Fiv in Ungaria 82
Raspunsuri - Pagina 8
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Tveety superveste.... felicitari. Mos Nicolae si Mos Craciun ti-au adus un adevarat cadou. Sarcina usoara si un bebe frumos sau cine stie.... frumosi.
Fetelor, am reusit sa aflu de Espe,este bine, nu a fost SEU, dar ieri nu prea s-a simtit bine, asa ca din acest motiv nu am putut da de ea. Poate intra ea si va zice mai multe.
Mirela2 esti bine? te simti bine?
Goggy
Pupici la toate fetele
Dumnezeu este alaturi de noi
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tveety Fetelor, eu va doresc in continuare putere in lupta cu infertilitatea si va doresc sa nu va pierdeti sperantele, pt ca minuni sunt peste tot. Orice se intampal, se pare in viata asta se intampla pt ca DD ti-a pregatit ceva cu totul altceva si poate mult mai special. Dupa ce m-am tot plans, ca nu am facut FIV in noiembrie, cum imi dorea inima, se pare ca luna noiembrie a fost totusi luna noastra! In DPO.19,z.33 testul de sarcina mi-a iesit POZITIV, si am beta 2.482,29 mUI/ml, sarcina obtinuta NATURAL, cu oligozospermie severa. Sper din tot sufletul ca aceasta bucurie sa-o simtiti si voi aspirantele in curand! sa aiba grija de noi, sa pot duce sarcina fara probelem la sfarsit. Daca nu vom lua de la capat eventual cu FIV, dar sper ca acest sambure se va dezvolta in burtica mamicii fara probleme. http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png |
tveety bravo!!!! ma bucur pentru voi! felicitari! Asta da Craciun fericit in familia voastra! A venit mosul cu daruri bogate!
Laura
mami_vreau spune:
kitta numa' azi nu-i maine! Abia astept sa faci testul! Iti tin pumnii!
vio multumim de vestile despre espe... o pup dulce!
adipapazi eu stiu ca in afara de motivele pe care ti le-a spus si mirela pentru punctia alba, aceasta se mai intampla si datorita alegerii unui moment nepotrivit pentru administrarea hormonului hcg, sub-dozare sau calitate slaba a injectie hcg si, de ce nu, poate fi vorba si de o tehnica nu prea stralucita a medicului in recoltarea ovocitelor...
nu spun ca motivul este unul din cele enumerate de mine, doar ca POATE fi! si eu am avut 5 foliculi si numai un ovocit deci si eu am fost aproape de punctie alba!
Laura
tamaryllis spune:
Fetelor, va pun un link dragut luat tot de pe DC
http://blog.gardianul.ro/2009/08/05/«mami-ce-inseamna-virgin»-vezi-video/
al doilea articol/video
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
didiloo spune:
salut fetelor!
tveety bravo, felicitari...intr-devar exista si minuni! sa ai o sarcina usoara!
mirela ma bucur ca esti bine
retam doamne ajuta sa fie un rezultat bun
kitta mai e un pic. doamne ajuta!
eu am facut dimineata beta-hcg. astept rezultatul dupa ora 2.
va pup pe toate
Liana30 spune:
tveety Felicitariiiii!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
sophie76 spune:
tveety super veste, felicitari si sarcina la termen cu BB mincacios!! Reusita da intr adevar ne da sperante ca minuni se pot intimpla si ca Dumnezeu ne asculta rugile!!
kitta tin pumnii pentru miine si sa vii cu rezultatul dorit, trebuie sa fie bine !!!!!!
mirela te admir pentru taria cu care ai trecut peste aceasta nefericita intimplare si pentru optimismul tau, sigur data viitoare va fi cu noroc pina la capat!!
Am reusit sa citesc ceva din capitolul trecut, am vazut ca erau fete ingrijorate de suspiciunea HPV. Decu eu sunt "fericita" posesoare a unor tulpini HPV cu risc crescut oncogen si a unui test Papanicolau (initial) high risc (displazie moderata si severa). Am facut o conizatie anul trecut si de atunci testul Panicolau ba imi iese odata perfect fara prezenta virusilor ba odata apare si testul iese Low risk, dar eu sunt unul din acele cazuri care nu prea au raspuns la tratament, in general se raspund ef bine la tratmentul cu cervugid, sau s emai folosesc ovule cu aciclovir sau cu interferon.Pentru virus nu exista tratment decit tratamente de intarire a imunitatii. Ca pasi de urmat test Papanicolau, tipare HPV, colposcopie si abia dupa astea se poate pune un diagnostic. Exista tratamente si in cazuri extreme se poate face conizatie,adica se rezeca o micaportiune din zona afectata unde se presupune ca virusul este localizat, chiar si aceasta conizatie nu afecteaza fertilitatea iar i cazul unei sarcini se face cerclaj imediat si poate fi dusa fara pb la termen.
Sper sa nu fiu prost inteleasa, am spus astea nu ca sa va sperii ci ca sa va dat seama ca pina nu se intreprind toti pasii de diagnosticare enumerati mai sus nu aveti de ce sa va impacientati, si chiar daca Doamne fereste se confirma, nu toate tulpinie de HPV prezinta risc, si exista si tratamente ,si monitorizata situatia poate fi tinuta sub control.
sophie
mirela2 spune:
vio sunt ok.
va intreb si eu.....sangerarea mea a fost numai ieri dupa procedura respectiva, azi....mai nik, e de bine sau e de rau?????