Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

Annya la multi ani, sa fii sanatoasa si bebe sa stea cumintel in burtica pana la termen!

Noi am fost la ecografie ieri, bebe este in parametri, are 1,2 kg si nu a vrut deloc sa se intoarca si cu fata la noi, abia daca i-am zarit o ureche. Insa doctorita de la ecografie a zis ca burtica e prea tare si bebe mult prea jos, ca sta chiar sprijinit de col si ne-a recomandat sa vb cu medicul ginecolog pentru ca in cazuri din astea se recomanda repaos la pat. avem programare abia peste 10 zile la doctor si nu prea stiu ce sa fac, sa incerc sa gasesc o programare mai devreme sau sa mai astept.

28+

http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica

Greenfrog exact din aceleasi motive stau eu acasa. Eu zic sa mergi mai repede de 10 zile la dr-ul tau sa vezi ce sfaturi iti da. Eu din sapt 29 pot intra in prenatal, deci probabil si tu, asa ca de sapt viitoare din 16 intru in concediu prenatal.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI annya9!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunea din burtica!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi ani annya! sa fii sanatoasa cu sarcina usoara si bebe sanatos!

ioanact, pe ivan l.am dezvatat de pampers la 2.5 ani, daca mi.a facut de cateva ori pe el si noaptea nu facea dinainte sa.l dezvat, gaseam mereu pampersul uscat
ce.ai facut cu negul!

oana imi pare rau ca ti.a iesit infectie dar e foarte bine ca ai descoperit si iei tratament!

freedelia sanatate! daca e porcina sa treaca repede si gata aveti imunitate!

vio sunt supozitoare pt bebelusi cu glicerina, si pe prospect scrie ca sunt indicate in sarcina

samaria, n.amm stiut ca mai mergi la munca, lasa ca o sa fie totul bine! mie deja mi.e sa nu nasc pe la 41 cum au patit altele cu col moale deschis etc

pe mine cu o luna inainte de nastere, ma cheama la spital si acolo anestezistul iti prezinta anestezia aleasa, un film cum se pune si toate riscurile care sunt foarte mici, copilul nu prezinta risc deoarece e monitorizat tot timpul

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Annya, La multi ani si multa fericire alaturi de familia ta!

Ioanaa28 . Faine pozele!

Fetelor, deci eu mi-am mai revenit (si datorita voua)! Am cautat aseara impreuna cu sotul un nume pentru baietel si deocamdata ne-am oprit la Matei sau Matias.

Si eu ma tot trezesc noaptea si nu mai pot adormi 2-3 ore. In consecinta ma scol din pat, mananc si mai fac diverse lucruri prin casa.

La feliile alea de paine prajite in ou eu le zic "friganele", la voi nu au un nume?

22+ cu Matei/Matias
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Mersi fetele, deci 5 mg o data pe zi. Ii scriu chiar acum.

Babyangel -- acum 6 ani, cand l-am nascut eu pe John, majoritatea cezarienelor in Romania se faceau cu ansetezie generala. E foarte nasol, dupa cum nasol e ca nu te lasau sa te dai jos din pat 24 de ore, nu iti dadeau calmante (decat algocalmin, ala e apa de ploaie). Io am venit atunci in Romania sa nasc ca am zis ca nu-i nicaieri mai bine ca acasa si mai sunt si acum traumatizata de nasterea aia.

Vio -- nu se face avort pentru porcina, stai linistita. Porcina asta este o gripa ca toate gripele, in majoritatea cazurilor inofensiva. Antiviralele oricum daca nu se iau in primele 48 de ore nu mai au nici un efect. Se trateaza cu antibiotice, antitermice, etc, in functie de simptome. Nu imi fac griji ca as avea, chiar daca am, asta e, numai ca vreau sa ma lase ca mi-e tare rau...

Maine vreau sa il duc pe John la scoala, dar a inceput sa tuseasca, nu stiu daca am sa reusesc... simt ca imi pierd mintile cu ei in casa... si Coleman abia vineri seara vine, inca 48 de ore... cred ca imi faco ghirlanda cum fac copiii cand asteapta ceva, cu nr de zile, in cazul meu cu nr de ore, sa rup cate un cerculet la fiecare ora...

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Oanka vei regreta ca m-ai chemat la apel.Nu de alta dar am numai probleme pe cap.
Vezi ca acolo e un strop, tavanul nu-mi place,vezi ca ai lasat urme de degete pe langa priza,cauta lustra...vai mi-a dat o chestie d eplastic in loc de metal (la atata banet cat am dat pe lustra as fi preferat de aur), catelul e ametit, sotul meu banuieste ca isi pierde vederea ,au venit astia cu mobila, hai sa o montam dar unde o montam ca totul e numai saci, pachete pachetele, socrela are o zestre enorma ,arunca paharele si cestile vechi cu cobalt care sunt primite de ea acum o mie cinci sute de ani....Offf!Intre toti, bebeGeo e un scump, prefera magic\Fm cu melodiile de Craciun si mama mama ce figuri are in el.Colac peste pupaza (desi n-are a face pupaza nimic in faza asta) sunt constipata varza (desi la fel pot spune ca varza ar fi bine...sa spunem deci....beton armat)si deja simt ca o iau razna cu hemoroizii nici servetele de-alea speciale nu mai gasesc .Imi vine sa ii tai cu flexul.Aseara am mancat juma de ananas rece de la frigider poate poate voi cauta si eu remedii pt cufureala ca Oanka dar ...nu am eu norocul asta...never.Finally am rezolvat partial problema ....am studiat pe buda revista Mami de decembrie si , ca tot ati abordat subiectul suzeta, am citit niste chestii interesante despre suzy.Buna,nebuna, una voi lua si eu sa fie in casa ca nu se stie.Sunt haotica rrrau.Numa bebitza e un scump si ma inveseleste cu giumbuslucurile lui.Eu m-am oprit din cumparat haine si o sa las pt ianuaria luatul patutului si al caruciorului , caditei si alte utilitati de genul asta.Haine avem cu duiumul...ne-am mai luat 2 paturici(nu solicitati vizionare ca habar nu am unde e camera si nu cred ca vreti sa le vedeti asezate pe un sac de CM 127.
Honey tu vroiai reteta de papica?Ciuperci innabusite cu marar si cu putin unt,carne de pui in sos de unt si vin alb, supa de rosii cu crutoane...(astea sunt cam ce as prefera eu ca acum am in program sandvisuri cu diverse rahaturi ).Si inca ceva si va abandonez pe moment:invatatoarea care a ramas in locul meu la scoala a ramas gravida desi nu dorea si cu ani inainte a facut tratament pt a avea prima fata.Patronii scolii sunt exasperati pt ca e nasol de tot ca scoala privata sa schimbe cadrele didactice ca isi pierd clientii.Deci am rezolvat-o si pe asta.Hai ca am scris o groaza de tampenii.Se vede ca-s nescoasa in lume cu tambalaul asta de la noi dar imi vars si eu amarul aici la voi.
Oana hai nu mai fii tristuta cu infectia.Daca te mai supi si tu pe ea...
Tzucaturi si caldura.

+27 cuGeorge-Theodor

AMR 12 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

ah da acid folic de 5 mg am inceput sa iau cam cu 1-2 luni inainte sa raman, si inca mai iau dar in ultimul timp doar cand imi aduc aminte...

vio doamne fereste cum sa faci avort daca ai gripa! eu stiu aici multe gravide care au trecut peste ea cu bine, chiar daca pe cele la care s.au ivit cele mai mici complicatii le.au internat in spital
multe s.au tratat doar cu paracetamol , nu a fost nevoie sa se ajunga la tamiflu...oricum cu vaccinul au dat.o in bara ca nu prea se risca nici.una sa se vaccineze

POZE

Mergi la inceput

am gasit pe net hainutele astea
http://www.paraelbebe.net/wp-content/uploads/2008/10/catimini_ci_1567.jpg

asa de mult imi plac, combinatia de culori...totul, incat chiar daca e baiat mi le cumpar si ma imbrac cu ele :))))))))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Oana aiurea cu infectia aia..bine ca macar stii ce este si te poti trata
Freedelia si eu cred ca esti surmenata rau si de aia nu resuesti sa scapi de gripa, nu ca ai avea porcina/aviara..si alte de-astea!
Ellanik vai ce mi-as dorii sa fiu in locul tau si sa ma stresez cu aranjatul casutei noastre. Mi se face rau cand vad ca acus trece anul si noi nu am reusit sa ne mutam
Si eu am avut cateva zile probleme cu constipatia si dr a zis " zeama de varza cea mai sfanta". Momentan vad ca am scapat.
Fetelor nu mai stiu care ati zis de Maalox sirop. Sa va dea DD sanatate!! Nici eu nu am putut sa iau renie/malox/dicarbocalm pastile..cum le simteam ca incep sa mi se topeasca pe limba cum imi venea sa dau la boboci, asa ca mai rau imi faceau. Noroc cu siropul asta!
Am vrut sa mai scriu ceva dar ..am uitat

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

22+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Briza te pupa mama fata desteapta.Zeama de varza nu imi trecuse prin bibilica.Ptiiiuuu ce varza sunt.Dar oare nu e prea sarata?Ca picioarele mele se mai umfla din cand in cand si...dar ce nu face omu pt un tron plin de satisfactie!!!

+27 cuGeorge-Theodor

AMR 12 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput