Fiv in Ungaria 82

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia_
Eu acum caut informatii despre FET (transfer cu congelati) - a facut cineva la Budapesta?

felicia - in perioada cat ai facut tu FIV si eu eram la Budapesta si am facut FET , din pacate nereusit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

adipapazi, sincer nu stiu ce sa ti spun, tu nu ai raspuns la stimulare, sau poate rezerva ta ovariana e pe sfarsite, poate ai mai facut stimulari alta data si acum ovarele tale nu au mai avut ce sa produca. Poate e varsta, nu stiu cati ani ai, sunt multe cauze. Cel mai bine ar fi trebuit sa l intrebi pe K, el e in masura sa ti explice ce si cum.
pup si bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Am refacut astazi beta dupa ora 3 imi da rezultatul
Ce bine de voi ca va puteti intalni noi cele din nord suntem destul de putine si de pe toate meleagurile dar poate ne vine noua o idee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RETAM

Am refacut astazi beta dupa ora 3 imi da rezultatul
Ce bine de voi ca va puteti intalni noi cele din nord suntem destul de putine si de pe toate meleagurile dar poate ne vine noua o idee

neata retam
las ca poate ne-om intalni toate unguroaicele intr-o buna zi, undeva pe la mijlocul drumului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Mirela ar fi frumos sa facem un chef toate unguroaicele .....sa ai bafta la transfer si refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Fetelor, eu va doresc in continuare putere in lupta cu infertilitatea si va doresc sa nu va pierdeti sperantele, pt ca minuni sunt peste tot. Orice se intampal, se pare in viata asta se intampla pt ca DD ti-a pregatit ceva cu totul altceva si poate mult mai special.

Dupa ce m-am tot plans, ca nu am facut FIV in noiembrie, cum imi dorea inima, se pare ca luna noiembrie a fost totusi luna noastra!

In DPO.19,z.33 testul de sarcina mi-a iesit POZITIV, si am beta 2.482,29 mUI/ml, sarcina obtinuta NATURAL, cu oligozospermie severa.

Sper din tot sufletul ca aceasta bucurie sa-o simtiti si voi aspirantele in curand!

sa aiba grija de noi, sa pot duce sarcina fara probelem la sfarsit. Daca nu vom lua de la capat eventual cu FIV, dar sper ca acest sambure se va dezvolta in burtica mamicii fara probleme.

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

tveety, ma bucur enorm pt reusita ta! Iti doresc sarcina usoara si bebe la termen.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

tveety, felicitari si sanatate
sarcina la termen si la un asa beta poate sunt gemeni, ca tot e sezonul gemenilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RETAM

Mirela ar fi frumos sa facem un chef toate unguroaicele .....sa ai bafta la transfer si refacere rapida

o sa l facem intr-o buna zi.
merci de urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna fetelor
Tveety felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun !
Si eu vreau intalnire ... M-am invatat
Mirela ma bucur ca esti bine

va pup

Mergi la inceput