Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi mi.ai adus aminte de farmacie :)))) de fapt alta e faza
inainte sa nasc , aveam o prietena cu care mergeam in discoteca des de tot, asa ca toata ziua eram impreuna la cumparat de haine de discoteca, dupa ce.am nascut si eu, si ea la 4 luni dupa mine, ne mai vedeam pe la farmacie doar:))) in primele luni ziceai ca.s posedata cu farmacia asta, mergeam in fiecare zi degeaba asa, cumparam ce nu.mi trebuie!

alina2 frumoase lucrusoarele sa le poarte bebe sanatos! si tati se pricepe la cumparaturi:)

ella tu cand termini cu renovarea? poate atunci te vedem mai des si aflam ce tumbe mai face bebe Geo

freedelia bine ca sunteti pe drumul cel bun cu sanatatea!

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata:)

Da voi fetele nu aveti SOMN?
Dayanara fuga inapoi in pat! ui la ea, sa posteze la 6:38 dimineata....
Pfuai mi se face somn numai cand vad ora....

Vladimirescu mersi de lista! eu mai am pe lista un costum de fas, niste sosetele si un set din ala brodat:) cred ca le comand eu pe toate online si nu ma mai expun nici unei gripe prin Bucuresti la cumparaturi!:)

ma duc sa beau niste laptic si va pupam din varful patului! mi-e imi e somn....

Fetita mamei de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata mamici!
Eu sunt din nou la servici si mi-e foarte , nu reusesc sa ma trezesc la timp, m-am obisnuit rau.

Finetul e foarte bun si eu l-am folosit mult, dar eu nu am cumparat la metru ci direct tivit, facut asa cam cat un scutecel (cele de panza), am gasit la magazinele astea mai mici de bebei. La inceput cu asta o si inveleam in timpul zilei, ca era cald, ii puneam sub cap, o si stergeam. Un lucru foarte bun de avut, chiar folositor.

Si eu am mai9 cumparat vreo 2 body-uri marimea new born, cele de 0-3 luni erau foarte mari bebelinei mele la inceput. Ea s-a nascut cu 3100 g, dar a slabit la 2800g si era si lungana, dar foarte slaba. Oricum s-a ingrasat ea repede, dar in prima luna sunt folositoare acele bodyuri minuscule.

Urez si eu bun venit mamicutelor noi. Sa aveti nastere usoara si bebici sanatosi. Ma bucur tare cand vad ca sunt multe mamicute cu mai multi copii la odiseea noastra. Carla va pe toti si mai scrie-ne.
O zi buna!!!

Mihaela23+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

buna dimineata mamici. eu am savurat deja micul dejun, iar acum sunt la o cescuta de cafea. e singurul tabiet la care nu am putut renunta in sarcina. am zis pas la alune, la seminte, la condimente(chestii la care puteam jura ca nu voi renunta vreodata), dar la o cafeluta mica dimineata nu pot spune pas . referitor la problema mea cu deranjatul stomacului sa stiti ca s-a remediat situatia dupa ce am mancat vreo 3 kg de morcovi. dr mi-a zis sa nu incerc ceaiul de menta si sunatoare, ca nu stiu ce reactie pot avea de la ele. mereu mi-a spus sa consum mult compot facut in casa si nu ceai
ca tot suntem la acest subiect mai delicat datorita mie , ce stiti de clisma dinaintea nasterii? nu se poate fara?ma ingrozeste gandul ca avem cam multe de suportat pana la nasterea propriu-zisa.
multumesc fetelor ce mi-au dat sfaturi legat de burtica mea.
tare simt lipsa zilnica de pe forum a castelanei si a ellanik. ma pregateam sa zic si vladimirescu dar tocmai a semnat putin condica zilele acestea. vladi sfaturile tale sunt aur curat pt noi, asa ca te rugam fii buna si intra mai des la noi
pupam toate fetele noi si sa aveti o sedere cat mai placuta aici.
ma pregatesc sa imi iau zborul pt o noua zi de scoala
o zi minunata tutror

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
28+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la noi!
Denisa m-am distrat cu meniul tau pe ziua de azi. Adevarul e ca de catva zile ma gandesc si eu la niste paine de aia in ou, dar inainte nici nu puteam sa o gust si acum mi-e pofta. Dar numai o felie as incerca, nu cred totusi sa imi placa.

Roxana finetul e un bumbacel mai pufos sa ii zic asa. Sunt unele lenjerii mai vechi si chiar pijamale facute din finet. Nici eu nu imi dau seama din linkul de la Ikea care ar putea fi.

Cu anestezia in coloana, eu am exprienta operatiei de apendicita din clasa a7a, deci nu mi-e frica de ea. As prefera-o durerilor nasterii, numai sa imi faca.

Ella deci ii imbracam la asorte pe bebeGeo si Eric.

Alina2 superbe lucrusoarele bebelinei.

Delia off ce greu trebuie sa fie cu 2 copii sa ii tii in casa, mai ales ca ei sunt invatati cu activitati diverse. Pupici sa treaca raceala mai repede.

Oanka,Mihaela o zi usoara la scoala/serviciu.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

'Neatza!
Wow,ce as mai fi dormit, azi dimineatza cand a sunat alarma de desteptare......cred c-o sa fiu toata ziua ca un zombi si la servici, si acasa...

Rebiana:pupici multi tie si perechii tale de vis!Si multa sanatate!

Delia13:lasa ca va descurcati cumva cu nasii...Am votat si cica iti iesea un set de bijuterii de argint...Bafta!

Dayanara:sper sa stea bebe la caldurica macar 37 de saptamani,cat Sam,ca atunci e foarte bine!

Gabyhila:sper sa rezist cu stresul pana saptamana viitoare,ca dupa aia se mai relaxeaza treburile,intra si Sam in vacanta,pe urma sper sa-mi dea si mie concediu...sa apuc sa mai stau si la orizontala...

Gina2008:multumim de ganduri si urari...

Lindal:exact asa am si eu scris de la doctor"placenta anterioara,tipI",si in afara problemelor cu colul,nu mi-a zis ca ar fi ceva in neregula...

Alina:pentru negi,am folosit cu succes la Sam seva galbena de la rostopasca proaspata,mai gasesti pana ce nu ingheata pe langa drumuri,pe langa garduri,o sa vezi ca scapa de neg cu ea,altceva nu am folosit,ma rog,poate sunt si alifii,dar nu au fost necesare la noi...

Denisa:acum,asta e, sper sa fie bine doar cu repaus la pat...

Oana:wow,ce sa zic,chiar c-o sa fiu soacra cu doua nurori,sper sa fiu o mama buna pana la a fi soacra...

Freedelia:Doamne-ajuta sa scapati de tuse si raceli,is tare sacaitoare,asa ne chinuim si noi de vreo doua saptamani,sper sa se termine odata...si multa sanatate!

Va pup si va citesc cu drag si interes in continuare!
P.S.:la noi cred ca vine Pastele,nu Craciunul,e fix o atmosfera de aia de martie-aprile,soare,senin,te mai astepti sa mai si infloreasca pomii,parol ca e razna vremea asta...

Maria 25+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

buna dimi si de la noi...
Sunt tare ocupata zilele astea ...am de pictat niste icoane si nu prea am spor..dar v-am citit
Am vazut multe poze cu mamici, copilasi si lucrusoare frumoase
Bun venit noilor mamici...sarcina usoara si bebei sanatosi si dragastosi. Nu nominalizez ca nu ma tine
De ceva vreme am probleme si cu somnul, noaptea...adorm greu si ma trezesc numarand stelute...pana spre dimineata
Sper sa-mi refac programul normal in curand si sa mai stau la pove cu voi, ca am niste subiecte asupra carora vreau sa va cer parerea...pana una-alta tot citind aflu multe chestii interesante

multa sanatate mamicilor si puiutilor care au probleme de sezon. sa treaca.
Am mai adaugat si noi niste poze cu burtica de 26s...cateva sunt facute impreuna cu o prietena ce are sarcina cu 2 sapt mai mica decat a mea

va pup pe toate fara exceptie, sunteti mamici de exceptie

Ioana, 26+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata burtici!!!

abia acum 30 de min m-am trezit, ce puturosi suntem, dar azi-noapte de la 2.30 la 5 m-am uitat pe pereti, nici macar la tv, ca ma gandeam ca daca deschid televizorul, chiar nu mai adorm pana dimineata.

delia aseara ti-am dat si eu un vot si am gasit un parfum Lolita Lempika - miroase super, aveam o prietena care il folosea. am citit la regulamentul concursului ca poti trimite link-ul zilnc prietenilor ca sa descopere cate un cadou, asa ca asteptam link-ul tau pt azi.

alina2 ce hainute frumoase are asteropi, cat despre gusturile lui tati, sa nu mai zic

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Alina, felicitari pentru a doua printesa Cu diferenta mica de varsta dintre ele ai sa vezi ce frumos se vor intelege, si vor fi bune prietene toata viata. Si numai bine ar urma un baietel de care sa aiba ele grija

Lindal, draga mea sper ca te-ai mai obijnuit cu ideea cuculetului, ai sa vezi ce fericita vei fi cu un baietel, intradevar baieteii sunt mamosi si dragastosi, dar pe de alta parte iti inteleg uimirea si un pic de dezamagire. Eu doar imi doream fatita si faptul ca nu e m-a cam dezamagit, dar sa-mi fi spus doctorul ca ar fi...
Si apoi gandeste-te ca e primul, a doua va fi fetita de care va avea grija fratiorul mai mare..asa ca sa treaca supararile.

Sa ne zici numele cand va hotarati...noi inca nu ne-am decis, ca sa vezi ce copilarosi putem fi uneori, mie nici un nume nu mi se pare atat de frumos ca Ioan Alexandru, , chit ca in momentul in care se va naste bebe si va purta inevitabil un nume, si acela imi va parea rupt din soare Doar ca acum mi-e greu sa ma hotarasc ...inca nu-l asociez cu o mutrita

Ioana, 26+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata.
Iar m-am trezit obosita la 8 dim.
Ioanna foarte frumoase pozele cu burtica.
Oana - mi-a pierit tot cheful de paine data prin ou, cred ca de la oboseala

Mi s-a umflat un ganglion sub mandibula. banuiesc ce la raceala dar tot ma nelinisteste. Nu mai am rabdare pana luni la eco. Sper sa fie totul ok Doamne ajuta.
M-as duce sa-mi repet analizele , dar nu stiu daca nu e prea curand dupa raceala....
Mai am un stres sa le repet pe cele de tiroida, daca bebeluna nu creste din cauza unor probleme cu tiroida???
Offff iar o dau in paranoia...

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput