Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hahahaha;v-am ametit cu perele mele cu zama!
Ciorba de cartofi.....

Da, suntem ovo-lacto-vegetarieni; carnea e singura ce nu o mancam.
Copii insa mananca si carne. Nu mananca ei legume si fructe cum ar trebui dar asta e alta treaba.

Tare cu fitness-ul.
Eu azi am mers de nevoie vreo 10 pasi prin zapada si hop si contractia.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna seara fetele

Tigruta, Ramona_80, mommy_to_be, mamanati, arturicii Sper sa scapam fara antibiotic, maine mergem la medic..
Mommy-to-be si eu vreau sa ajung la sala Dalles, imi plac f mult targurile astea de Craciun!
Mamanati mai ce smechera esti, ai slabit 1 kg! Braavo..cum sa fie posibil, creste burta, dar pe picioare ai slabit! vreau si euuu!
Tigruta uite asa am pus si eu kilogramele, de pe o zi pe alta mancand fara limite..trebuie sa fim mai atente
gabriella_t sa-ti fie de bine ospatul. odata ai voie, te bucuri ca ai scapat de greturi!
Softurela da, ai dreptate, sa fim optimiste ca nu apuca astia sa faca schimbari in lege pana intram noi in CIC.
arturicii frumoase poze cu baieteii in zapada! Macar asa vedem si noi zapada! Asteptam poze de la cununie!
T-IOana superpozele cu tine si baietelul tau! Imi place si burti, in sfarsit o burta comparabila cu a mea!
Aniska ce baiat mare si frumos ai si ce-mi place cum l-ai asortat cu costumul ala gri si camasa lila!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 20+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Arturicii, deci aia era! Da eu fara o masa cu carne pe zi nu ma ismt satula! Doamne ma iarta, dare tare greu imi era in post. Acum am scuza.
Ai grija cu contractiile!
Merg sa pun in cuptor peste cu cartofi, ardei capia si ciuperci. Sper sa iasa ceva bun.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 13+

Mergi la inceput

Acum am vazut si eu pozele T-Ioanei. Chiar ca aveti burtica fetelor!

Las ca va arat si eu curand cu ce ma laud....

Ioana,

Mergi la inceput

Laurita, e bine ca e minus un kg, + un cm la burtic, dar nu e bine ca mi s-au latit coapsele cu un cm. Ca facem foarte multe exercitii pentru fese. Dar daca am bagat in mine palcinte ca sparta, asa-mi trebuie! Nu-sh ce m-i sa pus pata cu silueta. Normal ca cel mai important e sa fie bebele sanatos, dar tare nu-mi place cum arat grasa! Desi atunci am o mutra parca mai draguta! Acum dupa 30 o sa-mi fie mai greu sa dau jos. Of, gata ca aruncati cu rosii in mine ca sunt total off-topic.

Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 13+

Mergi la inceput

Ehehe, Nati, tu crezi ca cresc pe gard rosiile asa, ca sa dam in tine??

Eu una nu dau, mie-mi place asa; in plus, de vrei musai sa primesti ceva, dau cu bulgari!

Ioana,

Mergi la inceput

Iar io!
Cami privea poza de la eco 4D cu bebe lui Anishka80. Si intreaba ce e asta. Ii raspund ca e bebe in burtic. Ea intreaba: Mami, da are chilotzei?

Noi am mai avansat cu o saptamana.

Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Ehehe, Nati, tu crezi ca cresc pe gard rosiile asa, ca sa dam in tine??

Eu una nu dau, mie-mi place asa; in plus, de vrei musai sa primesti ceva, dau cu bulgari!

Ioana,

Pai, da! Iar oftici fetele cu zapada?!
Mey, da ferice de voi! Frate-meu e in Vancouver si are parte doar de ploi. A zis ca nu prea ninge pe acolo.

Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 14+

Mergi la inceput

Nu oftic pe nimeni; daca va zic ca-s -16 grade si bate un vant ce suiera ca-n povestile alea de la pick-up....

Mai bine zi-o p-aia dreapta; tu vrei sa faci bulion si vrei rosii de la noi

Am servit pranzul, ma culc un pic ca mi-i tare somn;
desi nu pare, am facut o gramada de gospodareala de azi dim.

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Offf cand va aud ca v-ati ingrasat doar un kg!!Cum ati reusit?Eu am pus 5 kg de la inceputul sarcinii pana acum,dar burtica nu se cunoaste prea tare.CuriosMie nici nu mi-a fost rau,poate de aceea m-am ingrasat asa..Offf,nu vreau sa depasesc 60 kg>maine va pun poza cu burtica mea..

poze
Seby 18+

Mergi la inceput