Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *24*
Raspunsuri - Pagina 11
4mykids spune:
Liliac , actualul sot are 5 copii, dar sunt adulti amjoritatea adica 4;si mie mi-e dor de voi, sa faci poze la serbare sa o vad si eu fulgusor pe Andra frumoasa, pupici la mami si puiutii mici;
Hai ca merg sa descarc pozele cu iulia
Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
4mykids spune:
aici e Iulia iar aici este cu verisoara ei care a fost soldat.
Iulika, multumim de aprecieri si noi va iubim pe voi.
FETELE MELE DRAGI!
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Neatza fete dragi! Eu am avut 2 zile si o noapte nu f reusite, asa ca sunt codasa la citit. Pana ajung la zi, m-am gandit sa intru sa va spun, mai ales celor cu copilasi mai mari - daca va intreseaza, e un eveniment super pentru copii organizat la hotel Caro. Si aici feed-back de la un parinte. Eu m-as duce si pentru mine Pup you all monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun poze de azi de ieri |
Seara buna fete dragi, sunt la recuperari.
Am ras deja la filmuletele Aidei si acum sunt tare mandra de acest eveniment realizat la noi...am citit si e chiar super. Auzi la ei, cumperi Spiridoni.....
O buna prietena mi-a spus ca cel mai frumos lucru la a creste un copil e acela ca-ti retraiesti propria copilarie si te poti baga si tu in nisip cu galetusele, poti colora cu creta pe asfalt...poti face ceea ce faceai cand erai copil....insa acum cu sufletelul pe care il educi si-l cresti
Abia astept sa-mi ofere viata ocazia sa particip la asa ceva ...intr-un an ...doi...
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
selen80 spune:
citat din mesajul lui 4mykids aici e Iulia iar aici este cu verisoara ei care a fost soldat. Iulika, multumim de aprecieri si noi va iubim pe voi. Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009) FETELE MELE DRAGI! |
pupam ingerasul scump
eu ma gandesc cu groaza ca nu ma pricep la cusut, creat costumatii etc...dar las ca se ocupa bunicile, sanatoase sa fie pana atunci..
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
4mykids spune:
Si intradevar este Luto, zambeam in barba jucandu-ma cu Iulia in nisip pentru ca inevitabil retraiam parte din copilarie,de accea incerc sa o invat cateceva si din copilaria mea , pentru ca creste mult prea mult bagata in tehnica moderna .
FETELE MELE DRAGI!
4mykids spune:
Selen, multumim, partea buna aici este ca costumele le asigura scoala, si in cel mai rau caz gasesti in magazine,(in cazul nostru sunt de la scoala), copii lucreaza la ele destul de mult timp si le creeaza ,
Nu imi fac grija cu Ebru ca sunt convinsa ca va avea costumatii superbe, cand o sa mearga la gradinita tare as vrea sa o vad imbracata in Alba ca Zapada, am imaginea ei asa bine intiparita in creier;
FETELE MELE DRAGI!
MangaGirl spune:
buna seara fete dragi,
scriu repede ca am de batut niste vinete. deci, am fost la doctor, aude bine. in dulcele still Piski, cand ma intrat si i-a pus treaba aia in ureche, a inceput sa urle de foame. ne-a lasat omul 5 minute sa-i dau tzatza, ca deh. dar concluzia, nu se stie ce aude, dar aude super bine.
pana acolo in schimb...ne-a ramas masina in intersectie, nu mai intra batul in viteze. am parcat-o dupa semafor (noroc de faptul ca era parcarea free dupa 12) si ne-a luat un nene si ne-a dus pana la statia de metrou. a fost super cool. ne spunea ca are 4 copii si stie si el cum e sa-ti ramana masina in drum. cred ca eram haiosi rau - sergiu impingea din fata si eu cu Aidan in sling si cu o mana impingandm asina. mai grav e ca e o mica avere daca trebuie schimbata. frumos cadou de craciun.
si cum azi a fost prima zi cand a facut tumbe, asa a fost si prima lui zi in metroul londonez. a dormit tot drumul dus intors, bineinteles.
cand am ajuns acasa, vecinii inca mai spargeau peretii si cu drill din ala de iti sfredeleste creierii. asa ca nu a putut dormi copilul la pranz. abia am reusit sa-l culc aici pe canapea langa mine, dar nu stiu cat dureaza.
selen si l-am alaptat pe Aidan din mers de multe ori - nu stiu cum e masina ta, eu am una mica, fiat punto.
claudia vazut pozele cu ingerasu' cel blondut. sper ca a iesit totul bine. si pe cand povestea cu sotu'?
la fel si pentru Aida, Selen, Nela, Lullaby, Liliacule, Dana, Delia si toate fetele. e super sa citesti povestile altor fete. te impresioneaza. cel putin pe mine da.
Liliacule ser sa-ti iasa pasenta cu serbarea Andrei. E bine ca exista varianta mama. cu tine n-ai putea sa-l iei, nu? sa-l pui intr-un marsupiu...intreb si io, sa nu te superi. Sa stii ca si Aidan mananca ziua la 2 ore, uneori la 3 cand doarme somnul cel bun. Noaptea si-a facut alt program - culcat 9-10, scular 4-5 si apoi 6-7 si apoi 8-9. pe la 10-11 mai manaca o data si doarme juma de ora sau o ora si mai are somn bun daca-l duc afara si dupa amiaza.
Lullaby te inteleg perfect cand vine vorba de curatenie ca si al meu doarme mult pe perna pe picioarele mele. uneori reusesc sa-l pun alaturi pe canapea si mai fac un, alta prin casa dar ma apuca depresia ca nici azi nu am aspirat.
luci ce face davidutzu. am vazut iar pozele lui Aidnus. ioi ce dulci erau ei amandoi acolo.
pana la urma am amanat vaccinul pentru miercurea viitoare. si am spus pas si la Christmas dinnerul de la companie ca nu am cum sa merg pana in centru.
gata, ma duc sa spal niste vase si sa fac vinetele. pupez fete dragi.
ah, inca ceva, monica si raluca licitari pentru programul bebeilor. Meli si Selen gandeam si io ca poate le-a dat prin cap sa organizeze un cerc pentru bebei...dar, nu... se pare.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
da Luto eu asta astept så mai creasca..vreau la 6 luni så incep så ma duc la bålbådåc..eu nu stiu så inot si poate invat cu el..are toate sansele så ma invete el pe mine..si mie imi place asa så fiu unde sunt multi copii si eu in mijloc..numa unu-doi så fie ai mei..si så desenez så decupez så fac lucruri si mai ales så le vad fatucile pline de bucurie si de entuziasm..brrr ce imagine frumoaså am in fata ochilor
Fetelor eu m-am incarcat putin asa cu buna dispozitie si optimism nustiu de la cine si cum..dar din putinul meu dau si la voi ca imi sunteti tare dragi
Aida eu nu vad video-urile..vreau si eu ...
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
selen80 spune:
citat din mesajul lui 4mykids Selen, multumim, partea buna aici este ca costumele le asigura scoala, si in cel mai rau caz gasesti in magazine,(in cazul nostru sunt de la scoala), copii lucreaza la ele destul de mult timp si le creeaza , Nu imi fac grija cu Ebru ca sunt convinsa ca va avea costumatii superbe, cand o sa mearga la gradinita tare as vrea sa o vad imbracata in Alba ca Zapada, am imaginea ei asa bine intiparita in creier; Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009) FETELE MELE DRAGI! |
pai trebuie s-o mosteneasca pe ma-sa, care a fost si alba ca zapada, si cenusareasa, toate printesele posibile la gradi ca cica aveam talent si retineam cel mai bine replicile...noroc cu bunica croitoreasa (pe care NU am mostenit-o), ca nu am avut probleme cu costumatiile
bine, in clasa a patra am ajuns soacra cu trei nurori, dar aia-i alta poveste
eu ma gandeam acum la Ana Danei...cum o sa-i croiasca ei taticu rochitele, dupa modele de pe net
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
4mykids spune:
Maria, ce povesti de groaza ai tu acolo, cu masina in intersectie, de cand a venit Aidan pe lume sunteti tot in focuri , i se potriveste numele de minunea, desi sarcutul nu are nici o vina ;
oricum eu va tzuc tare pe amandoi si sa treceti cu bine si peste hopul cu masina;
povestea cu sotul am sa o scriu doar ca trebuie sa-mi gasesc timpul necesar sa o scriu, oricum cred ca in mare am scris-o dupa Iulika.
FETELE MELE DRAGI!