Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *24*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Uka, araboiaca, trebuie sa recunosc ca ai o imaginatie extrordinara...

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

E acolo o cafenea cu canapele super, fac cinste cu un caffee latte deca il cunosc pe patron

eeee, ce sa-ti spun...ca noi astealalte nu am bea si noi putin ? ce noi nu avem suflet si pofte ?
(glumesc, nu te superi, nu ?)

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Mai fetelor, fii-miu sforaie de rupe peretii . Adica sforait la propriu, tare, ca ta-su. Ce ma fac io cu 2 sforaitori in casa?

Si Carina sforaie
Ma laudam ca nu da parturi dar nu am fost sicera pana la capat...nu e chiar perfecta, sforaie

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

[bluto] ce frumusete cu ochii albastri ai..gogo e un frumos si un grasun care tare bine ii sade in salopeta aia..pregatit de vizite de pe la vreo gajicå??

fetelor e jale cu Brucu meu acum la maså..de vreo 3 zile el la papa urlå de ne stie tot blocul..numa' noaptea nu ca e un transå..in rest nu il deranjeaza nik ..e tare vesel, foarte vioi ..doarme cate 1 h-1,5h intre mese..in rest ne distråm in balansoar, cu mami, cu tati.. e tare activ dar cand vine masa..
acum a pat 130 ml care el påpa la o luna si gata..e pe somn..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite[/b]

si david mai urla la masa iar eu continui sa cred ca sistemullor digestiv e cel mai folosit acum....si-i doare burtica pana se invata si ei cum sta treaba .....
deja davidelu trage niste scremete cand face caca de zici ca-i plesneste o vena ceva .....dar nu plange...doar se screme ...
bruculica plange la fiecare masa sau doar cand si cand ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

mai opriti-ma!

dati-mi un sfat....as vrea sa iau 2 bibe cu noi cand plecam la Buc, sa i le dau pe drum, ca s-o n-o alaptez in mers, sau sa fim nevoiti sa oprim undeva ...dar...daca lapticul a fost congelat, si eu il iau intr-o gentuta termorezistenta, eu cum i-l dau asa rece, ca n-avem incalzitor de masina?? sa-l scot mai din timp din gentuta sa-l lasa sa se incalzeasca?? e ok asa, la temperatura "camerei" (masinii in cazul asta..)...sau sa le incalzesc de acasa si sa le pun asa in gentuta, sa ramana calde? dar mi-e ca la intoarcere deja trec prea multe ore si se strica daca nu e tinut rece uf, e grele....

Eu zilele trecute am cumparat de la farmacie un incalzitor de biberon la bricheta din masina; daca vrei ti-l imprumut cu drag sau iti spun de unde sa-ti cumperi, a fost 95 lei.

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

deci acum a venit netu , telefonu si cablu

... dar aproape am scris toata povestea pana acum si e fooooooarte lunga. Sunteti sigure ca vreti sa o cititi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

ce frumos l-ai imbracat . si tot blond e, degeaba zici tu.

pai Mangulico de cand s-a nascut numai in budigai a stat...body peste body si ceva costumase de la bunica sa tot din bumbac ..asa ca pijamalele.
Am hotarat ca e timpul sa fim si noi barbatel....ca daca nu se misca mami repede nu mai apuc sa le port. (salopetica asta o are de la Adinus )
Bine, ca el tot asa lat a dormit si cu salopetica cum facea si in budigai...de unde am tras concluzia ca toate astea sunt numai pt parinti de fapt .....offf, cat orgoliu si cata mandrie ....

Mai uka una si cu una fac doua.....cum naiba iti ies tie TOATE pozele asa faine ? ca eu ca sa am una faina ca cea de azi fac cam 20 de bucati
E minunata araboaica...si mai stie si sa rada la aparat
Are niste ochisori o splendoare....Pe malul marii numai fete cu ochii negri ca maslinele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

deci acum a venit netu , telefonu si cablu

... dar aproape am scris toata povestea pana acum si e fooooooarte lunga. Sunteti sigure ca vreti sa o cititi?

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

DA

Mergi la inceput

intrebarea Aidei mi-a amintit de bancul acela:
Niste parinti pleaca la o petrecere si se tot gandesc ce sa faca cu copilasul ca nu avea cine sa stea cu el. Intr-un finalle vine ideea sa-i puna un disc (dinacela vechi ca tot vorbeati de benzi de magnetofon) cu povesti, copilul asculta cateva si adoarme linistit.
Zis si facut, pleaca ei la petrecere incearca sa fie scurti si peste 3 ore vin acasa, deschid usa incet sa nu trezeasca copilul si din camera acestuia se auzeau niste urlete...tipete isterice:
- DA, vreau !!! Da, vreau !!!! Da, vreau !!!!
Intra parintii in camera si discul sarea la urmatoarea replica:
- Copii vreti sa mai ascultati inca o poveste ?

Asa si eu cu intrebarea Aidei : Da, vreau !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Hei,si acum sa va spun povestea nostra,
Eu il cunosteam pe James de cand lucram la relatii cu Clientii la selgros Baneasa, el fiind turist in Bucuresti , daca imi aduc bine aminte avea si o mandra pe atunci,am legat o prietenie simpluta dar frumoasa, eu castorita fiind si gravida,
Intre timp am nascut , relatiile dintre mine si fostul sot devenise insuportabile, iar dintre el si copil aprope ineexistente,am primit citatia de divort prin posta nici macar nu ma anuntat ca vrea sa divorteze(eu fiiind convinsa ca cauta nanny pentru Iulia), in fine am incercat sa-i mai dau o sansa, intre timp am inceput si serviciul el lipsea mult noptiile de acasa;
A urmat inevitabil divortul, dar pana la prezentarea la tribunal a trebuit sa mai raman in bucuresti, intre timp a revenit si james in vacanta,urmand sa plece la munte, am iesit la o cafea am povestit cat de neagra e viata mea printre suspinuri si lacrimi(imi permiteam ca doar era un prieten, pentru mine nu era nici un fel de atractie fizica pentru el) el a plecat la munte , eu mi-am continuat divortul mutandu-ma la Zalau la parintii mei cu iulia dar nu inainte de ai lasa nr de telefon.
La cateva luni cred ca vreo 4 ma sunat ca vine in tara , eu l-am informat ca nu mai locuiesc in Bucuresti dar el a zis ca vine sa ma vada la Cluj , drept urmare ne-am intalnit in Cluj, unde am cunocut ce inseamna cu adevart cuvintele "sufletul e mai important decat frumusetea"(eu care eram inebunita dupa barbatii gen fetite), i-am cunoscut sufletul atat de cald, vocea paraca era total diferita o liniste puternica ma cuprins in preajma lui, si am realizat ca tootusi ar putea fi ceva intre noi.
Am petrecut un weekend impreuna , dupa care a ramas ca va trebui sa avem o vacanta impreuna sa ne cunostem mai bine, am acceptat el fiind insotit de fiica lui mai mica Emma eu cu Iulia, am plecat la Disneyland Paris si in Olanda, a fost superb am realizat ca nu am mai intalnit atata respect , iubire si daruire din partea unui barbat niciodata, m-am simtit iubita cu adevarat, am inceput sa las sufletul sa incepa sa iubeasca accest om,lasand la o parte prejudecatiile frumusetii intiparite dealungul aniilor in mintea mea.
M-am reintors in tara, si a inceput sa ma preseze sa ma mut in Anglia cu el, m-am simtit nepregatita pentru a face pasul , mult prea devreme pentru mine , mult prea devreme pentru Iulia, dar adevarul era ceva ce nu traisem pana atunci iar el considera ca din moment ce vom fi impreuna nu are rost sa pierdem timp si bani pe avioane si vacante, drept uramare dupa inca 4 luni am primit viza si am venit in UK.
Nu regret pasul facut, Iulia a invata sa iubesca un daddy din nou, sunt fericita si implinita dar la momentul respectiv a contat foarte mult fericirea Iuliei.
A urmat in 2008 o nunta superba plina de emotie in scotia, urmata de o luna de miere fantastica in Cuba.
Ne bucuram de familia pe care o avem, ma bucur ca am avut ocazia sa simt ce inseamna sa fi iubita de cineva cu adevarat, mi-a oferit o superba fetita,si chiar daca nu este cel mai frumos om de pe pamant are cel mai frumos suflet si il iubesc pentru ce este.
Gata m-am intis destul de mult

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput