Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ioanact, pe ivan l.am dezvatat de pampers la 2.5 ani, daca mi.a facut de cateva ori pe el si noaptea nu facea dinainte sa.l dezvat, gaseam mereu pampersul uscat
ce.ai facut cu negul!

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Deocamdata ii dau cu ulei sfintit/mir si cand voi ajunge in CT, voi merge la dermatolog, sau daca nu, il las asa pana in primavara..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani sarbatoritei de astazi!!
Briza notez pontul cu zeama de varza .. ma incearca o constipatie minora care (din antecedente) va triumfa in curand. Nu e tocmai printre preferintele mele dar ce nu fac ca sa nu transform toaleta in dormitor..
Oana invingi tu infectia, sunt sigura!
Ella pup eu falcutele tale! Termini cu renovatul si scapi de stres.. (de asta.. ca vin altele!) Imi amintesc ca am inceput renovarea apartamentului inainte de sarcina, cu apogeu in luna a opta si final cand avea Luca 1 an si-o luna. Aveam nervii pe bigudiuri.. ma intreb mereu cum de-am rezistat (a se citi "acum intelegeti de ce-s nauca uneori" ) Cum vei proceda la scoala (banuiesc ca-n vara e DPN-ul suplinitoarei tale)?
Andira esti acasa, asa-i? Gandesc ca ti-ar prinde bine cateva zile libere sa te odihnesti.. Stiu ca azi ai morfologia fetala si sper sa vii cu rezultate super bune!
Gabyhila eu am luat si-un set de 4 body-uri pentru o luna... minuscule si simpatice. Lui Luca ii luosesem pentru 0-3 luni si ii veneau mari, asa ca am decis sa iau si cateva mai mici, pentru prima luna.
Lindal imi plac ambele prenume, si Matei si Matias!
Asteropi faine hainutele printesei!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

dayanara, sunt mortale hainutele, chiar ca si eu m=as imbraca cu ele, in locul lui bebe. si foarte chic asa, la moda.

vio asteptand pe bebe 20+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Raportez :

Paste cu piept de curcan, ciuperci si sos de rosii:)
Cand sunt gata, adica peste 10 minute o sa mananc tot! adica 300 de grame de paste plus sosul:)

La multi ani Annya! sa fii sanatoasa!

Ma intorc dupa ce am burta plina...

Fetita mamei de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

buna
ma numesc marina si am intrat in 23 de sapt. mai am o fetita, bianca de 4 ani si va urmaresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

oanaam sunat la clinica si am reusit sa gasesc o programare marti la ora 19. pana atunci o sa incerc sa stau in pat seara dupa munca.

tu zici ca se poate lua prenatal din saptamana 29? sau la sfarsitul ei?
medicul meu de familie mi-a zis ca la sapte luni si 10 zile sa vin sa imi dea concediu prenatal dar eu nu stiu cat inseamna asta in saptamani.

28+

http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Eu raportez fasole cu ciolan afumat. Ca de la 1 decembrie tot poftesc cand ii auzeam pe astia la tv.

Ella,Rebiana asa-i, ma fac eu bine si de data asta.

Greenfrog calculeaza tu sa vezi ce iti iese. Eu am DPN pe 26 febr, si din 16 dec pana atunci imi ies 73 de zile,deci imi raman 53 postnatal,deci am o marja de 11 zile. Sper totusi sa nasc la termen.
Aaa si in 16 dec o sa am 29 de sapt+4 zile.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ellanik, eu am baut zeama de la varza pusa de noi, in casa. Cand am pregatit zeama, de data asta nu am respectat "reteta" si am pus mai putina sare decat de obicei. Acu nu stiu ce sa zic..dar eu am baut o cescuta, ca nu mai sufeream statul pe tron.

La noi in meniu pt azi chiftele de ciuperci facute aseara (sotul e mort dupa chiftele dar eu nu prea ma impac cu carnea tocata) + piure+ gogonele. Desert bomboane cu lichior ca mai am din alea de la Mos. Mama, ce le-as manca pe toate, dar bietul meu bebe ar lua-o razna de la atata lichior si ciocolata. Si cand ma gandesc ca inainte de sarcina nu aveam nici o treaba cu ciocolata..imi luam asa din an in paste, si atunci zacea zile in sir prin frigider

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

22+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

oana multumesc! parca mi se intepenise neuronul gravid si ma blocasem ca eu nu stiu sa calculez in saptamani. m-am speriat ieri cand mi-a zis ca bebe e jos si burtica tare. toata seara am fost asa zapacita si nu m-am putut concentra deloc. tu respecti strict programul asta de repaos la pat?

ella contra constipatiei la mine functioaneaza excelent apa, multa multa apa dimineata (adica peste jumate de litru) si o portie de musli cu lapte, o lingurita de miere si fructe proaspete taiate bucatele marunte.

28+

http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna ziua,

eu scriu mai rar, dar sa stiti ca va citesc la zi si ma bucur sa vad ce lucruri faine ati cumparat pentru fetite/ baietei.
Am un sfat pentru voi pentru constipatie, mie mi-a dat doctorul iar sa iau Magneziu, Magnetrans se cheama si dupa ce il iau.. e jale,diarie, dar nu chiar tare, si din cauza e tare concentrat m-am hotarat sa iau una la doua zile. Eu zic ca va ajuta foarte mult la constipatie daca aveti probleme cu asa ceva.
In rest am capatat alte pastile de tensiune, care se spune ca nu au efect asupra greutatii bebeului in sarcina si tot trebuie sa masor des, e aiurea, asta e dar macar e tare miscareata bebelina mea, are ce are cu vezica mea urinara in unele zile :)
Va doresc o saptamana placuta si toate cele bune.

Cristina

Mergi la inceput