Bobocei de sep-oct 2008 (229)
Raspunsuri - Pagina 17
andy.p spune:
Am hranit gaza:o banana si o mandarina.
Lumi am inceput si noi cataratul
...aseara s-a catarat pe pat si ieri la maica-mea pe coltar
De acum incolo numa sa-i pazim
Despre ce film vorbiti?
Ange o scumpa Crina

Nikolici scoatem agitatele la momentul X![]()
si mult ,mult succes ..sa vina bb2 cat mai repede.
Chec prestez si eu azi
.M-ati omorat.
Am stat aseara sa ma uit la Julie&Julia..frumos film,am si
pe tastatura la cate retete sunt.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
anca81 spune:
Babytza, uite www.sepci.ro/catalog/caciuli-adult_15.htm" target="_blank">aici am vazut caciuli si sepci dragute pentru adulti si copii.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Nocom spune:
Prietenul nostru micut oparit a intrat acum in operatie. 
sa fie bine!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Prietenul nostru micut oparit a intrat acum in operatie. ![]() sa fie bine!mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Doamne ajuta

Anca &
Carla (13.08.2008)
gaia.nevia spune:
Doamne ajuta! 
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
AlexaM spune:
citat din mesajul lui _irina_![]() ![]() eu sunt cu somnul la pamant, Deea are un program infiorator, acum doarme, dar ieri a adormit pe la 2 noaptea, s-a trezit la 6, a tropait prin casa pana la 9 cand a adormit iar pana la 12, am dus-o la ai mei si la 5 ea era iar adormita... am lasat-o un pic sa doarma si cand a dat semne de foiala am trezit-o incetisor ca cine stie cum si pana la cat dormea iar. E prea devreme sa ii fac eu un program de somn? Si inca o intrebare: voi reusiti sa supravegheati piticii 100% din timp? Ieri in cele cateva minute in care am lasat-o singura a reusit sa sparga un borcan, sa gaseasca un cartus de cerneala si sa pape un pic de cerneala neagra si cireasa de pe tort a fost ca mi-a rupt ochelarii (eu sunt chiara ca o cartita fara ochelari). Laura Alexia e adorabila! ![]() Mamica de Andreea-Maria "Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi." Gabriel Jose Garcia Marquez |
Eu nu cred ca e prea devreme pentru un program de somn, ba chiar mai mult, cred ca cu cat mai devreme cu atat mai bine.
Studiu de caz: Matei:
data adoarme in 5-10 min
. Cateodata la tzitzi, altadata se pune cu capul pe perna si imi zice PA...
, altadata mai adoarme pe picioare leganat...depinde cat de obosit e si cum are chef, insa niciodata nu a stat treaz mai tarziu de 10:20-10:30 seara.Cred ca este important pentru ei sa isi faca somnul si sa adoarma cat mai devreme.
Asta e rutina noastra in fiecare seara si functioneaza. Este obositor de multe ori pentru mine sa stau cu el cate o ora sau chiar mai mult sa il adorm, insa cred ca se justifica. In sufragerie merge televizorul insa pe mute. Nu se face galagie, nu vorbeste nimeni tare ca sa-i distraga atentia. In camera lui lumina este stinsa, ramane doar o lumina de veghe ce proiecteaza stelute pe tavan si pereti. Lui ii place, s-a obisnuit. Nu plange niciodata ca il duc la nani, nu l-am fortat niciodata sa se culce. Daca nu i-a fost somn am stat si ne-am jucat, am citit, am povestit, dar in patutul lui si pana la urma a adormit.
Asa merge la noi...
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
luminita2008 spune:
Nocom, Doamne ajuta sa fie bine!
Laura, dap, nu avem ce face decat sa-i pazim non-stop... de parca pana acum am fi dormit...
filmul se numeste cum a spus Claudia: Ruj rosu pentru zile negre. O tipa de 28 de ani descopera 3 noduli la san... cancer.... mastectomie... chimio... in fine, finalul e fericit, dupa cativa ani de tratament si evident dupa operatie, scapa. dar e fain filmul, lupta ei, pe care o castiga. pe Hallmark ruleaza, cred ca-l dau si in reluare. eu l-am vazut marti, de la 22.00.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui claudinna neata! babytza, mi-ai luat-o inainte, ca pana citii ce ati scris... multumim de si a propos de asta, voi ce cafea mai beti?? adica ce marca??www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Eu am baut pana de curand iacobs verde, acum imi place mai mult don cafe verde. Am incercat mai multe dar astea sunt pe gustul meu. Facuta la cafetiera prin presare. Iese fantastic de buna Yammmy!
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
andy.p spune:
Nocom
D-ne ajuta sa fie bine.
Lumi e super filmul,l-am vazut si eu![]()
edit:Acum am in plan My sister's Keeper..l-a vazut careva?
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
luminita2008 spune:
Alexa, sigur ca e important programul, rutina... le confera siguranta si ii ajuta in dezvoltare. dar ce te faci daca nu coopereaza copilul? la voi vad ca a mers, dar nu e mereu asa.... eu pana mai acum o saptamana, nu reuseam sa ii adorm inainte de 22.30 si uneori si mai tarziu, 23.30, 24.00... avem si aveam cam acelasi ritual ca si la voi, 19.30 papica strong, apoi baita, apoi incercare de nani, cu lumini stinse/difuze, fara prea mult zgomot... si tot pana spre 23 stateau... de cand au un singur somn pe zi e muuult mai bine, adorm in jur de 21.00 si fara prea mari ifose.
a fost o etapa, pe care sper ca am depasit-o, cumva intre 11 si 14 luni, n-a fost chip sa adoarma inainte de 22.30...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

si a propos de asta, voi ce cafea mai beti?? adica ce marca??