Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
babyangel spune:
Freedelia, Doamne ajuta sa va treaca o data la toti! Stiu de la sora mea care are tot 2 copii ce nasol e: ii trece la unu, vine celalalt cu virusi...le trece lor, o apuca pe mami, ..si tot asa!
Acum , de aseara m-a apucat si pe mine o raceala: ma ustura gatul si nasul, si ma simt cam ametita..Deja e a doua raceala pe sarcina, dar sper sa nu fie f. rau, ca la prima am stat 3 zile in pat
Delia13, si eu am avut o rana pe col la inceput de sarcina, si drept sa-ti spun nu mi-a mai facut control ca sa vad daca a trecut
Dar nu mi-a zis dr ca nu as putea naste natural..Eu nu veau cezariana

Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 27 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
greenfrog spune:
Annya la multi ani, sa fii sanatoasa si bebe sa stea cumintel in burtica pana la termen!
Noi am fost la ecografie ieri, bebe este in parametri, are 1,2 kg si nu a vrut deloc sa se intoarca si cu fata la noi, abia daca i-am zarit o ureche. Insa doctorita de la ecografie a zis ca burtica e prea tare si bebe mult prea jos, ca sta chiar sprijinit de col si ne-a recomandat sa vb cu medicul ginecolog pentru ca in cazuri din astea se recomanda repaos la pat. avem programare abia peste 10 zile la doctor si nu prea stiu ce sa fac, sa incerc sa gasesc o programare mai devreme sau sa mai astept.
28+ 
http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Babyangel, in majoritatea tarilor straine cezariana se face cu epidurala. Si la noi am auzit multe fete. A mea a fost cu epidurala (a doua, cea facuta in Romania a fost cu anestezie generala -- mare porcarie) Va pup. 26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
Freedelia , anestezie generala la o cezariana??? Asta chiar ca nu am mai auzit pana acuma...E cea mai daunatoare dintre toate! Macar la rahianestezie esti constienta, si in 2 ceasuri eti ok.Eu am suferit una la o operatie de apendicita!2 ore nu am prea avut voie sa imi misc capu..atata tot!
Dar..anestezie generala..nu as fi de acord!
Totusi epidurala mi se pare cea mai "light", desi daca cititi riscurile unei nasteri naturale cu epidurala

...cred ca va mai ganditi putin!Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 27 saptamanisi mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
bordeancavio spune:
DELIA, am votat. mai pui tu linkul daca mai trebuie si in alta zi.
a...un set de creme, ceva parca era. 
oana, nu pot sa iau rennie. imi face ff rau, imi vine sa vomit, nu il suport. am luat putin la inceput de tot, in 7-8 sapt, dar am vazut ca nu pot. pana la urma trece cu apa, sau ceai sau biscuitit, paine prajita.
mercic
dayanara, am intrebat si eu azi dr de familie pt constipatie, dar asta nu iti da nimic medicam, la el totu e interzis, imi zicea tot de prune uscate si alte chestii, o sa mai vad, dar sigur sunt unele chestii ok acum in sarcina, cum ziceai si tu supozitoare sau ceva. 
asteropitan, foarte dragute hainutele, si mult roz... ce-mi plac pt fetite. o sa fie o frumusica, ca mami.
ioanaa28, am vazut pozicile, ce eleganta erai! si haioase alea cu 2 burtici!!!
bianka, mercic, pt smochine, buna idee, o sa incerc, prunele nu prea le suport....
vio asteptand pe bebe
20+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
samaria spune:
Annya:la multi ani,cu multa sanatate!!!![]()

Dayanara:m-ai facut sa rad
cu "repaus total la pat"...Care repaus total,ca nu am cum...De dimineata ma trezesc,pregatesc micul dejun si pe Sam pt scoala,fug la servici(noroc ca la servici nu fac efort fizic deloc),la 5 ajung acasa,gasesc casa vraiste
,fuga sa fac curat si de mancare,sa spal vasele...bla,bla,bla...mai bag o tura-doua la masina de spalat,mai adun/intind haine...cam la ora 8-9 seara,de-abia, daca apuc sa ma pun jos...Mare noroc am cu serviciul,ca nu e stresant,nici nu fac efort fizic,ca altfel chiar nu stiu cum m-as descurca...In cele 8 ore de servici,ma relaxez cu DC,ca acasa e "mission impossible"
,de la servici va scriu,ce sa iti mai zic...
Cat sunt la servici,e mai usor ca acasa
,de aceea as vrea din tot sufletul sa ma intorc aici dupa nastere,ca asa servici nu prea pupa multa lume...Scuze ,m-am intins iar cat o zi de post...
![]()
Greenfrog:felicitari pentru rezultatele bune la analize!

![]()
Maria
25+
Mami de Sammy si de 
bordeancavio spune:
freedelia, acid de 5 mg, una pe zi. au iau si acum in 20 sapt, nu mi l-a oprit dr. nu cred ca face rau, oricum. si elevit mi-a dat de pe la inceput. 1 pe zi. mi-a dat pofta mare de mancare, deci e ok, cred ca preventiv ca analizele erau ok. multa snatate, sa te faci bine. nu cred ca e porcina, stai linistita, tu esti mai sensibila acum si de aia te tine mai mult. sistemul imunitar mai slabit. vezi ce mai zice dr, cand termini tratament.
chiar, pt gripa porcina, se face tratament in sarcina, daca faci, doamne fereste??? auzeam la stiti ca o gravi in 22 sapt a facut si i-au facut avort, iar pe urma i-au dat antivirale. pai, nu se poate trata ??? de ce sa ii faca avort??? m-au luat emotiile cand am auzit. sotul meu a venit ieri putin racit de la serv. doar nasul ii curge momentan. si l-am bombardat cu paracetamol.
deja m-am speriat de ce aud la tv.
doamne fereste!!!
vio asteptand pe bebe
20+
Tudor Cristian
poze
Ioanact spune:
Buna fetele!
Multumesc pt sfaturi (Irina si camilecu) voi merge cu ea la un dermatolog (printre altele asa ne-a sugerat si dr ginecolog) dar uleiul sfintit nu are cum sa-i faca rau!
.In privinta suzetei i-o dau numai la somn..cand era mai mica si noi o mai uitam acasa dar cu greu adormea (doar daca era f obosita), ba chiar cumparasem alta (bineinteles ca nu a vrut-o), nu semana cu a ei..vom vedea cum vom renunta.
dayanara am inteles! Ca ai amintit de pampers, cand l-ai dezvatat sau s-a dezvatat?
Rebiana si eu sper sa renunte.
Mai e o modalitate sa-i punem ceva iute pe suzeta si sa-i zic ca e 'kk'
, asa poate va renunta..dar aseara cand am asezat-o in patut si-a luat papusa 'Ingeras' si isi cauta suzeta, iar cand am stins lumina incepea sa maraie. Initial am vrut sa o dezvat (si daca nu reusim pana at) cand ii vor iesi si ultimile masele.
freedelia iti multumesc pt raspuns! 
..la 3 ani si un pic l-ai dezvatat de suzeta..si eu vreau acum la aproape 2 ani
. Pe mine nu ma deranjeaza ca tine suzeta (mai ales ca numai la somn o cere..iar ziua daca o vede, dar am eu grija sa nu o vada - o ascund- hi hi).
Asa ne-a zis dr ginecolog ca e posibil de la suzeta, dar un dr dermatolog ne poate spune sigur.
Denisa e mai buna ideia cu plasturi
..nu cred ca reuseste sa-l dezlipeasca..dar pana nu ne recomanda dr dermatolog, nu pot face de capul meu.
Ce greutate are bebelina? ca tot zici ca e mica..
ellanik multumesc!
asteropipan frumoase lucrusoare ati luat pt bebe. observ ca s-a implicat si tati in alegerea lucrurilor!
Sa le poarte bebelina sanatoasa!
ioanaa28 arati super!

Multumim!
Cum va vrea Dumnezeu!
greenfrog Felicitari pt bebe! Poate iti va recomnda dr ginecolog ce si cum sa faci!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
21+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
bordeancavio spune:
eu azi am mancat un pic de supa de legume cu putina smantana si 2 chiftelute cu salata de varza murata. acum rod niste migdale, ca mi-au cazut in mana stand la tv. mai stau putin si ma apuc de acte... 
vio asteptand pe bebe
20+
Tudor Cristian
poze
oanaiacovita spune:
Fetele mi-a iesit rezultatul la urocultura deci e infectie. Antibiotic scrie pe mine.
ENTEROCOCCUS spp. 90.000 germeni/ml Antibiograma: AMPICILINA =SENS. AMOXICILINA=SENS. AUGUMENTIN=SENS. CEFACLOR=REZIST. VANCOMICINA=SENS. GENTAMICINA=SENS. OFLOXACIN=REZIST. NORFLOXACIN=REZIST. CIPROFLOXACIN=REZIST.
Maine merg la dr sa imi dea antibiotic.
Am citit pe net ca de la constipatie se face germenul asta. Deci MARE ATENTIE!!!!
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!