Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
mamanati spune:
Buna fetele,
Cris, merci de gustarica si cafea, macar din aia virtuala, caci dimineata mi-am facut clatite cu branza, si cand sa infulec si eu cateva, trebuia sa fug sa-mi iau vitaminele venite din Ro., asa ca am ramas fara mic dejun. Acum stau in fata cu o cutie de Centrum Materna si una de Elevit Pronatal si nu stiu pe care sa o incep mai intai.
Aveti vreo sugestie?!
La noi a fulguit dimineata dar foarte putin. Si cumnata mi-a zis ca in Constanta ningea. S-a asternut ceva pe la voi?! E de bulgareala si sanie deja?!![]()
Rocsy, eu zic sa nuti faci griji ca o sa dai repede jos kg daca ai facut sport. Mie la
gravidute imi place ca ma mai tine ocupata, si antrenoarea in timpul orei tot zice: Asta ne ajuta la nastere.... si asta ne ajuta la nastere. Da eu tot am un gand: prima nastere a durat 6 ore, a doua 3 ore, pai de data asta mii frica sa nu nasc mergand pe drum.![]()
Arturicii distractie frumoasa la munte!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
14+
r_ocsy spune:
Mamanati: eu am luat elevit si mai iau in continuare pana mi se termina cutia(mai am o folie) si voi trece pe centrum materna ca asa mi-a recomandat doctorita chiar saptamana asta cat am fost la control... se pare ca au mai mult calciu decat elevitul (dar daca le ai pe amandoua in fata poti sa le compari
).Tot ea a spus ca in semestrul 2 si 3 voi lua centrum materna. Asadar ... cum faci? ![]()
R_ocsy
16 +
Ramona80 spune:
NINGE SI LA NOI. YUUPIII
Am terminat si eu curatenia generala, sunt rupta. Am in nas numai mirosurile de la solutiile cu care am frecat covoarele, baia, bucataria. Ma cam doare si spatele. Ma duc sa ma intind.
Mamanati nu stiu ce sa-ti spun despre vitamine. La prima sarcina mi s-a recomandat elevit iar acum centrum.
Mai vroiam sa zic ceva dar si neuronul e obosit.
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
+12
mamanati spune:
Deci m-am decis... dupa un studiu indelungat.![]()
Rocsy, Ramona
. Incep si eu cu elevit, pentru ca doctorita de fapt de ele mi-a vorbit. Materna am cumparat-o din propria initiativa. Totusi am observat ca Elevit au un continut mai mare de Vitaminele B, Acid folic, si mult mai mult fier, asa ca cred ca au medicii dreptate ca le recomand in primul trimestru. (Ce ma dau si eu desteapta pe aici
) materna are putin mai mult calciu (dar elevit mai contine si pantotenat de calciu) si are seleniu (elevitul nu-l are), dar!!! uitandu-ma la continut am observat ca materna are o groaza de E-uri!!! Despre Elevit nu scrie ca ar avea.
Deci clar ca incep cu elevit. 
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
14+
Crissy_C spune:
Buna dimineata fetele!
ma treceti si pe mine va rog la mamici de iunie? Am mai scris si acum 2 zile, dar nu ma vad pe lista... 
Astazi implinesc si eu 14 sapt si sunt cam ingrijorata ca saptamana trecuta luasem pentru prima data in greutate aproape 1 kg, si vad ca azi cantarul imi arata ca am cam scazut inapoi vreo jumatate de kg... La voi cum e, aveti fluctuatii de greutate?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Crissy_C Buna seara mamici si burtici!!! Va citesc de cateva zile, si abia acum am terminat, sunteti foarte active, sper sa tin si eu pasul de acum inainte Va rog sa ma treceti si pe mine in lista de mamici de iunie, DPN-ul meu este 13.06.2009 si cred ca voi naste cu Dr. Nayel Isreb, la CF2. Am fost acum o sapt la eco (12 sapt), si dr. a spus ca bb pare a fi fetitza , dar astept cu nerabdare confirmarea de la urmatoarea ecografie, ca 12 saptamani e cam devreme pentru determinarea sexului, nu? Oricum, cel mai important e sa fie sanatos/oasa, iar astazi am luat rezultatele bitestului si riscurile sunt f mici in raport cu varsta Fetelor, voi aveti probleme cu somnul? Eu ma trezesc pe la 4.30 - 5 dimineata , si abia mai reusesc sa adorm dupa 1 ora, 1 ora si jumatate de foiala, asa ca ma 'culeg' cu greu din pat dimineata cand trebuie sa plec la birou...![]() fetele 13+ |
Cristina, fericita
13+

, dar astept cu nerabdare confirmarea de la urmatoarea ecografie, ca 12 saptamani e cam devreme pentru determinarea sexului, nu? Oricum, cel mai important e sa fie sanatos/oasa, iar astazi am luat rezultatele bitestului si riscurile sunt f mici in raport cu varsta
, si abia mai reusesc sa adorm dupa 1 ora, 1 ora si jumatate de foiala, asa ca ma 'culeg' cu greu din pat dimineata cand trebuie sa plec la birou...