Bobocei de sep-oct 2008 (229)
Raspunsuri - Pagina 16
babymom75 spune:
Dupa mii de treziri scurte cu plansete si somn agitat intre multele treziri, Dragos s-a trezit urland, vadit deranjat de ceva. Banuind c-or fi dintii, am incercat sa-i dau o doza de Nurofen, dar n-am reusit ca a inceput sa verse, asa chinuit, cu icnete, de i se scutura tot trupusorul. Pe prosopelul pe care i-l tineam sub barbie am observat bucatele de "ceva" roz. Mi-am adus aminte ca dupa ce-am ajuns acasa de la serbare, mi-am luat la repezeala o bucata de cremvurst din frigider, pt. ca nu mancasem nimic toata ziua, bucata pe care n-am reusit s-o termin pt. ca ultimul 1 cm. a fost revendicat de Dragos. Sa nu va imaginati ca a mancat cine stie cat - pe prosopel erau practic cateva "firmituri" de cremvurst, daca pot sa le spun asa, si totusi cat rau au putut sa-i faca.
Concluzie: NU cremwursti! NU branza topita! Fac parte din aceeasi categorie nociva de alimente. Branza topita are o gramada de E-uri, ca sa-i dea consitenta aceea cremoasa si, im plus, trebuie sa stiti ca are un continut de calciu si proteine (adica partile bune ale branzei) foarte redus, datorita prelucrarii, ramanand in special grasimile. Acest lucru e valabil si pt. cascaval, care nu e atat de nociv ca branza topita, dar are alt "defect": e un aliment excesiv de sarat pt. un bebe. Nu zic sa nu le dati deloc, dar cu muuulta moderatie.
Eu am gasit un inlocuitor pt. cascaval, ca sa-i pot da lui Dragos - urda dulce de vaci; ii tai o feliuta si i-o dau in mana sa muste singur. Ii place.
Acum stau cu el in brate, s-a mai linistit, si astept sa adoarma. Am obesrvat ca zgomotul pe care-l face ventilatorul computerului e un somnifer foarte bun pt. el. Probabil ii aduce aminte de vremurile cand il adormeam cu uscatorul de par.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
claudinna spune:
neata!
si
pt mamici!!
Babymom sper sa fi dormit bine pana dimineata, Dragos!
bine zis, cat mai putine alimente prelucrate, din comert!!
i-am mai dat si eu lui Razvan cate o firimitura da cremvusti de pui, ca eu nu mananc porc, cand era calare pe mine...asta e, mai cedam in fata lor...dar ma feresc pe cat posibil!
in momentul asta, singurele alimente prelucrate pe care le mananca Razvan sunt biscuitii...(bineinteles ca ii dau si smantana, unt, Fagaras, iaurt, lapte praf
)
fce are Erika niste ochisori superbi!! sa-ti traiasca!
CD, eu n-am putut sa vad pozele cu Mikul pictat:(
300 si eu tot asha il imbrac pe Razvan pe vremea asta, cu singura mentiune ca am grija ca in jurul gatului sa fie bine acoperit, mai ales la ceafa, unde copiii racesc foarte usor. are caciula dubla.
acum am o mare problema cu incaltarile, pentru ca asta de le are acum, desi sunt imblanite, parca n-am incredere in ele..
andy_galro, te-ai intors??? pls, zi-mi si mie despre apreskiuri, daca esti multumita...
checul ala!! m-ati omorat!! eu am dus cuptorul cu MW la Calimanesti si uite asha stau si am uit la pozele voastre, ca ma si luase sotul la rost aseara, ca n-am de lucru....(suntem amamdoi dupa cura si cica nu mai mancam dulciuri pana la Craciun)
Musettepink e super reteta Laurei! tipa asta a castigat premiu la Festivalul blogurilor gustoase. cu siguranta o sa fac reteta asta de sarbatori!
babytza dulce Shoricelul! hihi, arata unde e putza![]()
JulyMorning, eu in pozele alea am vazut o fetita foarte frumoasa
ce carlionti frumosi avea!!!!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
multumesc tuturor pentru raspunsurile despre
!!
eu beau Jacobs si Lavattza (nu mai stiu exact daca asha se scrie), ca pe asta din urma mi-o mai aduce cineva din Italia
mai beau si DonCafe uneori
ma intereseaza subiectul ca as vrea sa diversific, sa incerc si alte arome...
imi place la nebunie Amaroy, dar cand am ajuns la Sibiu am uitat sa iau
pe la noi nu se gaseste...dar e o cafea care-mi aduce aminte de anii studentiei...
stiu ca prin vestul si nordul tarii se mai gaseste...
_irina_. sigur n-a baut din cafeaua ta???
sper ca aveti un somn linitit pana la 9![]()
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anca81 spune:
Neatza si
pentru toata lumea. Amaroy pentru Claudinna 
Fce, e scumpa foc Erica
.
Babymom,
lui Dragos.
Ramo, eu o imbrac pe Carla asa: body cu maneca lunga, dres daca iesim cu caruciorul, sosete daca mergem cu masina sau undeva indoor unde e cald, jeansi sau pantaloni captusiti cu bumbac, hanorac sau polar subtirel, geaca dublata cu polar nu foarte groasa, cizmulite captusite dar nu imblanite inca (avem niste UGG pregatite pentru iarna grea
), caciulita si o basmaluta la gat pe sub geaca, fular si manusi nu-i pun inca. Carutul nostru nu are sac de picioare, dar oricum ea se misca mult in carucior si nu doarme. Pentru la iarna am o geaca mai groasa si un overall, respectiv cizme impermeabile. Suntem pregatite pentru zapada 
Cu mancarea - eu am fost o super mare mofturoasa, imi povestea mama cand eram mica fugea de la serviciu sa-mi dea sa beau lapte, beam 10 ml din biberon restul arunca. Peste 3 ore venea iarasi saraca si tot asa
. Dupa aceea imi amintesc la gradi si la scoala ca lasam mereu pachetelul cu mancare in banca, acasa ascundeam sub pat sau sub dulap, iar ciorba sau mancarea pregatita pentru incalzit o aruncam in WC. De abia dupa ce am plecat la facultate am inceput sa mananc si tot din mancarea mamei, imi trimitea saraca pachete saptamanal.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Joy21 spune:
'Neata!
M-ati innebuni cu checul vostru la MW!!! 

Daca n-am MW ce ma fac?
Babymom, bine ca ne-ai spus patania ta. Saracutul Dragos...
In alta ordine de idei, vrem sa vedem poze cu tine blonda ![]()
Victoria, mami de Anna Sofia
www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
nikolici spune:
Neatzu,
Si noi suntem pe aici
...inca in pat, sa ma tarasca careva jos.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
si neatza!
sa raspundem si noi la sondajul Ramonei cu imbracatul. Eu ii imbrac pe amandoi la fel ![]()
Intre 5 si 10 grade avem asa:
jos: ciorapi pana la genunchi, raiat sau jeans (simplu sau salopeta, dar prefer salopeta) dublati cu un strat foarte subtire de bumbac.
ghete sau tip adidas, normali... adica ce purtam si asta toamna.
sus: body, bluza de corp subtire, cu maneca lunga, polar subtire si pe deasupra, lovitura de succes a acestui an: le-am luat de la Kiabi bluze de trening, cu gluga, captusite cu polar pufos (seamana cu o blana de miel).
Daca vorbim de temperaturi sub 5 grade, le iau vestele de fas si eventual pantalonii matlasati (sau aceiasi pantaloni de mai sus, dar cu dres).
Cand a fost si frig, si a si plouat (miercuri) am trecut la Teo la geaca de iarna, i-am pus doar body, un pullover subtirel si geaca asta care e si impermeabila si calduroasa, ca e captusita cu polar si ea.
edit: am uitat sa zic, dar le pun si caciuli pe cap
pana saptamana asta am avut www.buyabuff.com/Visor/visor1.htm" target="_blank">asa ceva, iar de saptamana asta am trecut la caciulitele de polar.
Eu pana ieri m-am imbracat in pantaloni de trening sau jeans, pantofii sport, tricou si super-duper polarul meu gros.
Ieri am dardait ca la balamuc imbracata asa... deci se cere inca ceva.
Cu masina nu-i problema, e super ok, dar pe afara nu mai rezist...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andy.p spune:
Buna dimineata.
Multumim tuturor ptr.cuvintele frumoase
....Alexia stie cateva cuvinte,acum parca incepe sa-si dea drumul,imita animalele ptr ca avem cartea recomandata de Cosmy,si se uita la Baby Einstein.Sa nu va inchipuiti ca sta asa cuminte la schmbat,acum era fascinata de camera de filmat![]()
Ieri am avut practic ultima zi de scoala,asa ca de azi vacantaaaa
Lavinia vreau intalnire in parc!!Sa-mi spui cand si venim si noi
Imi pare rau ca a varsat puiul,sper ca ati avut o noapte linistita dupa.
fce ai o fetitza tare dragutza
Ramo noi ne imbracam asa ciorapi lungi,pantalon mai grosutz,body cu maneca scurta ,o bluzica,geaca groasa,caciulitza subtirica,fularel care nu-l tin la guritza.
Claudinna multumim de cafea
Irina trezireaaaa!!
Roxana ce frumos e Mikul pictat
Babytza ce tare e soricelul

July
tunsulicea....mie imi pare rau de carlionti
kllemi eu nu i-am dat br.topita.
Piolica multa putere iti doresc 
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
luminita2008 spune:
neatza!
am vazut poze cu Crina, Ange, e o scumpa foc, foc!
nikolici, sa dea Dumnezeu sa iasa asa cum iti doresti! succes cu bb2!
ramo, eu ii imbrac asa: body maneca lunga + bluza cu maneca lunga + geaca (nu le dau pullover inca, e destul de groasa geaca). in jos dres + raiati sau blugi, ieri seara le-am dat pantalonii de fas/salopeta, pentru ca mi s-a parut f frig. le-am luat ieri si manusi, inca nu le-am testat, daca mi se parea cam frig le trageam manecile de la geaca, sunt destul de lungi. + caciulita + ghete, inca n-am trecut la cizme sau cosmonaut... si cam atat. si noi iesim in special seara, dupa 16, de cand cu somnul lor in miez de zi, si mi se pare racorica bine, plus ca stam vreo 2.5h...
claudiaH, si eu am vazut acum 2 zile filmul despre care vorbesti si m-a impresionat.
fce, ai o minune de fetita!
baby_boy, cum mai sunteti azi?
CD, ce soricel frumos ai si tu acolo!
dupa ce fi-miu Robi a dat gata si canapeaua din dormitor, acum a trecut la coltarul din bucatarie
. pe canapea am pus o perna maaare intre scaune, dar zau daca pentru bucatarie mai am ce face... de acolo se poate urca lejer pe masa si... nu mai zic continuarea, ca ma trec fiori!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)