Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana28 foarte frumoasa burtica! si a prietenei de la restaurant, asa pare ca e:)

samaria faci reapos absolut la pat, sau te mai plimbi, mai faci cate ceva?

denisa din cate stiu eu tiroida nu da probleme de crestere...

gaby nu aveam somn m.am trezit sa mananc 2 mere si stiu ca daca ma bag un pic pe net si ma uit la tv , ma ia mai repede somnul decat daca as sta degeaba :) azi ce mancam? eu mi.as face o supa si niste paste cu branza, nu de alta dar in ultimele zile am mancat ca la pomana porcului si se cunoaste

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Nu stiu ce sa mancam azi ca nu as manca nimic. poate imi vin idei de la voi. Totusi nu ceva foarte complicat ca ploua afara si eu nu am bateria pusa pe masina.

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare burtici vesele!!!

Cum nu intru cateva ore....pac capitol nou!!!! Sa vedeti spor din ianuarie cand majoritatea sunt acasa!!!

Am vazut in listuta ca avem sarbatorita astazi:

La MULTI ANI annya !!!!! Sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!!!!
Sarcina usoara si bebe sanatos!!

asteptam un 26+ Theodor Stefan

http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Ioanact noi am renuntat la suzi pe la 1an si 5 luni . Am fost plecat de acasa si am uitat suzi , s-a smiorcait putin si ia trecut, in 2 zile a uitat. Cei drept numai la somn o folosea , si nu era ea atat de constienta de suzeta la 1an si 5 luni, cred ca mai mult ma ajuta pe mine psihic .

In legatura cu negul cel mi bine dute la dermatolog , eu am avut si mi-a trecut cu rostopasca.

21 + mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salut fetele cu iepurasi,

Briza marii, rahianestezia se face tot in coloana, ca si epidurala doar ca la prima amortesti total de la brau in jos, nefiind posibila deplasarea pe propriile picioare aprox. 2 ore, iar epidurala te amorteste la nivel local, incat sa nu simti durerile travaliului.

Din cate stiu eu, epidurala e mai riscanta in cazul unei cezariene, si sincer nu cunosc pe nimeni care sa fi suferit o cezariana cu epidurala in loc de rahianestezie

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 27 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

camilecu te.am admirat in poze:) si pe balerina, craciunita, printesa tare scumpa :)

denisa eu fac 5 minute pana la piata, asta mers cu ivan de mana, si tot mi.e lene sa ma urnesc, si imi trebuie neaparat o supa !

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Neata burtici

Pentru inceput vreau sa ii urez Annyei sa fie sanatoasa si sa aiba sarcina usoara si bebe la termen.
Delia ti-am gasit prin multitudinea de cadouri un voucher la un spa in valoare de 200 ron.
Asteropi ce de hainutze frumoase. Bravo pt tati, e un adevarat designer vestimentar. Ce fetita cocheta o sa aveti
Vio si eu ma confruntat cu , dar in ultima vreme am tot mancat smochine si la mine au avut efect. Am inteles ca si prunele mancate pe stomacul gol dau rezultate. Eu m-am ferit de supozitoare si am incercat sa reglez tranzitul intestinal din alimentatie.
Ce fericita trebuie sa fi Oana ca ai rezolvat problema concediului medical.....si eu abia astept sa intru in concediu.

Va pe toate!

Bianca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Annya - La multi ani!!! .nastere usoara si bebe sanatos tun iti doresc

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

HY fetele chiar ca scrieti repede!
Eu sunt noua pe aici...insa sper sa ma adaptez repede.
Fetelor poate voi sunteti mai documentate eu as vrea sa nasc cu epidurala dar ce riscuri exista intr-o astfel de nastere aveti idee?
Eu m-am hotarat la Euromaterna sa nasc dar tot oscilez pt k mi-e tare frica as prefera nasterea in apa de la Isis imi puteti da un sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fetelor, mai tine cineva minte cat acod folic luati la inceputul sarcinii? Am o prietena care a aflat ca e gravida si e complet pierduta si a mers la un dr. "minunat" care nu i-a zis nimic.

Babyangel, in majoritatea tarilor straine cezariana se face cu epidurala. Si la noi am auzit multe fete. A mea a fost cu epidurala (a doua, cea facuta in Romania a fost cu anestezie generala -- mare porcarie)

Io ma intreb daca n-oi avea gripa porcina. Can trece greu si parca sunt batuta. Jodie vad ca e mai bine, mie mi s-a mai rupt un pic tusea, dar in continuare transpir si sunt terminata... am dormit 3 ore de dupamasa si m-as culca acum la loc.

Va pup.

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput