Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
r_ocsy spune:
Acesta este testul pentru depistarea sdr. Down. Pe noi ne-a intrebat daca vrem sa il facem pentru ca este recomandat mamelor peste 35 de ani. L-am acceptat pentru ca consider ca este mai bine sa stii daca sunt probleme sau nu.
R_ocsy
16 +
Alysh spune:
Cristina, Teuta,Laurita

multumesc de incurajari, fetelor, sper sa nu mai fie nici o pb.
Sorana, nu am zis ca ne-ai dezinformat, pana la urma suntem aici sa impartasim din informatiile pe care le detinem si nimeni nu se supara chiar daca e o info gresita.
Eram doar curioasa ce hotarare spune ca nu beneficiem de 85% din CIC 1.
Eu am o prietena care a fost in Hambarului si s-a interesat direct (e drept ca acum vreo 2 luni) si era asa cum stiam eu 85% din CIC 1 daca nasti dupa ce expira CIC 1.
Vezi si tu ce afli si tine-ne la curent, te rugam.
ALI, mami de Vlady si
12+
moni_or spune:
Salutari!
Am fost la medic, bebe e in regula si se pare ca e bine ca ma obisnuisem cu ideea de baietel, pentru ca e intr=adevar
. Eu ma bucur, nu imi doresc decat sa fie sanatos si daca se poate sa doarma mai bine decat Luca in primul an. Sunt tare obosita asa ca va las acum, ca prevad o noapte alba cu micutul meu, e tare agitat, banuiesc ca din cauza dintisorilor.
Monica, mami de
Luca Andrei si
15+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
arturicii spune:
Monica
Sa-ti fie sanatosi baietii!
O sa fii soacra cu 2 nurori. O sa fie bine!
Am gatit azi o oala de Pere cu Zama (ciorba de cartofi) exceptionalaaaaa.
Facea parte tot din setul de meniuri de la tara, pe langa placintele cu care v-am capiat si cu tocanita verde (asta-i tocana de pui).
Noapte buna!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 19+
OanaMar spune:
Buna dimineata fetelor!!
Am fost si eu ieri la dr, am facut triplul test,am facut si eco 2d si 4d si se pare ca 90% voi avea tot un baietel. In rest bb e bine, isi sugea degetul si se tinea de cap , cred ca era suparat ca il deranjam. Acum ma voi duce iarasi pe 23 dec sa vad rezultatul la TT si poate ne mai uitam exact la sex...poate dl dr nu a vazut asa bine si pana la urma va fi fetita,cu toate ca sotul meu a fost intotdeauna convins ca noivom avea 2 baieti. Am uitat sa spun ca dr meu este Filipescu Alexandru de la Elias.
Va pup pe toate si numai de bine sa auzim.
Reallaura spune:
Buna dimineata burtici
Sunt cu mancarea pe foc- o ciorbita de pui azi, din lipsa de inspiratie - macar asa merg la sigur cu Mirci.
Din pacate cred ca Mirci a facut o infectie urinara si suntem cu punguta la putza si nu vrea sa faca pipi 
Moni-or sanatosi sa fie. Eu zic ca din punctul lor de vedere e mai bine sa fie de acelasi sex, au mai multe de impartasit, se vor intelege/ mai bine.
OanaMAr felicitari si tie pentru baietel, sa fie sanatos!
Alysh Deci 85 % din CIC 1, nu aceeasi suma ca in CIC 1. Ei, pana la urma vom afla la momentul respectiv, cale de intors nu mai e pentru noi, dar pentru ei da...oricind pot da alta lege
sper sa nu!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
20+
Ana Ilinca
andradap spune:
Neata,
Intru pe fuga ca sa:
O felicit pe Moni_or si sa-i doresc multa sanatate puiutului ei si... eventual mai mult chef de somn in primul an de viata decat a avut primul.
Mommy_to_be, dimensiunile lui bebe in burtica pot varia in functie de n parametrii. Tu ai dat niste dimensiuni acolo, dar pot fi niste erori legate de masurarea aparatului, ochiul medicului , dar si diverse diferente in dezvoltarea copilului. Ca sa nu mai spun, ca e posibil, ca tu sa fi luat in calcul doar lungimea trunchiului si a membrelor, fara cap si gat. In fine, te mai poti uita inca o data sa vezi si daca adunate dimensiunile dau aceeasi suma... De exemplu, eu m-am apucat sa adun: lungimea femurului+ lungimea tibiei + lungimea trunchiului...etc
Eram curioasa sa vad la cat ajunge in total in dimensiuni. Cand ajung acasa iti zic exact cat era.
Madamar, ti-am raspuns in PM. Cred ca nu l-ai vazut. 
V-am pupat!!!
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Alysh Deci 85 % din CIC 1, nu aceeasi suma ca in CIC 1. Ei, pana la urma vom afla la momentul respectiv, cale de intors nu mai e pentru noi, dar pentru ei da...oricind pot da alta lege sper sa nu!![]() |
Da, pai nu prea are cine sa schimbe legea. Guvern nu avem si cine stie cat mai dureaza pana cad la pace.
Apoi, dezbaterile pe o noua lege pana la aprobare dureaza si ele cel putin 6 luni. Iar daca apucam sa intram in CIC, vom fi pana la final pe incidenta legii aflate in vigoare la data intrarii. Cel putin asa a fost cand a mai trecut pe vremea PSD-ului de la 85% la 6 mil.
Asa ca, sa fim optimiste.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
r_ocsy spune:
Neata fetelor !
Am o veste pentru iubitoarele de zapada, se pare ca pana la urma vine iarna in Brasov. In oras a nins doar foarte putin, s-a topit deja , a mai ramas doar pe acoperisul caselor si pe masini. In schimb , in Poiana ninge din cate mi s-a spus destul de binisor ( sursa sigura
). Asadar pana la urma baba iarna o sa vina !!!

PS: eu nu am rabdarea cu care este inzestrata Arturicii ca sa va desenez ceva frumos ; oricum , la cata zapada exista momentan cei trei fulgi sunt destul de sugestivi
R_ocsy
16 +
tigruta spune:
Neata burtici..
Moni_or, oanamar felicitari pt baietei..sa fie sanatosi..
Laurita ii doresc multa sanatate puiutului tau..sa se faca bine cat mai repede..
Arturici si eu am facut ciorba cu cartofi(cu costita)..sau cum ii spui tu supa de pere? sper ca n-am gresit..
a iesit foarte buna..asa ca pofta buna sa avem..
Rocsy si pe mine m-a trezit de dimineata sotul sa imi arate cum ninge afara..obisnuieste sa faca asta dimineata asa ca nu l-am crezut..nu m-a lasat in pace pana nu m-am ridicat din pat sa ma uit afara..am fost tare incantata desi nu e multa zapada..dar e ceva..
dar acum sunt dezamagita putin..m-am cantarit si am cu 1kg mai mult decat saptamana trecuta
e prea mult intr-o saptamana..
Va doresc o zi frumoasa..
elena
12+