Fiv in Ungaria 82

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

cornelia...cat de cat...Mergem mai departe.
ma chinui sa-i scriu lui Zadori, sa vedem ce mi spune sa mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns david1977 spune:

Tveety super ma bucur mult pentru tine, si eu cu sotul ne confruntam cu oligospermia, chiar exista minuni. Sa dea DD sa iti ti puiutul in btate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

tvety, felicitari! Asta da surpriza de Mos Craciun!
fancy_mona, vazusem pe prima pagina ca ai facut si tu la Budapesta, nu stiam nimic de rezultat si nu am indraznit sa te intreb direct. Imi pare tare rau ca nu ai reusit... cand ai timp, poate imi scrii cam cum a decurs procedura la tine (am citit despre FET, m-ar interesa detaliile - cati ai decongelat, cati au rezistat, daca ai facut pe natural. Am vrut sa iti scriu PM, dar nu il ai activat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Tveety felicitari ,Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Felicia - in septembrie cand am facut FIV am avut 10 ovocite din care 5 s-au fecundat ... fara ISCI , si 4 au rezistat . Din cei 4 embrioni am transferat in septembrie 2 si 2 au ramas la congi ... amandoi au rezistat (de asta imi era teama , ca am mai citit ca nu toti rezista) . Am facut FET pe ciclu natural, am facut in tara ecografiile ...de monitorizare , acum ma gandesc daca nu era mai bine sa ma duc la Budapesta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck
[brmami vreau
te rog poti sa-mi scrii si mie schema de tratament pe care ai primit-o?
Si mai am o rugaminte , poti sa-mi spui pretul medicamentelor pe care le-ai luat din Ungaria?

Luck uite schema (am luat cu copy paste din cap trecut pagina 8):
Citat:
In prima zi de ciclu (la CM-ul de dinaintea celui in care voi face stimularea) incep anticonceptionalele Marvelon si trimit mail la clinica... In ziua 8 voi face un eco in tara ca sa vad daca am chisturi... Ei imi spun cate zile sa continui sa iau AC si cand sa incep inhibarea... din ziua in care imi vor spune ei sa incep, voi avea urmatoarea schema:
Medicament_Suprefact_Gonal FMerional
Ziua 10,50 ml
Ziua 20,50 ml_75 UI2 fiole
Ziua 30,25 ml_75 UI2 fiole
Ziua 40,25 ml_75 UI2 fiole
Ziua 50,25 ml_75 UI1 fiola
Ziua 60,25 ml_75 UI1 fiola

In ziua 7 de tratament (respectiv ziua 6 de stimulare) ma prezint la ei la eco... atunci vom stabili urmatorii pasi ai tratamentului...

Vreau sa mai specific ca la primul FIV (cel cu 5 foliculi si un ovocit) am facut stimularea cu puregon 150 si inhibarea cu cetrotide...

Preturile medicamentelor nu le mai stiu ca le-am luat in august dar ma uit pe bonuri acasa si iti voi spune!

Laura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dia_na

multumesc mult pt info, mami_vreau

cit a durat consultatia la voi?

spermograma as reface-o pt ca e deja din iunie 2009 facuta si cred ca ar fi bine sa fie mai recenta si in plus am mai mare incredere in rezultatele lor; noi abia in febr mergem acolo

pt amh stiu ca in fc de cum e, conteaza si cit de puternica se face stimularea - sau poate nu, oricum a fost mic si poate e destul sa stie atit

La noi a durat consultatia cam o ora si ceva!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Buna dimineata,
multumesc pentru raspuns, aseara scriam de pe telefon si-mi corecta automat, asta e...

Pentru felete din Oradea, spuneti-mi si mie unde ati facut Beta, eu ultima data am primit raspuns dupa 3 zile, dar nu am rabdare sa astept atat dupa el.

Merci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna fetelor

gata, s a terminat si cu asta s a incheiat etapa FIV1, trecem la nivelul urmator. Sunt ok, nu am siltit nik, a fost cu anestezie totala, am mai stat cam 15 minute dupa ce m-au mutat in salon si pentru ca imi era frig am chemat asistenta sa mi scoata perfizia m-am imbracat si am fugit spre casa. Am mancat, ca muream de foame, in drum spre casa numai la asta mi-a fost gandul.
o sa fie bine.

fetelor va imbratisez si va multumesc pentru grija si suport.
sami, cornelia, felicia, vio, puffi, dent, alina, mama, andrada mi celelalte fete va si multe

mire ma bucur ca esti bine! asta conteaza cel mai mult!

Laura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puffy10
Mami_vreau, sa inteleg ca ai dat startul... gata ai inceput cursa... bafta multa si sa fie cu ochisori.

Inca n-am intrat in cursa puffy dar ma pregatesc sa incep fiv-ul in martie... tu ce mai faci? ai terminat cursul?

Laura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sophie76

Buna seara dragi fete! Tocmai am ajuns si eu acasa de pe meleagurile Budapestei cu 2 embrionasi de ziua 3 la purtator. Am cam ramas in urma cu cititul dar recuperez, oricum am inteles ca trebuie sa o felicit pe rubia, deci rubia FELICITARI!!!!!!!!!!!! , reusita ta ma umple de speranta, sper din tot sufletul sa te urmez!! Poti sa mi spui te rog ce tratament de sustinere ai urmat,cel prescris de K adica 6 utrogestan pe zi si atit?
kitta , ce mai spui, sper toate bune!

sophie

Bravo sophie!!! Tinem pumnii!!

Laura

Mergi la inceput