Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

salutare
uka ce faina poveste si incununata cu o papusica minunata. Aum lucrati impreuna ? ca ma gandesc ca s-a schimbat situatia cumva
Si ati avut parte si de incercari grele si le-ati depasit. Felicitari !

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Multumim Da, acum lucram impreuna, avem firma noastra de experti gontabili . Sunt sefa la randul meu dar nu-mi place deloc..adica nu ma descurc, ma "incaleca" angajatele noastre, eu am prea mult bun simt pentru a fi autoritara. Noroc cu el ca pune lucrurile la punct.
Cum e iarna la voi? Ninge? Stiu ca nu sunteti decat de 1 an acolo dar ..
Noi plecam de Craciun la munte la nasii nostri; sper sa ninga sa ma dau cu sania..iuhuuu..

Uka, cea mai fericita mamica de
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Ralucapaun, cum ai facut cu programul fetitei? Vreau si eu asa, dar nu-i pot refuza papica cand o vad cu pumnii in gura sau ca linge cu pofta paturica .

saluti, ma bag si eu
nu trebuiesa-ti iasa din prima. Ii dai sa pape dimineata cand se trezeste si te uiti la ceas sa zicem ca-i 7.20....deci teoretic ar trebui sa mai pape la 10.20 si iti faci cumva programul ca sa fie ocupata. Daca baga si nanel o ora e minunat. Cand incepe sa i se faca foame intervii cu maimutareli si jucarele ....care pot tine 15-20 de minute si deja ai mai lungit-o putin. O mai lasi 10 minute in leganus si se-aduna cumva cumva 3 ore. Daca sa zicem ca ai epuizat toate metodele la 10 fix ....ii poti da sa pape ....ca nu trebuie acum fortata din prima zi....dar incet incet va ajunge sa i se faca foame la 3 ore, trust me
Pupam soimita cumintica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

uka am vazut o Craciunita superba. Foarte dragalasa copilita voastra.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

uka in iarna trecuta aici au fost cativa fulgi tristi de au oprit si autobuze si trenuri si scoli....eu eram gravida si ma temeam sa nu cad sa-mi pierd cumva bobul de fasole abia prins de uter
Dar nu stiu cum e in general....cred ca poate interveni duamna Mangulica cu amanunte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

uka m-am uitat putin pe oze si mi-a placut de Carina ce epuizata a fost de sedinta foto Craciunita ...ca a tras si un mic pui de somn

Daaa..mi-a adormit modelul pe platoul de filmare !
Azi am facut-o araboaica ..o innebunesc cred cu pozele astea
Abia astept sa vi le arat.

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Uka abia acum am vazut cea mai frumoaså craciunita pe care am vazut-o vreodatå..vai cat e de dulce si invitatia la botez e fainå råu..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mulumim mamica frumoasa!

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Lullaby, imi dai si mie link-ul de la anten 2? ca nu gasesc si vreau sa vad si eu documentarul. Merci

Emisiunea in care era invitata doctorita Culcer? www.antena2.tv/arhiva/traieste-sanatos/2009-12-08" target="_blank">Aici

Sau cea legata de 2012? Cred ca www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=65396" target="_blank">aceasta era.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Delia, exact cum a zis doamna Luto am facut! Si ma asteptam sa fie mai greu, dar m-am descurcat. Si am mai incercat sa-i dau si suzeta, nu prea o primea, dar cand vedea ca nu-i rost de tzitzi, sugea un pic la ea

Acum ii pregatim baia, apoi masa la 10 si sper sa adoarma.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Luto si Raluca , voi pune in practica de maine, sa vad ce mare branza reusesc. Pare logic si simplu .

Lullaby, nu...., documentarul cu 2012 il vroiam . Oricum, cu ocazia asta am remarcat ca nu mai cunosc vedetele di Ro .

Manga, facultatea am facut-o la Iasi .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Uka f frumoasa craciunita si de-abia astept s-o vad si araboaica..un costum d-asta i s-a potrivi si tataroaice mele

Delia nu-i f greu, doar sa nu prinzi zilele in care are puseu de crestere, ca atunci nu te mai intelegi....eu am inceput totusi cu 2h 1/2, si dup-aia la 3 ore...

eu nu vreau zapada (sau nu prea multa), ca acum 2 ani s-au blocat drumurile intre Constanta si localitatea unde stam noi, si am ramas in Ct 3 zile, la soacra-mea...eu ce ma fac daca ramane sotzul in Ct, si eu aici izolata?

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput