Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

DELIA13 ti-am gasit un cadou – rochie cu buline. Sa o folosesti sanatoasa!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

fetelor si eu ma gandeam sa fac epidurala ca nu prea suport durerea.dar cand am vz pe youtube cum o fac am intepenit cu ochii pe screensi din cate am inteles trebuie sa ramai iintr-o parte cu chestia aia bagata in coloana m-a luat groaza.pana la urma cred ca o sa ma imbarbatez singurica si incercam natural cu durerile de riguare
ce nu imi e prea clar e faptul ca nu inteleg daca trebuie sa ramai pe-o parte si sa nasti sau te poti intoarce pe spate??????
daca aveti vreo explicatie,astept raspunsul vostru.

26+http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

alina2, nu tre sa stai intr.o parte doamne fereste! eu m.am si ridicat dupa epidurala, dar nu aveam ce face asa ca m.am pus iar in pat si m.am culcat :)))
nici cand mi.au pus.o la dilatatie 2 , nu m.a durut, doar ca daca ai contractii in momentul ala, spui si medicul asteapta sa treaca, apoi m.am pus in pat pe margine , aplecata cu capul spre genuchi si in cateva secunde gata!
sincera sa fiu la ce minune e anestezia asta mi.as pune.o de acum :))
ah si dimpotriva dupa ce mi.au montat cateterul si administrat anestezia, mi s.a spus sa ma misc sa nu amoreteasca doar o parte...

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Am lipsit putin cat sa fac o baie si deja ati scris 4 pag. OANA, REBIANA. BRIZA MARII, CHILD, multumesc frumos pt vot ce cadouri frumoase s-au dimerit la voi cand am votat eu mi-a nimerit o pereche de chiloti. Poate chiar castig ceva cine stie. Am vazut ca vb de nastere, eu nici nu vreau sa ma gandesc inca pana acolo. Mie mi se face rau numa cand vad un ac mic de injectie si ma ia cu lesin , da sa-mi bage ditamai acu in coloana. Nici nu vreau sa stiu de unde o sa-mi adun eu toate puterile sa fiu barbata atunci. Eu as vrea natural, dar nu se stie dk voi putea. Eu am o rana pe col, mi-a descoperit-o medicul la inceputul sarcinii si dk se mareste s-ar putea sa nu pot naste normal, ramane de vazut.Mai este vreo graviduta cu rana pe col ca nu am intrebat niciodata?

Delia13 26+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Lindal ai PM.
Oana si bebeGeo are setul ala dar pe mov.Foarte practic si frumos.Si la 25 de lei...pomana mama soacra.
Alina2 foarte frumoase si mamica si casica.
Carla welcome.
Vladi .Stai ca termin eu jaful din casa si revin.Sper sa imi epuizez nervii cu muncitorii.Saracii ce le mai frec ridichea!!!
Oanka si eu am intalnit astfel de cazuri triste cu copii necajiti.
Despre mine doar de bine .BebeGeo cred ca schimba parchetul in garsoniera ca taaare ma mai bumbaceste!Si inca o problema:constipatia asta crunta cu care nu ma mai descurc.Uff!
Anca_yari ca sa nu fii supi pt avertisment.Eu subscriu la ce ai spus tu.Complet de acord.Din pacate ...copilul meu ma va scuipa in ochii peste cativa ani pentru tara asta care se indreapta nicaieri.I dont give a....daca primesc avertisment.
Gloriaaa, I like your motto!
Ioanact felicitari pt fetitzuca.Ce dragutz!!!Sa fiti sanatosi cu totii.In ce minoritate se afla tati!!!

+27 cuGeorge-Theodor

AMR 12 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Dayanara

+27 cuGeorge-Theodor

AMR 12 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

DANAYARA mersi pt explicatii.nu stiu ce o sa fac pana la urma?!!!o sa vad ce zice si dr daca are incredere in anestezist.ca din cate am auzit daca nu ti-o face bine poti avea complicatii.
mersi

Mergi la inceput

FETELOR am adaugat POZE NOI cu hainutele lui bebe.va dorim vizionare placuta

Delia13 am vz pozele cu pisicutele tale "zapacite" si frumoase.nu mai pot dupa ele.am si eu un nebun acasa in romania.numai tampenii face stiu ca ar trebui sa vb numai de copii aici dar nu ma pot abtine.iubesc animalele la fel de mult.
pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

GabyHila, eu zic ce imi iau eu pentru nastere: 7 body 0-3 (cu mineca lunga, ca nasc in martie eu) si vreo 4-5 salopete cu mineci lungi si talpite, toate de 0-3 luni. Masuri mai mari de 0-3 luni nu e cazul, zau, ca doar mai ajungem noi in magazine la 3 luni dupa nastere, nu? Si eu zic ca mai intii te orientezi, in ce ritm creste, cum o sa fie vremea etc, ca sa stii ce-i trebuie pt next step, de la 3 luni incolo... Plus ca vei primi sigur lucruri de 3-6 luni si 6-9 luni, astea-s masurile pe care le ia toata lumea cind vine sa-ti vizioneze copilul :)
Mai astept un pic sa vad cum mai e estimarae ecografica a greutatii lui bb, ca daca nu pare prea mare, o sa iau si vreo 4 body masura new born (1 luna)... Sint purine firme care fac masura asta, dar eu as vrea, ca la Vladimir am avut de la Bonpoint si le-am folosit intensiv in prima luna, cele de 0-3 luni fiindu-i saracul prea mari :))
Si o sa mai iau 2-3 perechi sosete fara elastic sus, 1-2 bonetele usoare, 1 caciulita si gata! Daca-l scot afara il infasor in patura de polar, eventual in plapumioara, dupa cit consider ca e de frig, nu-mi trebuie nimic altceva ... sau mai vad eu dupa, ca deja m-am saturat d eciti bani am cheltuit doar cu sarcina - cind ma gindesc citi bani se duc la nastere si apoi in primele luni cu tot felul de dracii d ela farmacie... ma ia cu ameteala!

[grai] 25+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Postasem la capitolul anterior.

Neatza -- in sfarsit mi se rupe tusea si ma simt un picut mai bine... slava Domnului!! Si Jodie pare mai bine, dar mai nou tuseste si John, cred ca imi pierd mintile daca ii trece ei si il apuca pe el dar poate scapam...

Alina -- noi am dat suzeta si daca la John am scapat fara probleme la 3 ani si un pic, la Jodie e jale mare, am incercat acum cateva luni, dar am renuntat, pentru ca era foarte afectata si am considerat ca nu trebuie sa ii iau acest comfort acum, cand vine bebe. Ioana este inca foarte mica, se stie ca la venirea unui bebe, copilul mai mare regreseaza (incepe sa faca iar in scutec daca nu mai facea, cere laptele din biberon, vrea din nou suzeta, etc). Sfatul meu este sa o lasi cel putin pana la vara, cand se va obisnui cu surioara mica, si abia apoi sa incerci sa ii iei suzeta.

Despre neg, nu stiu ce sa soun, dar ma cam indoiesc ca s-a marit din cauza suzetei...

Vio -- mersi, am luat nu paracetamol, medicamente serioase, dar nu era antibioticul potrivit. De ieri mi l-a schimbat si deja vad o schimbare in bine.

Briza -- si epidurala tot in coloana se face, insa am inteles ca efectele secundare dupa rahi pot fi severe (dureri de cap, ameteli, chiar si voma). Eu as insista sa imi faca epidurala.

Noi suntem in continuare toti acasa, am mancat bine de dimineata (semn bun, ca Jodie nu avea pofta de mancare de ceva timp) iar acum ne uitam la Printul Egiptului. Nu stiu ce om face azi toata ziua, m-am saturat eu sa stau in casa, d-apai ei...

Va pup si astept sa va sculati.

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput