La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 243

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Buna dimineata si poftiti o cafeluta!!

La multi ani Ioana Ecaterina, domnisoara de Iepuruta! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai o viata lunga plina de fericire!

Sa va spun despre noi... Luca are infectie la ochisorul acela. Am mers ieri dimineata la spitalul de oftalmologie si dupa ce am stat vreo 2 ore ca sa putem intra (erau multi bebelusi care veneau la urgenta...Doamnee!! ) ni s-a spus ca este o infectie, posibil gen ulcior. Insa pentru ca nu colecteaza, nu se stie sigur. Avem picaturi din 2 in 2 ore si revenim la control luni, daca nu se amelioreaza. Sper sa treaca cu astea totusi!

Ana...a facut putin febra spre dimineata. Inca de ieri era cam maraita si aseara a tusit de cateva ori. Sa vad cum evolueaza azi, dar sper sa nu-mi faca vreo figura la noapte (mai ales ca-s singura cu ei...iar pe soacra n-as chema-o ). Beleaua e ca la ziua ei a venit si o fetita care invata in clasa in care au depistat copil cu AH1N1 (care fetita de doua zile sta cu febra 39 si tuse ). Evident ca paranoia mea acum lucreaza!!! Doamne ajuta sa nu fie nimic! Uf! Bine macar ca Luca nu mai merge azi la scoala!

Elle si Ana mai papa dulciuri, mai ales ciocolata. Incerc sa nu facem exces, dar nici sa-i interzic nu vreau!
Cred ca mi-a scapat...maine aveti botezul Annei? Sa aveti bebelusa cuminte si sa va distrati bine la petrecere!

Ven, imi pare rau de Mati! Frustrant cu infectiile astea urinare repetate! Sper sa treaca usor!

Va pupacesc si ne mai auzim! Paaaaa!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

O sa-i trasmit iepurutei ca este colega mea. ea lucreaza la alt serviciu si, din pacate pentru ea, nu prea are timp liber asa ca nu mai intra pe forum.

imi pare rau de luca / sper sa-i treaca repede si sa nu se infecteze mai rau. Deci, ce picaturi i-au dat ? fara unfguent? doar picaturi...

iar de anita... iti impartasesc ingrijorarea... Doamne Ajuta sa nu fie chestia de care ti-e frica, de care ne e frica tuturor....
Eu am incercat pe cat posibil sa nu o mai bag in colectivitati, sa nu mai merg la cumparaturi cu ea....etc.
Bine, nu-mi "iese" intotdeauna... ieri am fost nevoita sa-i iau cu mine la supermarket ca avea ceva de cumparat ce nu putea din motiv de nepricepere sa ia iannis singur.
si tine-ne la curent!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
numai ce i-am dat eu si B desteptarea printului consort, aniversatul zilei de azi... vine!

Elle,
B are interdictie in bucatarie, am usa cu grilaj pentru el, e foarte greu de fiecare data sa o inchid deschid si uneori mai scapa in bucatarie... atunci normal, da iama.
B nu ajunge la cutite, sunt in suport pe blatul de bucatarie. Cu dulciurile: noi avem calendar de Advent de la MIlka si in fiecare zi deschidem o usita unde e ascunsa o figurina de ciocolata. De mos Nicolae a primit un mos de ciocolata si l-a ras in doua ore!!!!!! N-am reusit sa i-l smulg din mana decat cu crize si urlete asa ca am, cedat.... Ii mai plac ursuletii Haribo despre care spune de fiecare data letzte! ultimul dar nu e asa......

OF!
Am pus cadoul pentru tati pe masa acolo unde e locul lui tati si am mers sa il trezim... pana m-am uitat dupa covrigii din cuptor gaza a furat pachetul si il deschidea in sufra pe jos, plin de hartie de cadou...............

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

SOTUL LUI CESKA
Sa-ti traiasca, sa fie sanatos!!1
Deci, Benji i-a stricat surpriza si placerea desfacerii cadoului
Ce cadou i-ai pregatit?

lui benji intreprinyatorul . am ras imaginadu-mi scenele descrise de tine

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

la multi ani! sotului Ceska. acum am realizat ca este nascut in aceeasi zi cu sotul meu

eu i-am lasat Dariei cadoul sa il dea ea.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 23+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ceska si Mary, la multi ani sotiorilor vostri si la mai multa minte! Sa fie sanatosi si sa fiti fericite impreuna cu ei, sa treceti peste greutati si inerentele neintelegeri si sa aveti familiile visate!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

La multi ani Eric, Adela si Ioana Ecaterina! sa fiti sanatosi sa va bucurati parintii!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu comoara noastra
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

ceska si nemary, la multi ani si sotilor vostri! sa fie sanatosi, fericiti, atenti sa va faca si pe voi fericite si sa va bucurati impreuna de clipe minunate petrecute cu copiii!

fetelor, poate stiti, poate nu, iata ce actiune minunata se desfasoara maine (in unele locuri si azi)! http://www.youtube.com/watch?v=6Ar8IxUsxR8
Daca stiti pe cineva care chiar nu-si poate permite o fotografie profi (mame singure, oameni cu venituri foarte mici, bolnavi, varstnici, etc), cautati aici grupul din orasul vostru si indrumati-i spre una din locatiile respective http://community.help-portrait.com/ . Mi se pare o idee minunata!

Laura Dimitris, am vazut poze cu scumpul Dimi, e fermecator, o sa franga multe inimi si cu dulceata de Eleni, parca mereu pusa pe sotii. pare ca nu sta o clipa locului si ca in secunda aia cat sta la poza ea doar asteapta sa termini sa poata fugi unde vrea ea poate ma insel dar asa-mi da impresia, poate din cauza privirii vesele . oricum, pupici pt copiii tai reusiti!!!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu comoara noastra
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

IOANA

La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai noroc in viata!

m-am apucat sa fac tortutul .. e mai complicat caci se face un blat de bezea care trebuie sa stea 3 ore jumate la cuptor .. apoi 2 blaturi. diseara fac cremele mousse de cioco si cea cu portocale .. sper sa ias yammy.

alinus sper sa nu fie gripa asta tampita la anita. vezi cum e si fuguta la matei bals .. tin pumnii totusi sa nu fie. si lucuta cu infectie la ochisor .. imi pare rau si sper sa-i treaca repede. da, avem botezul maine .. abia astept sa-l facem si sa scapam.

nemary, ceska LA MULTI ANI SOTIORILOR VOSTRI! Sa fie sanatosi si sa nu va mai supere!

laurici cu dulciurile astea .. asta e, sper sa nu le faca rau putinul pe care il papa ..

pupici!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

la multi ani! sotului Ceska. acum am realizat ca este nascut in aceeasi zi cu sotul meu

eu i-am lasat Dariei cadoul sa il dea ea.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) [b] 23+

Nemary,
chia asa? ce coincidenta! La multi ani si sotului tau! Ma miram eu oare de ce imi pare cunoscut comportamentul sotului tau...
Uite, mie nu mi-a venit ideea sa il las pe B sa ii ofere cadoul. Ma asigurasem ca nu se invarte pe langa masa cand l-a pus acolo si ma asteptam sa se destepte instant sotul si uite....

Laura_D,
a desfacut doar hartia de cadou nu a dezvaluit si continutul.
Ehei, daca era baiat cuminte ce nu primea tati! Intai am visat un week end la Paris pentru noi doi (primea un cupon valoric pentru doua nopti la hotel 4* si am fi vizitat Parisul ca doi porumbei) apoi am zis poate primeste un sistem de navigatie dar ....nope! (criza economica ) asa ca a primit lucruri de care avea nevoie, foarte practica cum sunt eu, nevasta-i capricorn. Sa fie sanatos, e cel mai important!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Feteleeeeee....am o leneeeeee.... Ia uitati-va la clip sa vedeti ce sugestiv este! Exact asa simt:

PS. La ultimul telefon dat acasa in jur de ora 10:00 galusca mea cea mica era ok.

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput