Bobocei de sep-oct 2008 (229)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata
Haideti la
Iar ne-am trezit la 11.
Aseara la 21. Radu avea 38..a dormit bine..ne-am trezit bine..deocamdata nu are febra..dar stau ca pe ghimpi sa nu faca iar..pentru ca nu stiu de la ce e..si doctora incepe programul de la ora 14.
Totusi vreau sa ajung sa-l vada
Multumim ca v-ati gandit la noi Kemmi, Elly, Luminita

Ne pentru pui mic sa iasa bine din operatie.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

remember us?

Ce face bobocimea? Sper ca bine sanatoasa, azi as vrea si eu sa citesc acest capitol sa ma pun la curent cu piticimea noastra.

Eu am fost cam ocupata cu fotografia de cand mi-a sosit noul aparat, m-am inscris si intr-un concurs, sunt cam hipnotizata de treaba asta si nu mai gasesc timp pt mare lucru. Nu am mai avut cum sa intru pe aici.

Suntem f bine, Noah are si al 8 dintisori, ultimul incisiv de jos a iesit si el, si asta de o saptamana. Nu am mai fost la vaccin deloc asa ca nu am masurat/ cantarit, nu am ce noutati sa mai dau despre el. E vesel, mergaret si vorbaret, asta asa cam in linii mari. Uitati cele mai recente cu piticul meu grimase dulci, Noah la 15 luni

Ancule, ce mai face nora noastra?Poze cu ea cand mai vad?

Pup toata bobocimea.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, multi . Ma bucur ca ai scris, uite aici cateva pozici cu Carla . Ce dulce e Noah

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Am citit acest capitol. ce am retinut, rezumat pentru amatori: Bobocimea e sanatoasa [bravooo!!!], il asteptam pe Mosul, mancam chec la cana [reteta???], Alexia e o vorbareatsa [bravo!!!], Babymom s-a facut blonda- stii ce se spune cand iti schimbi culoarea de par?- si are doi pui tare frumosi.
Va pupez, ma bucur ca toata lumea este bine si sper sa si ramana asa situatia pe timpul sarbatorilor de iarna.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

PROGRAMUL COPIILOR este ff important. Eu sunt mama programelor, la mine toata lumea are program, daria si Matei au avut programd e masa si somn de la nastere. De aceea acum imi este ff usor sa-i culc, Daria adoarme in max 3 minute si ziua si seara, iar Matei in max 1/2 ora, timp in care asculta povesti...

Daca intr-adevar vrei ca puii sa aiba program atunci musai la ora de somn, (inclusivd e peste zi) sa fiti acasa, mancati, schimbati la pijamale si in patut. Nu se fac exceptii pentru nu stiu ce cumparaturi, petrecere, ....gatit.. sau mai stiu eu ce... la mine e un fel de armata, cunoscutii imi zic ca sunt obsedata... dra mie imi place si copii au rutina lor, necesara zic eu.

Pentru mai multe detalii, PM!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eu ma lupt cu urmatoarea tentativa de program:

ora 8-9 trezirea, urmata de masa de dimineata (pentru amandoi)
ora 11, il iau pe Radu care e deja morocanos si il duc "dincolo", unde ma bag cu el in pat. Uneori adoarme imediat, alteori are chef de joaca si ne cam alergam prin pat.
Nu-l las insa sa se dea jos, si il tot iau langa mine... pana la urma adoarme, 1ora-2..

ora 12 - Teo mananca fructele, cand se trezeste Radu mananca si el fructe.
ora 14-15 pranzul, amandoi.

Ii mai las putin sa se joace si il trimit pe Teo "dincolo" cu bunicul la culcare, pe la 16 incerc sa ma bag si eu in pat cu Radu.
Daca doarme bine, daca nu nu... uneori doarme jumatate de ora, alteori mai mult... alteori deloc.

ora 18, lapte (amandoi)

ora 20.30 masa de seara, dupa care baia lui Radu, schimbat in pijamale, il duc dincolo si ma bag cu el in pat. In maxim jumatate de ora doarme. Se trezeste noaptea daca se simte rau (cum e acum cu mucii) altfel doarme pana la 6-7 snur. Cand se foieste ma mut la el in pat si mai dormim amandoi pana la 8 macar.

Asta incerc sa fac eu zilnic... uneori imi iese!
La plimbare iesim asa: Teo cu bunicul de la 12(dupa fructe), minim o ora, Radu cu mine sau cu bunicul, ori inainte de masa de pranz, ori dupa masa de pranz, tot o ora.

Miercuri avem altfel de program, pentru ca nu vine bunicul. Ori sunt singura cu amandoi, si atunci iesim dupa masa de dimineata si ne culcam toti trei pe la 2, imediat dupa pranz (radu pica lat ori in masina... ceea ce e nasol pentru ca inseamna ca nu-l mai pot adormi acasa dupa pranz, ori in scaunul de masa, ceea ce e super, pentru ca il mut in pat si doarme ca valiza vreo 2-3 ore).
Daca vine mama, o las sa stea cu Radu si respectam programul zilnic (ea reuseste sa-l adoarma ca si mine, il tine in brate, etc... Nicu nu poate si pace), iar eu il iau pe Teo si haladuim, ma rog, avem program de voie, mancam pe unde apucam, ne plimbam...

Maine facem parastas dupa tata si bunica, trebuie sa ma duc. Radu e racit, nu-l pot tara dupa mine, asa ca l-am rugat pe bunic sa vina sa stea cu el.
Cum bunicul nu poate sa-l adoarma sub nicio forma, i-am zis sa-l tina activ de dimineata pana pe la 1, cand il pune in scaunul de masa, ii da sa pape, ii pune DVD cu Pocoyo si in max jumatate de ora cade lat.
Apoi il muta in patut si aia e.... altfel n-o sa reuseasca.

Vroiam sa renunt de tot la somnul de la 11... dar il vad deseori pe Radu morocanos, obosit, plange foarte mult, sta lungit pe parchet si se uita in gol... ma rog, mie mi se par semne de somn.
Dar nu va dormi decat cu mine, si doar daca ma culc cu el.... e foarte ciudat, oricat de obosit ar fi, se impotriveste... si doar eu reusesc sa-l culc.

Asta e schema noastra. In we suntem varza, pentru ca iesim mult si nu respectam orele stricte, mancam pe unde apucam si copiii dorm in masina. In rest, ne tinem cat putem... si normal ca daca intervine ceva, suntem flexibili, ne adaptam...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Mai adaug ca e foarte bine cand ne tinem de program, pentru ca ori apuc sa dorm si eu bine, ori am timp sa ma misc prin casa cu diverse treburi, altfel nu s-ar putea.
De exemplu acum Radu doarme, Teo e afara, deci eu am ceva la gatit, ma duc sa termin

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Prietenul nostru micut oparit a intrat acum in operatie.

sa fie bine!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

EvaF ai un blondut de-a dreptul superb . Sunt sigura ca o sa franga multe inimi... daca nu a inceput deja...

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Carla are program de somn la pranz de la 13-13.30 cam 2 ore +/-. Seara o pun in pat la 21 dar...se foieste mult de tot si mai nou, cam de o luna incoace, trebuie sa stau cu ea in dormitor, eu in patul meu - ea in al ei. Daca ies din camera se ridica in picioare. Aseara insa a plans foarte foarte tare, am adormit-o in brate, sper sa fie mai bine in seara asta. Dimineata la 8 maxim e in picioare.

Orele de masa - 6 dimi lapte, 10 fructe, 13 iaurt (mai nou supa de pui), 17 legume cu carne/ou/peste (asta doar teoretic), 20.30 cereale cu lapte date cu lingurita. Program de bb mititel

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput