La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 243

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Si ia uitati ce am redescoperit.... Un clip si o melodie ce ar trebui sa le vedem mai des... Ce mult imi plac...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello zuzici!

La Multi Ani pt. sotii de zuze! Sa va traiasca!

Dupa cum am promis ca va intoxic in luna decembrie cu poze, va anunt ca am pus poze de ieri, de la ziua lui Markus (de acasa). De la gradi nu avem inca, am uitat aparatul acasa, a facut dna cu al ei dar inca nu mi le-a trimis pe mail.

Aici: http://family.webshots.com/album/575874811MEKfdi?vhost=family

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Ioana Ecaterina
Vensunteti o familie tare frumoasa,ce tort frumos acolo,sunt minunate pozele.
Elle petrecere frumoasa,imi pare rau ca nu te simti bine cu mana,cat despre somn imi dau seama cum te simti.
Alina multa sanatate la puiuti tai.
Laura_dimitris la fel ma simt si eu pic de somn.Ma oftic ca nu pot dormi ziua caci as putea sa ma intind si eu cand doarme gaza.
Ceska,NemaryLa multi ani!pentru sotiori vostri.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Zuzici am si eu nevoie de sfatul vostru care il apreciez mult.Am primit o scrisoare de la GP in care mi se ofera sa o vaccinez pe Bianca pentru acel virus AH1.Daca nu vreau sa o trimit inapoi semnata.Pur si simplu nu stiu ce sa fac,aici parerile sunt impartite.La playgroup unele mamici au vaccinat pici,altele nu.Chiar povestea o mamica ca dupa ce a vaccinat fetita in varsta de 2ani si 3 luni,doua zile nu a mai putut merge bine.Sa speriat tare rau si cand a dat telefon la dr. au chemat-o imediat la spital.Dar si-a revenit cum am zis dupa 2 zile,acum urmeaza sa ii faca a doua doza peste o saptamana.
Vreau sa stiu parerea voastra,please.
Multumesc mult.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ceska si Nemary sa va traiasca sotii, sa fie sanatosi si implicati alaturi de voi.

Aurelcris eu nu le fac vaccin de gripa porcina. Am inteles ca nu e testat pt copii si oricum eu sunt cam impotriva vaccinelor, in afara celor obligatorii.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Cristina, eu am avut dilema asta la sot. El a fost pus la locul de munca sa semneze daca vrea sau nu sa se vaccineze. Am hotarat impreuna sa il faca pentru a minimiza riscurile copiilor.
In ceea ce-i priveste insa pe copii....cu toata frica ce-o am, nu le-as face vaccinul.
Am tot citit la sezatoarea Canadiana despre copilasi si adulti din Canada care au avut gripa asta. Da, este urata, se zace cateva zile, dar daca, Doamne ajuta, persoana afectata nu are si alte afectiuni cronice, trece la fel ca orice alta gripa.

Eu am incredere in natura! Stiu ca i-a croit pe oameni suficient de puternici cat sa invinga astfel de virusi. Iar pe copii eu ii vad mult mai rezistenti decat suntem noi, adultii, care am fost indopati cu multe medicamente, supusi mai mult poluarii, stresului, etc.

Sa ne fereasca Dumnezeu pe toti!

Ven, v-am admirat in poze! O familie ff frumoasa!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna ziua,

Ven sunteti niste frumosi

Cristina nici eu nu as vaccina copiii cu acest vaccin.

Eu m-am hotarat ca pentru Craciun sa le fac cadou copiilor printre altele un album/carte personalizata pentru ei, cu o mica povestioara si fotografii cu ei si diverse personaje preferate pe care sa o laminez si sa o indosariez cu spirala.

Pentru bunici aceleasi fotografii/ felicitari fara text in album photo.

Asa ca lucrez de zor de azi dimineata.

Pentru cele interesate la piciulici au aparut pe stoc numerele si alfabetul magnetic melissa@doug.

Va pupam

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu!

ma road eo migrena. alinush de plush stie ca i-am povestit, in fine, nu e foarte important. dar poate sa devina pana spre seara.

am citit totin diagonala, dar n-a ratata ziua lui Markus! La multi ani, voinice! si la cat mai multe petreceri aniversare langa cei care te iubesc!

mathias... infectie urinara...urat. dar tratabil, curaj, mami!

aurel_cris, sacha nu e vaccinat si nici nu va fi, bruno nici atat, iar eu ca gravida, si mai putin:)

shose, welcome back! abia astept s ama astern la poze cu pipetica:)

elle, sacha nu fura dins ertare dar se urca cu sscaunul pe la intrerupatoare si butoneaza tot ce are ceva care face clik-clak. deci duminica botezul?

laura_d, mai bine sa o vada decat sa vada mai incolo la altii sis a manance ciocolata ca nemancatii. in ziua de azi si in societatea de azi mai greus a opresti curentul... si in nici un caz, absolut sub nici o forma, nu le dati produse light! (cu indulcitori)

nemary si ceska, la multi ani sotilor! si nemary felicitari pt curajuld e a iesi. icneputul e mai greu, p-orma e ok. c sotul... eu sunt de parere ca lu is e parea firesc sa iei mashina si sa pleci. ar eicnredere in tine, deci nu-si imagina ca tu asteptai laude sau incurajari. ia-l cum e, ca e si el nitel insarcinat acu si poate si speriat de perspectiva:)

natalia, superba ideea cu targul de caritate:)

stancutsa, et 16? grrrr. nu-i bai cu sotul. data viitoare, poate dai uns emn de viata din timp. si poate te si vad. asta depinde mult de cand vii pe aici.

ma doare capul, ma repet. dar va spun in fuga ca l-am vazut pe bb3. ca e copie fidela a lu' barbac'miu. ca e bine si in norme deocamdata, nu e atins de diabet insa pe mine ma ameninta in continuare cu insulina.

va las, imi crapa capul, pt a treia oara....

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 20+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani Markus!!!

Ven, sa-i dati repede la cap crocobaurului, sanatate multa!

La multi ani si pt sotiorii vostrii Ceska si Mary. Ce coincidenta

Am vizionat si eu pe Iulia pipetzica. O printesa

Mary, ma simt cu musca pe caciula. Eu doar am zis cum as interpreta eu, sper sa treceti peste neintelegeri.

Alina, he he ce vremuri

Nu stiu ce am, dar nu mai dorm asa bine noaptea (cred ca de la scandalurile astea politice). Si Vlad se trezeste noaptea, nu ma duc la el, dar il aud ca plange. Cred ca il chinuie caninii saracutul, sunt gingile umflate. Ma duc in centru sa admiram luminitele. Seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

poze de la serbarea de Craciun si la sfarsit cateva poze din parcul IOR unde am fost dupa serbare.
E o nebunie de luminite, mosi, oameni de zapada, reni, tot tacamul si un brad imens natural.. pe ici pe colo miroase a vin fiert, scortisoara, placinte si kurtoscolac (colac d'ala secuiesc cu miere si nuca)...iar in difuzoare se aud colinde...chiar frumos. Merita sa trageti o fuga. E singurul loc (pe care l-am vazut eu) unde miroase a sarbatori.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput