Fiv in Ungaria 82

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetele!

Goggy eu sunt tot una cu ochelari, cea cu bluzita gri, din coltul unguroaicelor.
Mirela2 nu stiu nimic de Espe, toata ziua am incercat sa dau de ea. Sper doar sa fie ocupata sau plecata, si nu sa se fi intamplat ceva.
Espe da-ne o veste.....pleaseeeee

Fetelor sunteti haioase si pline de viata, ceea ce ma binedispune si pe mine.

Pupici la toata gasca
Daca aflu ceva de Espe, intru si va scriu.

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Buna fetelor, si felicit#259;ri tuturor gravidutelor de date recente . Am si eu o întrebare dac#259; poate sa m#259; ajute careva. A-#355;i mai luat careva Crinone in loc de utrogestan. Este ceva diferen#355;a între ele? Eu am f#259;cut in 3 transfer de blasto, nu mai am r#259;bdare sa astept pana-n z12, ar fi relevant un rezultat din z7?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta70

Goggy eu sunt tot una cu ochelari, cea cu bluzita gri, din coltul unguroaicelor.

Dumnezeu este alaturi de noi

Adriana

Ete si o violeta . Am reperat floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank30

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

unde faci si cati ai congelati?

Mirela merg la Debrecen la Tandor si ET-ul il fac cu 2 embrioni(asta-i toata resursa).

2 mai am si eu, daca erau mai multi era mai bine, dar astia sa fie cu noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Buna fetelor. Am mai scris dar era fff ciudat ce a ie#351;it asa ca revin. Am f#259;cut in 3 trasfer de blasto si am primit crinone. A-#355;i luat careva sau #351;tie careva care e diferen#355;a fata de utrogestan? Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Fetele....stie careva dintre voi cu ce fel de estrogeni se face stimularea endometrului innainte de embriotransfer?Se pare ca endo. al meu e cam mic si din cauza asta nu am reusit sa fac ET-ul anul acesta.

Mirela,sa speram ca embrionasii nostrii sunt sanatosi si norocosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, mi-ar fi placut sa va intalnesc! Daca nu as fi avut starea asta proasta, poate as fi venit si eu.
Data viitoare sper sa nu va mai ratez!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

corina - crinone - este progesteron conceput special pt uz vaginal(spre deosebire de utrogestan). Se absoarbe in intregime, nu produce alergii, este mult mai igienic si usor de folosit. Si mai scumput. Dar o alegere mult mai buna decat utrogestanul.

ank30 - CycloProginova - tabletele albe(incepi cu 2 si poti ajunge la 8,9 tablete/zi) si dermestril (patch).

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Tamaryllispai tocmai de asta sunt intalnelile, sa ne scoata din starea prosta. Pacat ca nu ai venit!
Sophie76chiar ma gandeam la tine! facusem eu socoteala ca trebuia sa te fi intors! Sa fie de bien. Vezi ca o fata de la FIV simplu 2 a pus, 2 s-au prins La mine, e mai simplu, nu cred ca am gemeni
Fetelor, sa nu ma bateti la cap ca nu fac nici test de urina si testul vineri dimineata in Z14, ca sa fie totul clar!
Fetelor, ma bucur ca v-am cunoscut si sunt deschisa pentru intalnire unguroaice fara copii
Googy, daca iti prinzi neuronii in poze, lasa ca iti explic eu! Pe moa m-ai recunoscut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

buna fetelor, sunt nou-nouta printre voi, dar va urmaresc de mult.
am facut si eu o tentativa de fiv la budapesta. in sensul ca punctia a fost fara ovocite, asa ca stop si de la capat
am mai facut 4 IA, trompe si spermograma ok, hormonii buni. acum astept cariotipul de la ei si refac hormonii de ziua 3.
a mai patit vreuna treaba asta cu punctia?

adipapazi, bine ai venit! Imi pare tare rau pentru punctia fara ovocite... poate te vor ajuta fetele care au fost pe aproape- au avut putini foliculi/ovocite.
Pana scrii 10 mesaje, acestea iti vor fi moderate, de aceea apar mai tarziu. Curaj!
Corina, scrii cu diacritice, de aceea iti apar cifrele alea.
Kitto, hotarata fata! Imi place!

Mergi la inceput