Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Felicitari fetelor care au aflat culoarea caruciorului. Va invidiez, sunt atat de curioasa sa stiu daca si de data asta va fi ce am intuit eu, nu mai am rabdare. Dar ne vine si noua randul.
Onana, multumim ca te interesezi pentru indemnizatie. Asa macar o sa stim sigur.
r_ocsy m-am hotarat sa nu mai fac testul. Oricum nu mi-ar fi influentat decat poate starea de spirit. Testul se numea test combinat si costa 250 lei. Mi s-a parut o pierdere de timp si de bani. Aici triplul test costa 150 lei.
Laurita ce rau imi pare de Mirci. Multa sanatate si cat mai repede.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Neata gravidute
Arturicii ,corinasmile felicitari pt si r ocsy si OanaMar pt
Abia astept si eu confirmarea sapot sa ma laud si eu sigur cu ce am in burtica.
Eu aseara am mancat de parca se anuntase foamete...si felul 1 si 2 si desert.Abia puteam sa respir.Sper sa nu mai fac excese din astea si sa ma stapanaesc un pic ca altfel e de rau.
Greturile au inceput sa dispara , parca nu se mai terminau.Abia asteptam sa ma uit si eu la farfurie normal.La unele chestii inca nu imi vine sa ma uit cum ar fi carnea de vita , dar oricum e un progres mare.
In alta ordine de idei in seara asta as vrea sa mergem la cinematograf sa vedem un film linistiti ca ma gandesc la perioada cand o sa apara si bebe si atunci mai greu cu iesitul la film.
Am vazut ca cineva intreba de eco vaginala...mie dr mi-a facut pe burtica abia acum la 15 saptamani, si control pe masa de fiecare data, deci de ce imi era frica nu am scapat.
M-am intins iar la scris....
Va pup pe toate , o zi buna
16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Salutare burticute frumoase si fericite!!!

Ce mai faceti voi intr-o zi de vineri... inceput de weeekend... Eu una am intrat pe weekend mode deja si ma simt biiiiine. Maine mergem in targ sa cumparam cadouri Am in cap numai globulete, beteala si cozonaci. Cica saptamana viitoare s-ar putea sa ne bucuram si de ninsoare Dupa cum vedeti, astazi mi-am tras colturile gurii dupa urechi. Acum sigur o simt pe Maya. Iar de fiecare data cand se intampla sa mai dea cu un picior sau o manuta, ma umple de fericire...

corinasmile, felicitari pentru intalnirea cu bebe. fetita sau nu, bine ca e sanatos/sanatoasa.Te asteptam mai des pe la noi

JullyMorning si eu vreau sa stiu cum vine checul la microunde...

rocsysi pentru bebe tau rusinos dar sanatos. Poate se indura de voi si va lasa sa-i stiti sexul data viitoare. va fi un copil plin de surprizeDin acelea placute!

Arturica, cred ca iti face o placere deosebita sa ne tii in suspans ne arati baietii, ne arati bradut impodobit, zapada muuuulta, da'u vrei nicicum sa ne arati o pozica cu tine... iti dai seama ca eu una, mor de curiorizate!!!

Monica, felicitari pentru putuca sanatoasa si jucausa.

laurita, imi pare rau de Mirci... cu infectia asta. Incearca niste remedii naturiste... daca vrea sa bea ceiut...

Andrada, mersi de lamuriri. o sa verific cand ajung acasa... oricum, am tot stat si m-am gandit ca daca doctorita a zis ca totul e absolut ok, si a insistat pe asta, inseamna ca e bine. Multumesc oricum

Of... urgenta, tre sa plec... revin cu ce nu am apucat sa scriu. Pupici muuuulti

Mira fericita 16+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata fetele,
Pe mine ma mai chinuie putin raceala, Mommy-to-be, . Ma fac bine cat de curand.
Felicitari fetelor care au aflat ca vor avea carut roz: Mommy-to-be,Nicolette2441, Moni81, Corina, Arturicii (aveam eu un feeling ca vei avea fetita. Asa repede v-ati decis cu numele, sau il aveati pe lista?! )
Felicitari pentru baietei: Flubby, Rocsy, Monica ( pentru Luca), oanamar, Cris_09
Laurita, sanatate lui Mirci si
Eu cred ca ultima voi afla ce am , merg la echo abia in februarie.
Maine ajung vitaminele din Romania.
Si mie imi place zapada, dar nu prea o astept, caci no sa mai pot circula cu masina. Ma ia groaza sa merg in transport public cu Cami acum... cu gripa asta.
Julymorning, ne spui si noua cum se face checul ala?! Ca salivam toate pe aici.
Asta noapte am visat capsune, multe, multe. Nu cred ca gasesc undeva.In schimb, merg sa-mi fac un "desert" cu vitamine: morcov ras, miere, suc de lamaie, stafide. E bun si asta.
Cornelia, ma apuc sa bag in mine gutui cat incape.
Mommy-to-be, eu port masca doar in incaperi aglomerate, afara - nu.
Si mie mi-au facut echo transvaginala la 10+, a zis medicul ca se vede mai bine asa.
Va pup pe toate si multa sanatate.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare, fetelor!

Asa cum am zis, am trimis azi un e-mail Agentiei pentru Prestatii Sociale a mun Bucuresti sa aflam cat o sa fie indemnizatia pt cic 2, daca nu se intra direct din cic 1 in cic 2.
Se stie (cel putin asa e acum) ca pt cine intra direct din cic 1 in cic 2 se mentine aceeasi indemnizatie ca in cic 1.

fetele si sper sa primim cat mai curand un raspuns care sa ne avantajeze!

A! legat de ce intreba Roxy despre CM, eu stiu ca medicul de familiei / medicul ginecolog pot da max 90 de zile de CM intr-un an, dupa aceste 90 de zile fiind nevoie de avizul medicului de la casa de asigurari. 100% din salariu se da numai pt urgente medicale si pe o perioada limitata (cum bine spunea cineva), uzual se da 75% din salariu. Nu vad de ce sa nu poti lua imediat dupa CM, CO pe anul viitor.
Despre concediul de risc maternal, nu cred ca iei mai multi bani (parca tot 75%), insa e un pic mai complicat de obtinut. CM de regula il da medicul de familie si ti-l va da cu prelungire, eventual iti mai da si medicul ginecolog (pt iminenta de avort fie iti da medicul ginecolog, fie medicul de familie la recomandarea medicului ginecolog) astfel incat sa stai acasa cat ai tu nevoie, dar nu mai mult de 90 de zile fara acel aviz de care spuneam.
S-ar putea sa fi repetat ce au spus si fetele mai sus.

Revin mai tarziu, acum sunt un pic pe fuga dar eram restantiera cu niste raspunsuri.

O zi minunata si un weekend pe masura!

Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza si de la noi!
Of, ma scuzati, mai fetelor, ca v-am facut pofte Vi le satisfac imediat... reteta de chec la cana la MW e luata de aici. Eu am schimbat-o putin, sa pot sa ii dau si piticei: nu am pus cacao, ci niste coaja si suc de lamaie.

Arturici multumesc mult pentru PM cu datele "confidential"
Mira La ce targ mergeti maine?

Dau repede send la mesaj ca se indreapta fi'mea amenintator spre butonul de restart..

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Va felicit si invidiez pe cele care ati aflat culoarea caruciorului :).
Noi suntem extrem de curiosi dar din pacate la ultima ecografie nu s-a vazut asa ca mai avem de asteptat inca 2 luni.

In rest suntem bine, analizele toate ok. Am facut si screeningul de trim I si a iesit perfect. Greturi, varsaturi, dureri nu am avut si nu am. Avem 13 saptamani.
Si in loc sa ma ingras, am slabit 500g de la inceput pana acum.

Singurele ingrijorari le am legate de ridicatul Dianei in brate si faptul ca mai incasez cate un picior in burta. :).
Cred ca nasc la Filantropia. Mai este cineva in aceeasi situatie ?

O zi buna si sanatate la toate burticile!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Am reveniiit! Si ca sa stiti care era urgenta mea...... ei bine, am fost la masa! Si-a terminat o colega treaba si mi-a zis ca e gata de lunch, asa ca nu am mai stat pe ganduri si am fugit deoarece stomacul meu urla de foame!

revenind...

Elena si eu am avut neplacuta surpriza sa constat azi dimineata ca am cu un kilogram mai mult Stiu ca nu ar trebuie sa ma stresez... insa mi-e groaza ca dupa sarcina nu o sa reusesc ca revin la forma initala...

gabriela se pare ca asta e perioada in care incepem sa mancam din ce in ce mai mult... si la mine e la fel... daca in primul trimestr m-a ajutat Dumnezeu si nu am avut greturi, eram totusi foarte capricioasa si rezervata in legatura cu ce bagam in gura. Nu aveam deloc pofta de mancare. Acum as manca de toate!!! daca vad ceva poftesc... dar ma abtin pe cat de mult pot pentru a manca rational. Bafta si tie!!!

nati, foaaarte bine suna desertul tau!!! o sa incerc si eu weekend-ul asta... normal ca mi s-a facut gura apa... si abia am terminat de mancat 2 feluri + desert

July...nu mergem LA targ, ci IN targ, adica in oras. Asa aveau o vorba bunicii mei cand plecau de la sat in oras pentru cumparaturi . Bine... noi nu plecam de la sat, da' asa-mi place sa mai vb cateodata. Referitoar la targuri de Craciun, ma intreb cand incepe cel de la Sala Dalles, ca anul trecut am luat lucruri frumoase de pe acolo.

Fetelor, mai stiti voi alte targuri de cadouri prin oras?Inca o data, va pup dulce. Sa aveti o zi cel putin la fel de buna ca a mea, caci eu ma simt minunat.

minunea mea

Mergi la inceput

Liniste mare pe aici. Acum v-ati acuns si voi, cand are chef omul de vorba Sper ca sunteti bine toate

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Mira incerc sa fiu cat de rationala pot si incepand de azi m-am hotarat sa imi fac un program si sa ma tin de el:dimineata pap bine, pana la pranz fructe si legume, la pranz ciorbica sau supica, pana seara fructe sau laptic, si seara tot o supica si ceva dulce ca deh nu se intampla nimic daca pap si eu ceva dulce. Si poate asa reusesc sa imi pacalesc stomacul.Problema e ca vine Craciunul cu toate bunatatile si sigur nu o sa m abtin dar ma potolesc dupa SPER.
16

Mergi la inceput