Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
corinasmile spune:
Hello, ladies!
N-am scris demult, dar va citesc cuminte in fiecare zi.
Sunt la prima sarcina, si printre "codasele" de aici, asa ca nu prea am experiente de impartasit.
Dar astazi vreau sa va transmit un pic din bucuria mea: am fost la eco morfofetala sem I si bitest si dupa aia am zambit toata dupa-amiaza ![]()
Ultima oara fusesem la eco pe la 5 sapt parca, vazusem un mormoloc de celule, din care n-am inteles nimic ![]()
Dar astazi.. bebitza are 12 sapt ecografic, maini, picioare (cu degete!), ochi, urechi si toate cele necesare la aceasta varsta frageda ![]()
Facea tumbe si dadea din manute si picioruse, la un moment dat dna dr a facut o poza cu manuta cu degetele - m-am topit toata... 
Si.. chiar daca e f devreme inca, dna dr s-a uitat atent si zice ca cel mai probabil e

Bine, a mai zis sa nu ne apucam de cumparat rochite inca, asteptam sa se confirme, dar eu parca simt ca e adevarat (desi am visat de vreo 3 ori deja ca am baietel - inclusiv noaptea trecuta, spre deosebire de sot, care viseaza numai fiice
)
Asteptam sapt viitoare si rezultatele bitestului, desi sincer nu-mi prea pasa de el, l-am facut ca a zis dr, nu cred ca as lua vreo decizie pe baza unor statistici/probabilitati.
A, si mai mergem inca la o eco luni seara, ca bebitza nu vroia in nici un fel sa stea cu fatza la noi, sa-i vada dna dr ochisorii bine, si vrem sa fim 100% siguri ca e totul in regula.
Restul masuratorilor au iesit perfecte, puiuta e cu cateva zile mai mare ecografic, eu am luat in greutate doar 1 kg, iar analizele de sange au iesit f bune.
Va invidiez pe voi cele care simtiti puiutii in burtica, dar va rog sa va bucurati si pt mine astazi 
O seara cat mai placuta va doresc,
Corina
11+
Reallaura spune:
Corinasmile felicitari pentru fetitza!!
Tigruta
sper sa nu mai iau in ritmul asta totusi. Acum incepe sa creasca bb, sa vezi cum punem 1 kg pe sapt!
Doamne fereste!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
20+
Ana Ilinca
Onana spune:
Buna seara, burtici
Am intrat dor un pic sa va spun ca m-am hotarat sa ma interesez la directia de protectie sociala cum sta treaba cu indemnizatia pt cic 2, asa ca o sa va anunt (pe cele interesate) ce mi-au zis.
Probabil o sa dureze ceva, dar macar sa ne lamurim.
O sa revin un pic mai tarziu, acum trebuie sa desenez cu Matei.
A! Si felicitari Arturicii pt fetitza mult dorita si pe celelalte burtici care au venit cu vesti bune, o sa citesc din urma cat de curand.
Sorana, mamica de
Matei (21.02.2008) si
18+ 
JulyMorning spune:
Arturici da, asa ma cheama
si multumim de aprecieri. Si eu astept poze cu zapada, ca tot sa salivez de cand povestesti.
Cristina hai ca mai ai o sansa sa iasa un buclat, asta daca nu veti incerca si la bebe 3
Carliontii m-am hotarat si ii tund pentru ca jumatate, spre varfuri, era parul moale de bebe si statea tot timpul zburlit, plus ca se incurca ingrozitor, facea numai noduri. Acu' gata, o las in pace sa-i creasca :)
Onana eu una multumesc ca te interesezi, sunt foarte curioasa ce raspuns vei primi. O sa tin pumnii sa ne fie favorabil noua mamicilor, indiferent in ce situatie suntem.
Am prestat acum dupa amiaza repede, un chec la microunde si am balotat cot la cot cu fi'mea... foarte bun 
EDIT: am si eu o rugaminte. Imi trimite si mie cineva datele cu conturile comune, de mail si poze? Saru'mana
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+
r_ocsy spune:
Buna seara burtici ! Am fost si noi la eco astazi, totul este in regula cu bebe ... agitat, simpatatic ; la inceput si-a dus ambele manute la urechi si am facut misto ca nu ii plac undele ecografului , ca sunt prea sensibile pentru el mai ales ca mami l-a obisnuit doar cu muzica clasica
. Nu prea a vrut el sa arate ce este, isi tinea intr-una piciorusele apropiate sau in crucis si in proportie de 90% s-ar putea sa fie
...in ianuarie o sa facem si 3d si poate o sa treaca bebe peste prima "rusine" si vom stii 100%.
Felicitari Moni81, Nicolet2445, Mommy_to_be, Arturicii pentru
.
Felicitari Flubby pentru 
Elybub, Dunemaire : o sa aflati data viitoare ce este bebeul vostru, important e ca sunt sanatosi !
Vad ca ati vorbit despre vitamine. Eu am luat pana acum Elevit si acid folic.Acum voi renunta la acid folic si mi-a recomandat Centrum materna pentru cand voi termina cutia de elevit pentru ca contine mai mult calciu si inca ceva dar nu mai tin minte.
Ramona80: am facut astazi triplul test, pret 104 lei, recoltare si analiza nu la clinica unde mi-am facut eco ci la un alt laborator unde m-a trimis doctorita.
In rest ce sa zic :anatate tuturor si o seara placuta !
R_ocsy
16 +
r_ocsy spune:
Uitasem ... Tigruta ... ma bucur ca sunteti bine, sarcina usoara in continuare si multa sanatate !
R_ocsy
16 +
tigruta spune:
Corina felicitari pt bebe sanatos..
Rocsy de ce ai mers la alta clinica pentru triplu test, e mai ieftin?
si mie mi-a dat sa fac dar la clinica eva..
oricum felicitari pt bebe..si sa fie ce iti doresti..si sanatos..
elena
12+
r_ocsy spune:
Tigruta : habar nu am ! De cand o cunosc pe doamna doctor intotdeauna cand a fost vorba de analize m-a trimis la Bioclinica, se pare ca are foarte mare incredere in rezultatele date de ei. Chiar m-am mirat astazi ca m-a trimis acolo pentru ca data trecuta cand mi-a recoltat probe de col uterin le-am lasat la clinica Eva.M-am gandit si eu si sotul meu ca poate nu fac analiza respectiva aolo. Alt raspuns nu am, acolo m-a trimis, acolo am facut. De curiozitate acum...la clinica Eva triplul test este mai scump ?!
R_ocsy
16 +
arturicii spune:
Cosmina, fetelor, am pus cateva poze cu baietii in zapada.
Cum vine ala chec la microunde????
Rocsy, felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos!
Corina, felicitari si tie pentru fetita!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 19+
tigruta spune:
Habar n-am cat costa ca am uitat sa intreb..am sa vad cand am sa-l fac..intrebam de curiozitate..ca de facut se face la clinica cel putin mie aici mi-a zis doctorul sa merg..oricum numai la inceputul lui ianuarie am sa-l fac..
desi nici nu m-a intrebat daca vreau..mi-a zis pur si simplu sa vin in ianuarie sa mi se recolteze sange pt triplu test..de fapt n-a specificat ca ar fi triplul test..a zis ca e analiza pt sindromul down..am presupus ca asta e..sa ma corectati daca gresesc..
elena
12+