Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dupa amiaza burticutze.Sunt tare fericita azi pentru ca bebelinul meu a miscat foarte puternic si de mai multe ori,parca ar fi dansat.Pacat ca nu a fost si taticul in preajma,k saracutul mereu fuge cu mana la burtica,cand raportez miscari de bebel..dar pana acum nu a putut simti k au fost foarte line. Oricum,acum stiu k a "prins putere" si il va simti si mandrul tatic curand.
Motivul 2 de fericire:ne-am hotarat in proportii de 90% la nume:Sebastian,si il vom alinta Seby...lista e inca deschisa,caci suntem tare nehotarati..dar Seby ne-a atras cel mai mult pe amandoi
Iar motivul 3 de fericire...nu stiu care dintre voi a zis ca va ninge si la noi saptamana viitoare...Yuhuuuhuuuuu!!!!!

poze
Seby 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

CRIS, eu am zis ca exista sanse sa ninga... cel putin asa spune prognoza meteo... asa ca nu o lua chiar de buna

Mira fericita 16+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

CRIS, eu am zis ca exista sanse sa ninga... cel putin asa spune prognoza meteo... asa ca nu o lua chiar de buna

Mira fericita 16+cu Maya Alexandra

minunea mea
Shhhtttt !!!!!!!!!Lasa-ma sa sper...ca daca nu ninge sapt viitoare zici k ai inteles,gresit si era sapt cealalta,si tot asaE mai bn sa traiesc cu speranta

poze
Seby 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata!

OanaMar,
felicitari pentru baietel!

Laurita, nasol cu infectia. Sanatate multa!

La noi la echo ne-a dat niste dimensiuni si toate sunt ptr bebe de 19 sapt. Nu ne-a dat dimensiunea totala si nici cate grame are. Insa daca restul sunt ok...

R_ocsy,
super pentru zapada! Io va mai desenez ca sunt mai departe. Insa voi pana la Poiana puteti da o fuga.
Ma bucur tare ca o sa fie si acolo ceva zapada.

Elena, eu am facut Pere cu zama. Noi nu servim carne asa ca astea cu costitele nu le servim.

Gabriella, si eu am functionat ieri ca inainte de o criza anuntata, de nu am mancat la ciorba de era sa pocnesc.

O zi faina, revin mai tarziu.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna fetele!

Nu prea vad azi activitatea prea multa...cred ca toate fetele is pe la lucru, pe la cumparaturi pt sarbatori...

Am fost si eu la control astazi, bebele era bine, i-am auzit inimiora, era fericit , nu am reusit sa aflam ce carucior ascundem deoarece la clinica unde merg eu este pandemie de gripa din asta urata si e inchisa complet pt 2 saptamani, iar eu am fost programata in alta locatie la intalnire doar cu moasa, si nu avea aparate acolo, doar aal de ascultat inimioara bebelusului. Astept luni telefon sa primesc reprogramarea , precum si rezultatele de la triplu test.
Asta este mai asteptam un pic, sanatosi sa fim...
Citesc din urma si apoi revin.
Pupici

Cornelia
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Buna seara mamici si burtici!!! Va citesc de cateva zile, si abia acum am terminat, sunteti foarte active, sper sa tin si eu pasul de acum inainte

Va rog sa ma treceti si pe mine in lista de mamici de iunie, DPN-ul meu este 13.06.2009 si cred ca voi naste cu Dr. Nayel Isreb, la CF2.

Am fost acum o sapt la eco (12 sapt), si dr. a spus ca bb pare a fi fetitza, dar astept cu nerabdare confirmarea de la urmatoarea ecografie, ca 12 saptamani e cam devreme pentru determinarea sexului, nu? Oricum, cel mai important e sa fie sanatos/oasa, iar astazi am luat rezultatele bitestului si riscurile sunt f mici in raport cu varsta

Fetelor, voi aveti probleme cu somnul? Eu ma trezesc pe la 4.30 - 5 dimineata, si abia mai reusesc sa adorm dupa 1 ora, 1 ora si jumatate de foiala, asa ca ma 'culeg' cu greu din pat dimineata cand trebuie sa plec la birou...

fetele

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Mira,
eu sunt cea care face pozele de-aia nu apar in ele; probabil ca o sa am una-doua de la cununia de sapt viit si ma arat

Nati, daca la gemeni am avut tone de liste si listute, acum eu stiam ca daca e baietel are un nume si sotul stia numele ptr fetita. Asa ne-am inteles.
Deci nu am avut nici o lista acum

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zacusca spune:

buna,
sunt noua in zona si as vrea sa va postez niste fotografii pe contul comun si nu stiu cum. si nici nu stiu cum sa le vad.
ma ajutati?

Mergi la inceput

Cioc cioc cioc!!!E cineva acasa?ce se intampla cu voi de sunteti asa tacute?Ma ingrijorati

poze
Seby 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Credeam ca vin din oras si citesc pagini, pagini...
Am fost la aerobik, apoi la Mall, mi-am luat o rochita draguta, nu e pentru gravide, dar cred ca o port pana pe la vreo 6 luni, in caz ca nu ma latesc tare in coapse. La fitness ne cantareste si ne masoara in fiecare vineri. Deci, de vinerea trecuta am slabit cu 1 kg, burtica a crescut cu 1 cm -bun , si coapsele - tot +1cm. Deci nu inteleg cum e posibil sa iau in proportii, dar sa-mi arate mai putin la cantar.
Cornelia, Arturicii, felicitari pentru bebei sanatosi, asta e important.
Arturicii, voi sunteti vegitarieni?! Eu nici acum nu inteleg ce e aia Pere cu zama? Da tare curioasa sunt.
Cris, Seby e un nume frumos.
Mira, de ce crezi ca n-o sa dai jos kg dupa sarcina?!
In salata cu morcov poti adauga si caise uscate, toate ingredientele sunt foarte folositoare.
JulyMorning, neaparat o sa incerc chekul, arata bine si se prepara repede. Si ce imi place cel mai mult,e ca portiile sunt mici.
Pupici la toate.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 13+

Mergi la inceput