Fiv in Ungaria 82
Raspunsuri - Pagina 9
pamy spune:
tveety frumos cadou ti-a adus mosu 

didiloo asteptam rezultatul 

Ma uitam si eu la poze si ma gandeam ca daca tot a fost si alrak sa organizeze si o intalnire in vestul tarii.Ce ziceti?
Eu cred ca o iau razna...
.Astept sa vina rusii sa trimit email la Kovacs ptr o programare in ianuarie ca sa punem la cale fiv-ul din februarie.Tot cu nasul pe net sunt,caut cazari in Budapesta de parca maine plec la fiv.Nu mai trece oadata timpul asta!!!Sunt stresata rau 

oricum va pup pe toate 
zisaCami spune:
Fetelor, ma bucur ca am reusit sa va cunosc si personal, nu numai virtual si sper sa mai particip si la intalniri viitoare. Imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult. Am vrut sa va incurajez un pic, de aceea am venit si cu juniorul
.
Felicitari tuturor celor care au reusit si mult succes celor care sunt in tratament sau se pregatesc in viitor! Sa nu incetati sa credeti in sansa voastra! 
corina_anam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pamy Tot cu nasul pe net sunt,caut cazari in Budapesta de parca maine plec la fiv.Nu mai trece oadata timpul asta!!!Sunt stresata rau ![]() ![]() ![]() oricum va pup pe toate ![]() |
Pamy, nu dispera o sa treaca mai repede decat te astepti tu. Si daca tot cauti cazare de pe acuma iti pot recomanda Hotel Belvedere, e super dragut si aproape de clinica. Cauta-l pe booking, oricum daca-l rezervi de pe acum poate e si mai ieftin
mami_vreau spune:
didiloo multa bafta!!!!
retam temperatura bazala ramane ridicata in caz de sarcina si scade inainte de cm!
deci poate ne zici de un b-hcg mare!
oricum, la fel de adevarat e ca aceasta temperatura ar fi trebuit sa ti-o iei dimineta, ianinte de a te ridica din pat ca sa ai o valoare relevanta! las' ca vedem noi dupa 3 daca e cu ochisori! Iti tin pumnii!
eeeee... mai fetelor acu' vad cu alti ochi pozele de la intalneala cand va si "cunosc"... sunteti niste frumoase!
noroc cu goggy ca s-a dat bine pe langa felicia ca sa aflam si noi numele! ![]()
Laura
sandica spune:
zisaCami nu mi-a venit sa cred cum a trecut timpul si ce mandrete de baiat aveti! Sa creasca mare, sanatos si sa va bucurati de el. Va pupam 

violeta70 spune:
ZisaCami superbe pozele. Mi-am amintit si de Szeged. Tu ai fost vara?
Retam
sa fie bun rezultatul.
didiloo asteptam rezultatul. Doamne-ajuta sa fie bine.
Kitta tinem pumnii pentru maine si ne rugam sa fie pozitiv rezultatul.
Pupici
mirela2 spune:
didiloo super tare, bravo, ia uite ce vesti bune. Sarcina cu bine pana la sfarsit.
zisacami, super fain Raducu,sa fie sanatos.

mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didiloo mirela, multumesc mult . sper sa fie bine pana la sfarsit. inca mie atat de frica |
o sa fie bine, stai lin.
in a cata zi ai facut beta?