Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
mamanati spune:
Arturicii, somn usor! Da sa stii ca suc de rosii pot sa beau si 3 l pe zi, ma omor dupa el!![]()
Cris, unu- eu am pus 2 kg pana acum.Doi - ca sa-ti fie mai usor, iti spun ca in prima sarcina eu am luat 5 kg in primele 3 luni, in total am luat vreo 17 kg!!! Cu Cami - am luat 14 in total. Acum sper sa nu depasesc 12 kg.
Si nu-ti face griji, m-am uitat la pozele tale, sunt sigura cu asa o complexitate o sa dai repede jos kg-ele.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
14+
arturicii spune:
Neata mie, somn usor voua.
si weekend placut
Cris, si eu sunt colega cu tine la nr de kg si la burta mica; Insa rezolvam totul dupa nastere, ok?
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 19+
mamanati spune:
Cris, cum adica, sa nu depasesti 60 kg in toata sarcina?!!! Pai de la cate ai inceput? Eu sarcina asta am inceput-o cu 60 kg. Pai sunt o grasana pe langa voi atunci!!!!!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
14+
arturicii spune:
se pare ca valiza cu zapada de la noi va ajunge la voi!!!!
http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/ROXX0003?from=36hr_topnav_business
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 19+
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamanati Cris, cum adica, sa nu depasesti 60 kg in toata sarcina?!!! Pai de la cate ai inceput? Eu sarcina asta am inceput-o cu 60 kg. Pai sunt o grasana pe langa voi atunci!!!!! www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 14+ |
poze
Seby 18+
cris_09 spune:
Neatza fetele

Se pare ca azi sunt cea mai matinala,asa k va servesc eu cu 

si o gustarica fierbine si gustoasa
pentru Nati,sa ne ajunga si ea din urma ca nu e corect.![]()
Week-end frumos,linistit si inzapezit![]()

poze
Seby 18+
r_ocsy spune:
Neata fetelor !
Ca sa linistesc restul fetelor ... sa stiti ca m-am ingrasat 1,4 kg in 2 saptamani si imi vine si mie putin sa urlu ; ma mai linistesc stiind ca in total am pus doar 2,4 kg. Trebuie sa recunosc, in schimb ca ma lovit si pe mine in sfarsit foamea ... am citit eu pe un site ca daca nu te ingrasi aproape deloc in primul trimestru recuperezi pe urma .... adevarat, dupa cum se vede
. Mi-e un pic greu sa ma obisnuiesc cu gandul ca voi deveni o balena mai ales ca eu de cel putin 3 ani am facut aerobic, tae-bo, step si fitness ca sa imi mmentin silueta.
Mamanati: te invidiez ca mai ai puterea sa mergi la fitness ... asa aveam si eu de gand ... dar m-a lovit o lene intre timp si am considerat ca merit si eu o pauza dupa atatia ani mai ales ca ma saturasem de "mirosul" de sala ca de mere acre. Nu pot decat sa iti urez noroc in continuare cu orele de sala ... eu imi mai prelungesc concediu pana dupa nastere
.
Cu somnul am zile si zile. De exemplu: de 2 nopti nu prea pot sa dorm ... ciudat este faptul ca nu ma simt deloc obosita ( si cafea nu beau de loc ca nu imi place) . Noaptea asta stiu sigur ca voi dormi ca intotdeauna a 3 noapte o sforai !!! Ce nu imi place este faptul ca , cel putin o data pe noapte, semnez condica la toaleta (depinde cata apa beau seara). Drumurile astea mi se par cele mai crunte, nici directia nu pot sa mi-o pastrez, ma lovesc de toti pereti ca un betiv ![]()
Ne mai auzim, ma duc acum sa dau putin cu transpiratorul !!! Va pup
R_ocsy
16 +
cris_09 spune:
NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A inceput de-acum sa cada
Cate un fulg,
De-acum sper sa nu se opreasca![]()
Nu am nici un fel de rima,dar ce mai conteaza,sunt fericita...Vezi Mira ca ai stiut?Vezi,vezi?Ninge cum ai zis tu..Yuhuuuu!!!!!!!!1

poze
Seby 19+
cusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A inceput de-acum sa cada Cate un fulg, De-acum sper sa nu se opreasca Nu am nici un fel de rima,dar ce mai conteaza,sunt fericita...Vezi Mira ca ai stiut?Vezi,vezi?Ninge cum ai zis tu..Yuhuuuu!!!!!!!!1 ![]() ![]() poze Seby 19+ ![]() |
Ce frumos, vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Cornelia
16+
arturicii spune:
Neata!
ma bucur ca ninge si la voi!!!!
Indiferent, mult, putin, rar, des, ma bucur ca e ceva!
Noi suntem matinali si in we. Surpriza acestei saptamini sa o fie un drum pana la munte la ceva si mai multa zapada.
O zi minunata!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 19+