una din surprizele cele mai mari ale vietii mele: pe Chiara. Pentru ca nu mai speram, el nu mai vroia copii si iote, azi n-o lasa din brate, trebuie sa ma cert cu el sa imi primesc copila in brate. (asta e varianta scurta)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Hei, sunt la zi...vad ca unii deja au brazi faini si unii stau ochi in ochi cu nurorile mele
Selenico cu ce o perii pe par pe Ebruska ? stai linistita ca Davidelu abia acum incepe sa aiba si el perisor dar sa stiu sa-i cumpar si lui o perie ceva dinaceea moale.....ca am citit ca stimuleaza circulatia la nivelul pielii capului ...poate ajunge si el ca masa cu 5 fire crescute dintr-un singur loc...de cand merg la tuns nu mai stiu alea cum sa mi-l rareasca (iarta-ma Cristina )
Mangulico v-ati mai lipit de una...dar vorba ta, voi sa fiti sanatosi....ca belele curg. Bine ca aude Aidan...de-acum sa vorbiti frumos in preajma copilului

cu perie din par natural...era la set si cu un pieptene, caruia nu-i vad rostul deocamdata...

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
andre deci totul e mirific, da? fii atenta, cand te intorci, sa ne povestesti cum l-ai cnoscut pe tati de Chiara. Si poate se baga si monis la o povestire.

Mirific e putin spus. Foarte putin! Pai pe tati de Chiara ... eram la Venezia cu 6 prietene in vacanta si ma curtau doi tipi, tati de Chiara si unul exact opus lui, petrecaret, glumet, pus pe shotii, fermecator, cu texte, bla bla. Tati de Chiara era rezervat, era cu baietii lui in vacanta, ii straluceau numai ochii dar nu prea avea curaj cu mine. Ma invita la cate o inghetata si cam atat. Si am stat cu fetele la o sticla si am zis asa: al' serios sau al' de o vacanta? Si am zis "femeie, esti cam babaciune, ar fi timpul sa iti vina mintea la cap". Asa ca am ales si Doamne bine am facut. Am langa mine un barbat pe care pot conta si in care pot crede, care mi-a facut una din surprizele cele mai mari ale vietii mele: pe Chiara. Pentru ca nu mai speram, el nu mai vroia copii si iote, azi n-o lasa din brate, trebuie sa ma cert cu el sa imi primesc copila in brate. (asta e varianta scurta)

scurta dar cuprinzatoare f frumos, sunt sigura ca sunteti o familie minunata, MAI ALES ACUM ca e si completa!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

ce ador eu forumul asta ...deja am dat un click si au aparut 2 povesti de dragoste....
Selenico degeaba zici tu ca nu ai talent dar chiar ai povestit foarte frumos. Inteleg ca pana la urma ai adus bucurie in sufletul parintilor tai cu o alegere de aceeasi religie, nu ? si in plus nearanjata.
Apropos de fete dinastea cu initiativa, a cunoscut Adi al meu un baiat care e aici de 4 ani si ar vrea si el o prietena romanca si nu gaseste...vine pe la noi si va dati seama ca nu cred ca se distreaza cand ii spune Adi "eu sunt foarte multumit, doarme bine noaptea, ia bine in greutate ".....si ala saracu' e pe uscat de nu stiu cand....
Insa din pacate nu stiu pe nimeni sa-i prezint ca m-as baga la asa ceva....
andre te rog zi-ne cum esti, ce face Chiara, cum doarme, cum ai sfarcurile, cum te tine de degete, cum molfaie....hai ...mai detaliat ....
Ce face bunicaaa ?????

Mergi la inceput