Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
cusa spune:
Buna fetele!
Uitati ceva interesant:
Gutuile sunt unele dintre cele mai aromate roade ale toamnei. Aceste fructe se remarca; nu numai prin aroma deosebita;, ci si prin bogatia de vitamine din grupa B, vitaminele C, E, PP si minerale (calciu, magneziu, potasiu, fier). Toamna, o cura; cu gutui contribuie la intarirea imunitatii inainte de sezonul rece. Aceasta cura presupune un consum de doua;-trei gutui zilnic, pe langa dieta obisnuita. In acest fel prevenim virozele respiratorii. De asemenea, gutuile sunt recunoscute pentru proprietatile lor antiinflamatorii, astringente, analgezice, emoliente, digestive, diuretice, expectorante, tonice. Cura cu gutui stimuleaza pofta de mancare si poate fi un mijloc de prevenire a anemiei.
M-am gandit la fetele care au probleme respiratorii le poate fi de folos, mai ales ca, gutuile inca se mai gasesc...Eu am mari probleme cu nasul mereu imi e infundat si curge, si am inceput sa manc mai multe gutui , o sa vedem efectele...
Asteptam pe fetele care merg azi la eco sa vina cu vestile!
Cornelia
16+
JulyMorning spune:
Buna ziua si de la noi!
Arturicii felicitari pentru Sabina, e un nume foarte frumos, este pe lista mea de preferate ![]()
Noi astazi am fost sa ne tundem (adica eu am condus carutul, fiica'mea s-a tuns0. Puteti vedea poze before and after aici. Am un mic baietel acum, avand in vedere ca nici cercei n-are. Noi sa fim sanatosi.
Rosanne iti raspund si eu partial, la ce ma pricep. Concediul medical ti-l da, asa cum spunea si Ioana, medicul de familie, pe baza unei "scrisorele" de la medicul gineco in care se specifica eventuala problema. DAR: medicul de familie nu poate da concediu mai mult de 10 zile lucratoare consecutive. Daca se depasesc cele 10 zile, trebuie sa mergi la o comisie speciala, pentru prelungire. Si din cate stiu eu, medicul de familie nu poate da concediu medical platit cu 100% mai mult de 3 zile, pentru ca mai mult de atat nu se considera urgenta.
Eu am fost internata o saptamana cu iminenta de avort si de la spital mi s-a dat concediu platit 100% pentru 3 zile si inca 21 de zile platit cu 75% sau 85%.
Concediul de odihna, cat imi ramasese pe anul respectiv, l-am luat pe tot inainte de a intra in prenatal, deci se poate.
Ma duc sa balotez o salata, desi ar trebui sa schimb semnatura, am intrat in 11s...
Hm, e tare ciudat, la odiseea trecuta eram printre cele avansate burtici ca si varsta gestationala, acum sunt printre ultimele... ![]()
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+
anamariam79 spune:
NicoletaB, nu te mai stresa atat, ca nu se vede nik de pe hol in cabinet la Medlife
. Si cred ca vei face abdominala, mie asa mi-a facut de la 12 sapt. incoace. (bine, a zis: sa vedem daca reusim sa vedem pe abdomen, si a vazut fara probleme toate tumbele)
Arturicii, pune intr-o cutie niste zapada si trimite si la noi, asa cadou de Craciun
Noi raportam doar niste tumbe prin burtica inainte de masa de pranz (cred ca ii era foame). Tare e placut sentimentul.
Flicitari pentru carucioarele roz si albastre.
Ana
17+
Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
Vivela spune:
nicoleta, eu la 10s si 2 zile am facut eco abdominala (dar nu la medlife). se vedea foarte bine bebele, sigur nu era necesara intravaginala. m-a distrat cum ai povestit de stresul tau
.
bafta!
cusa, gutuile sunt ok si imi plac si mie, insa nu-s tocmai recomandate pentru cele care sufera de constipatie, ca sunt ff astringente.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Multumesc pt raspunsuri! Cristina_26- tu cum ai facut la Medlife la 12 sapt? Eu ma duc luni si am acest pitic pe creieri. Sa va spun de ce: cabinetul e mic si ar trebui sa stau cracanata exact in usa (30 cm distanta), usa se incuie nu-i problema, dar peretele cu usa e din caramizi din sticla, nu se vede, dar eu vad umbrele care trec pe hol si ma strezeaza ca poate intra/ma vede careva in pozitie de Hustler. ![]() ![]() 11+ |
am facut abdominala, a fost ok , s-a vazut ce era de vazut..
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
17+ cu
arturicii spune:
Hello iar.
Am revenit; am fost sa-mi iau ce trebe ptr Pere cu zama (adica ciorba de cartofi), imi termin treaba apoi ma apuc de gatit. Se mananca si cu ceapa rosie. O sa imi fie un rau....Dar ma risc.
JulyMorning (te cheama Cosmina?), orice ai zice tu, numai a baietel nu arata fetita ta!
Super buclele. Sper si eu sa fie creata Sabina (asa, ca mine
) si cu ochii albastrii (doar mama sotului a avut ochi albastii si poate poate). Oricum, aveti o fetita tare faina.
O sa ma uit azi iar pe pozele din ct comun sa vad ce a mai aparut pe acolo si o sa pun 2-3 poze cu zapada.
Ana, io va trimit si un camion de zapada; dar mai bine haideti pana aici!
Cornelia si nasul meu e varza, curge non stop, sangerez insa e de la sarcina, asa ca stau cuminte si astept sa vina momentul sa nasc.
Ma cam streseaza ce mi-a zis ca am placenta praevia insa parca tin minte ca si la baieti asa am avut insa s-a ridicat mai tarziu. Cica de-abia prin sapt 30 se pune final diagnosticul.
O zi faina!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 19+
M&M spune:
July, eu la odiseea trecuta eram printre "codase" si ma simteam tare aiurea, asa ca te inteleg perfect
Imi place cum ii sta Maiei , dar ce ai avut cu carliontii ei?? !!
Eu mi-am dorit un copil buclat, dar nu a iesit..
Cornelia, eu am tot rontait gutui cat m-au chinuit greturile..
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
17+ cu
mommy_to_be spune:
Holla burtici!
Mary, mersi de incurajare
Flory si eu am pus destul de mult... deja s-au aduna 6 kg
. Sper sa pot sa slabesc dupa aceea, ca altfel nu stiu ce ma fac...
Cristina, si eu sunt stresata cu gripa asta porcina
Mie mi-a recomandat doctorul de familie sa port masca... Voi purtati?
Teuta, felicitari si tie pentru intalnirea cu bebe sanatos!
Tigruta
o floricica si pentru bebelul tau sanatos!
Sabina, din pacate acum, la concediu medical simplu nu se da decat 75% din salariu. Am avut eu concediu medical 4 zile luna trecuta si mi-au intrat mai putini bani...
Murica, eu nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi. Din cate stiu pe la varsta asta de sarcina nu e obligatoriu sa simtim bebeii in fiecare zi. Pentru rinichi incearca sa bei ceai din coditii de cirese. Pe mine m-a ajutat de fiecare data cand aveam senzatiile de care vb tu.
Vivela, interesanta teoria ta cu dulcele. Merita incercat![]()
Nicoleta, in mod normal ecografia de 12 saptamani e abdominala. Numai daca nu se vede se face transvaginala, insa nu cred sa fie cazul. La mine s-a vazut foarte bine!
Gabriela_s, imi pare rau ca nu ai putut sa mergi la serbarea celei mici. Oricum... tare ciudata mi se pare treaba asta...
Cornelia, multumim pentru informatiile despre gutui
Eu una o sa incerc, numai sa nu ma constipe si mai tare... In ceea ce priveste nasul infundat care mai si curge, sa stii ca poate fi de la sarcina. Si eu am aceasta problema si nu sunt racita.
Noi suntem bine... in afara de faptul ca mi-a revenit constipatia
... Nu mai am rabdare... vreau sa vina odata Craciunul si sa ma duc acasa, la ei mei, ca nu am mai fost din august
Mama si bunica sunt nascute exact de 25 decembrie, iar Craciunul e cu atat mai special pentru noi! Pur si simplu nu mai am stare...
Va pup burtici!
Sa aveti o seara frumoasa!
Mira
fericita 16+cu
Maya Alexandra
minunea mea
Ramona80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Cris 09-felicitari pt baietel! Fetelor, la eco de 12 saptamani se face transvaginala sau pe burta? 11+ |
Mie mi-a facut ieri la 11 sapt si 5 zile transvaginala. Iac, ce nu-mi place.
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
+11
tigruta spune:
Mie la 12 sapt si 5 zile mi-a facut tot transvaginala..nici mie nu-mi prea place..vad ca nu vrea sa treaca la abdominala..
Mira nu-ti mai fa atatea griji cu kg..o sa le dai jos dupa..si sa stii ca si eu iar am inceput sa am probleme cu constipatia..offf
elena
12+