Bobocei de sep-oct 2008 (229)
Raspunsuri - Pagina 15
CD27 spune:
beyyy nu vrem sa facem concurenta nimanui, eu nici nu dibuiam ce-i, credeam ca-i un ursulet
sunt varza
pai a stat ce-a stat, dar a ramas doar cu o mustata ca deja devenise suspicios![]()
9s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

300 spune:
Babymom vrem pooooze!
Roxi ma bucur ca v-ati distrat. A stiut Mikul ca acolo n-ai sling si de-aia, cred...
Eu am bucatarit si ar trebui sa si lucrez ceva dar cre d ca ma risc sa las pentru maine ca deja nu mai pot... Si tot uit ce voiams a scriu.
A, multumesc din nou pentru toate raspunsurile, suntem in ranul lumii ca sa zic asa, ma simt mai bine
.
Nikole, la multi bebei!
si cireasa de pe tort, am prestat 3 checuri acum bagate in acelasi timp la cuptor. Desigur s-au copt mai greu si vita de mine a capat si foarte multa esenta de vanilie si sunt amareeeee
. Tocmai cand ma dadeam mare alor mei ca uite ce reteta marfa si ce bucatareasa beton sunt eu.
Fug la Anda ca vrea sa odoarma, pupici si scuze pt typos, sigur sunt :(
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
kllemi spune:
buna noapte ![]()
Eu numai la ore din astea prestez..
...ce sa fac domne ca daca nu mai fac fata....o sa ma cer afara...![]()
Noi afara ne imbracam dres, blugi, body cu maneca lunga, inca o bluza sau chiar pulover, geaca si caciula
Si pentru ca ieri a mancat spanac, azi am fortat un pic nota si i-am mai dat un pic cu peste si orez...
a mers snur 
Am prestat si noi chec la cana....dar nu prea ne-a placut asa ca zace pe o farfurie......maine ii vine randu; la gunoi
....cred ca cacaoa nu prea a fost buna 
fce am vazut si eu o mica printesa frumoasa, mi-a placut mai mult cum doarme pe tati si el aproape pe linga pat
...i-am aratat lu' tati al nostru ca nu este singurul chinuit
a murit de ras ![]()
baby-boy....sper din tot sufletul sa nu ii fi revenit rosu in gat...
miku sa treaca repede si fara alte complicatii 
ange imi pare rau ptr. noaptea trecuta sper ca noaptea asta sa nu va mai treziti asa de des.......daaaaa???? sa inteles??? ![]()
cd ce scump e piticu'.......ma ales soricel
.....eu in locul tau nu luam un soricel acasa....![]()

AM SI EU O INTREBARE: VOI DA-TI BRANZA TOPITA LA COPII??? SI DACA DA, DE CARE?? VA MULTUMESC 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
elly_16 spune:
Seara buna
Angelynna multi pupici pentru Crinul delicat si frumos... Nu-ti face probleme pt. sora ta ca nu mananca. Eu am fost un copil super mofturos, aveam numai 3 feluri de mancare mari si late pe care le mancam, saraca mama facea si lua la pachet cand pleca cu mine, ca eu nu serveam altceva. Nici acum nu mananc verzituri (spanac, urzici, loboda, stevie si tot alaiul de frunze), iar zarzavatul din ciorba il aleg. Are Bianca ce exemplu sa urmeze... ![]()
fce vazut Erika cea studioasa si cocheta... si are niste ochi... 
Nikolici multam pentru raspuns. O sa caut pe la artizanate, ca pe Valea Prahovei nu cred ca ajung prea curand, parca pe la Unirea la parter erau cateva... Sa-ti dea DD bebelul pe care ti-l doresti 
Musai sa fac si eu chec la cana, dar cred ca nu maine, ca sunt singura acasa cu Bianca si nu prea ma lasa sa fac mai nimic.
300 eu asa o imbrac pe Bianca: body maneca lunga, bluzita, dres, salopeta, hainuta sau geaca de fas captausita cu polar (inca n-a folosit-o, ca n-a fost cazul, probabil cand vor fi temperaturi negative), ghetute (inca n-am trecut la cizme), caciulita, fular si manusi (azi pt. prima data).
JulyMorning cum de te-ai indurat sa tai asemenea carlionti?
Dar Maia tot dulce e...
Piolica multa sanatate prietenei tale... Doamne ajuta sa fie totul bine 
Baby_boy multa sanatate puiului. Poate totusi e de la dinti 
Kllemi eu nu i-am dat niciodata branza topita. 
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
abe spune:
elly, fce am luat papusa matroska de pe valea prahovei. erau la tarabele de langa un luck oil. am gasit unele care cred ca erau chinezesti si nu erau bine finisate, dar astea pe care le-am luat eu sunt facute in harghita, la corund si-s foarte ok.
angelyanna, fce, july pupam
fetitele frumoase!
nikolici le doresc viata lunga si cu mari realizari!!
300 eu azi am scos-o pe maria asa: body cu maneca lunga, tricou cu maneca lunga, vesta si geaca destul de groasa iar in jos dres + pantaloni de trening si cizmulite. fular nu, dar avem o caciula foarte haioasa care are si o parte ce coboara pe gat. si deocamdata nu avem manusi din motiv de degetel in gura. nu stiu ce vom face cu manusile...
elly_16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Cand nu era mama acasa la pranz si imi lasa macare in cratita sa mi-o incalzesc, o aruncam la wc si spuneam ca am mancat Ideea este ca se poate supravietui si fara ciorba ...si inca bine. Babytza si puii Valentina David |
Te-ai scos...
Mie nu mi-a dat prin cap sa arunc la wc. O singura data am aruncat la cosul de gunoi snitelul pe care mi-l pregatise mama. Si l-a vazut in gunoi si m-a pus sa-l mananc... Si de atunci n-am mai aruncat nimic. Mamica de
Bianca MariaBianca
abe spune:
piolica ii doresc multa putere si sanatate prietenei tale! eu sunt coplesita de momentele astea si nu stiu niciodata ce-i de zis, dar mi-a spus odata cineva ca desi de multe ori incercam sa ne ferim sa comunicam cu cei aflati in situatii grele, intotdeauna este mai bine sa o facem. probabil ca conteaza si numai sa ne auda si sa stie ca suntem aproape de ei.
elly_16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abe elly, fce am luat papusa matroska de pe valea prahovei. erau la tarabele de langa un luck oil. am gasit unele care cred ca erau chinezesti si nu erau bine finisate, dar astea pe care le-am luat eu sunt facute in harghita, la corund si-s foarte ok. |
Multam frumos. Poate gasesc la artizanat, daca nu, la urmatorul drum pe Valea Prahovei... cand o fi...

Mamica de
Bianca MariaBianca
abe spune:
kllemi eu i-am dat mariei branza topita de la hochland de vreo cateva ori si dup-aia am citit pe aici (daca-mi aduc bine aminte) ca cica nu-i buna pt copii(probabil ca nici pt noi) si de atunci nu i-am mai dat. nu m-am documentat ca mi-a fost lene si mai usor mi-a fost sa o scot din meniu. oricum nu eram convinsa ca ar fi buna pt ea, dar era un moment in care pur si simplu nu mai stiam ce sa mai incerc. si asta ii placea ![]()
_irina_ spune:
Domn'soara doarme "deja" de jumatate de ora, asa ca am si eu timp de raspuns pe forum. Maine am in plan sa o trezesc de la 9, sper sa reusesc sa ma trezesc eu, intai.
Azi nu a mai facut nici o boroboatza iesita din comun... deci e mai bine. Cazaturile sunt la ordinea zilei, in general o ridic, o sterg de praf, o imbratisez si ii zic ca totul e ok si ea se desprinde si o ia din nou la fuga.
Imbracaminte: caciulita, body+bluzita+geaca+manusi (ea le vrea, eu ma chinui sa i le scot cand ajungem acasa
) si in jos pantaloni grosi+sosete+ghetute. Cand se va face mai frig ii mai pun ceva mai gros in sus si o pereche de ciorapi cu picior.