Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80
dr mi-a zis sa nu incerc ceaiul de menta si sunatoare, ca nu stiu ce reactie pot avea de la ele.
ce stiti de clisma dinaintea nasterii? nu se poate fara?ma ingrozeste gandul ca avem cam multe de suportat pana la nasterea propriu-zisa.

Eu beau ceai de menta des acum, in sarcina. Poate constipa, dar eu nu prea am problema asta si imi place, cu lamaie!
Si mie imi era groaza de clisma, dar a fost foarte bine cu ea. Moasa de la primiri, mi-a introdus cu un tub de plastic ceva in popou, m-a lasat sa astept un minut, parca, si apoi am mers la toaleta unde am eliminat tot, fara probleme. E mai igienic asa.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

HI,

si cu noua semnatura

Cristina 25+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Babyangel, in majoritatea tarilor straine cezariana se face cu epidurala. Si la noi am auzit multe fete. A mea a fost cu epidurala (a doua, cea facuta in Romania a fost cu anestezie generala -- mare porcarie)

Va pup.

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Freedelia , anestezie generala la o cezariana??? Asta chiar ca nu am mai auzit pana acuma...E cea mai daunatoare dintre toate! Macar la rahianestezie esti constienta, si in 2 ceasuri eti ok.Eu am suferit una la o operatie de apendicita!2 ore nu am prea avut voie sa imi misc capu..atata tot!
Dar..anestezie generala..nu as fi de acord!

Totusi epidurala mi se pare cea mai "light", desi daca cititi riscurile unei nasteri naturale cu epidurala...cred ca va mai ganditi putin!

In Romania, inainte, cezariana se facea doar cu anestezie generala.
Aici regula e asa acum: la cezariana programata iti face anestezie locala (ma rog, probabil de la brau in jos), la cezariana de urgenta anestezie totala (cezariana de urgenta se face cand nasterea naturala a inceput, dar, din diverse motive, mama nu poate naste si copilul trebuie scos de urgenta; in cateva minute te-au adormit si au scos copilul).

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui bordeancavio

oana, nu pot sa iau rennie. imi face ff rau, imi vine sa vomit, nu il suport. am luat putin la inceput de tot, in 7-8 sapt, dar am vazut ca nu pot. pana la urma trece cu apa, sau ceai sau biscuitit, paine prajita. mercic

vio asteptand pe bebe 20+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

vio incearca pt arsuri maalox sirop, la mine isi face efectul. este cam 13-15 ron o sticluta si imi ajunge cam 2, 3 sapt. stiu cat de mult te pot chinui arsurile, offf, lasa ca scapam noi de ele

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

Fetelor, deci eu mi-am mai revenit (si datorita voua)! Am cautat aseara impreuna cu sotul un nume pentru baietel si deocamdata ne-am oprit la Matei sau Matias.

La feliile alea de paine prajite in ou eu le zic "friganele", la voi nu au un nume?

22+ cu Matei/Matias
Pictura pe sticla
Poze

lindal f frumoase variantele de nume! si eu tot matei puneam numele baiatului nostru, dar numele nostru de familie este ... matei, si cum nu vrem sa il cheme matei matei ... am ales altceva

despre painea prajita cu ou si eu tot friganele stiu ca se cheama. pt fetele care vor sa isi faca, eu stiu ca se si stropeste putin painea cu lapte ... mmm, mi s-a facut pofta, nu am mai mancat de multi ani, ced ca eram in scoala generala

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

oana multumesc! parca mi se intepenise neuronul gravid si ma blocasem ca eu nu stiu sa calculez in saptamani. m-am speriat ieri cand mi-a zis ca bebe e jos si burtica tare. toata seara am fost asa zapacita si nu m-am putut concentra deloc. tu respecti strict programul asta de repaos la pat?

28+

http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica

Greenfrog nu pot sta numai si numai in pat, dar incerc cat mai mult sa o fac. Dimineata stau pana pe la 10 apoi vin in sufragerie pe canapea(care tot moale e) si stau cu voi pe forum, pe la 12 pap ceva sau fac ceva de mancare si mai stau apoi in pat pana la 5 cand vine sotul. Oricum ieri am fost la policlinica dupa medical si am urcat iar etajele alea multe, maine merg la dra la cabinet sa imi dea tratament pt infectia urinara, vinerea noi mereu mergem la cumparaturi. Oricum sunt mai linistita de cand sunt acasa si nu e acelasi lucru cand stai 8 ore pe scaun la birou.
Eu il simt pe bebe mai sus acum, pana spre stomac, deci cred ca a mai urcat. Sper si eu ca la eco mai merg abia peste 2 sapt, asta daca rezist.
Eu zic sa intri linistita in prenatal ca e spre binele tau si a lui bebe.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Fetelor nu mai stiu care ati zis de Maalox sirop. Sa va dea DD sanatate!! Nici eu nu am putut sa iau renie/malox/dicarbocalm pastile..cum le simteam ca incep sa mi se topeasca pe limba cum imi venea sa dau la boboci, asa ca mai rau imi faceau. Noroc cu siropul asta!
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

22+ Eric Mihai

mersi de urarile de sanatate esti datoare de cinste ... cu o sticluta de sirop

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Vreau sa intreb si eu ceva pe fetele din invatamant!
Nepotul meu a castigat locul 2 pe tara la un concurs de la Ford denumit masina viitorului. Acuma, soacramea zice sa ii caut pe net ceva sa ii dezvolte aptitudinile de desen tehnic. Nu prea le are cu coloratul, dar cu chestiile tehnice da!

Ce am putea sa ii luam sa ii stimulam calitatile? oare exista ceva caiete de desen cu modele pe care sa le copieze?

Eu saptamana asta am stat acasa si ma simt extraordinar de atunci! o sa imi bag cat de curand actele de prenatal ca mi-a ajuns!

daca puteti sa faceti acelasi lucru!

doctorul ce zice de constipatiile astea cronice? nu cred ca e mai ok sa stai cu el acolo decat sa iei un supozitor ceva...

Fetita mamei de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Vreau sa intreb si eu ceva pe fetele din invatamant!
Nepotul meu a castigat locul 2 pe tara la un concurs de la Ford denumit masina viitorului. Acuma, soacramea zice sa ii caut pe net ceva sa ii dezvolte aptitudinile de desen tehnic. Nu prea le are cu coloratul, dar cu chestiile tehnice da!

Ce am putea sa ii luam sa ii stimulam calitatile? oare exista ceva caiete de desen cu modele pe care sa le copieze?

Eu saptamana asta am stat acasa si ma simt extraordinar de atunci! o sa imi bag cat de curand actele de prenatal ca mi-a ajuns!

daca puteti sa faceti acelasi lucru!

doctorul ce zice de constipatiile astea cronice? nu cred ca e mai ok sa stai cu el acolo decat sa iei un supozitor ceva...

Fetita mamei de 27 saptamani

Felicitari nepotului!!
Cred ca cel mai indicat ar fi sa intrebati un profesor de desen de liceu.. cei de gimnaziu nu cred sa aiba in programa ceva legat de desen tehnic. La un liceu de arta, unul vocational sau de meserii (scoli profesionale) cu siguranta veti intalni profesori care sa-l indrume.. este pacat de talentul lui!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina cel mai bine e sa-ti recomande dr ceva. plasturi sunt mai maricei un pic decat negul si la pielea lor sesnsibila nu stiu daca nu arde prea rau. Cu siguranta mirul nu face rau , nu ai ce sa pierzi.
Bubeluna avea la 22sapt si 2 zile 418g.
Roxana frumoase hainutele, mai ales combonatiile 2 si 3 de la st la dr. Azi am fost sa ma uit de haine pt mine si m-am intors cu haine pt bebeluna
Ella - merci pt idei . O supa cu crutoane ar merge. O astept pe Roxana sa faca. Ciuperci eu mananc crude cu sare.
Pui, marar, piper, usturoi ??? nu vrea fimea, mare mofturici e.
Azi am mancat la mama niste mancare de mazare si peste. M-am saturat sa fac mancare si sa o arunc dupa aia.Deja ma iubesc cateii ( de la blocul din capatul strazii)
Bafta cu muncitorii, mie mi-au mancat zilele in vara si ma mai asteapta o tura in curand (daca vin aia cu geamurile si usile odata)
Oana sa treaca infectia repede. Am o teama de infectii urinare.
linda mie imi place Matei.

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput