La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 243
Raspunsuri - Pagina 10
roli25 spune:
Pitocii cu tata se bat pe plastilina......fug sa-i imbrac sa plecam la lapte ca se inchide la ferma.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
godzila spune:
Vai, ce familie de frumosi sunteti Ven. Mi-ati incantat ochiul.
Roli super costumatia! Ii sedea asa de bine in oita. Mi-a placut poza in care era cu nasul in punguta
grati.ela spune:
Adeluta, Eric si Cretulina mami! Sanatate si bucurii si sotilor de Ceska si Mary!
Alinush bravo! Esti o fericita si fii sigura ca sotiorul mustaceste cand vede ce mandrezte de fatuca are langa el!
Ven spune:
Roli, ce scumpi sunt baietii tai! Si ce bine seamana! Si vor semana din ce in ce mai bine, mie asa mi se pare. Din poze pare tare frumos/modern la gradinita asta noua. Si mie mi-a placut poza in care-si cerceta atent plasa de la Mos
Laura Ioana spune:
Buna, fetelor
Am citit pe fuga si nu am putut rezista sa-i scriu Larisei Ce ma bucur ca ai revenit, dar imi pare tare rau pt vestile despre bunicul tau Cat despre strengarita ta...e o frumoasa si mi se pare ca seamana fff tare cu tine Si vreau sa-ti spun ca am ras cu lacrimi de ce ai povestit cu bataia si cu "o bat, mami!" Si ce vorbareata e Thea ne bate si pe noi (si pe bunici), dar cu copiii se poarta f frumos si cedeaza tot ce are (uneori, daca nu-i convine sa dea ceva, se intoarce cu umarul si protejeaza ce are in manuta dar nu loveste). Imi da niste palme peste fatza si da si cu piciorul, de-mi vine sa o caftesc
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa!!
Hai ca va dau tot eu cafeluta astazi...
Eu am intrat intr-un cerc din care mi-e greu sa ies... sunt asa de obosita seara ca adorm de 8.30 - 9 iar dimineata, of cource, ca ma trezesc la 5
eleni si-a mai reglat un pic somnul insensul ca nu se mai trezeste si ea la 5.30-6 dimineata ci se trezeste injur de 7...Pentru mine este mare lucru dar tot nu stiu cum o fii sa ti se trezeasca copilul la 8-9-10 dimineata
SOTUL LUI MARY
la multi ani, sanatate si, vorba lui alinush... sa-i vina mintea la cap si sa inceapa sa se poarte frumos !
Miutza, un maaaare pentru aprecieri! M-ai emotionat
ai dreptate. eleni este o zvarluga pe care cu greu o pot surprinde cu fata spre obiectivul aparatului... spre deosebire de frate-sau nu-i place deloc sa pozeze... am si un aparat pe care nu reusesc sa-l setez si face fotografia la cateva secunde dupa ce apas... drept pentru care... apas pe buton si apoi o strig sa se uite la mine uneori imi iese figura ... de cele mai multe ori nu !
am mai caut si eu poze recente cu comoara ta blonda... rusinica... nu ai nici pe blog nici pe webshots...
in schimb m-a emotionat tare modul in care ai descris "momentele" voastre speciale de citit "te" si cum va iubeste micuta...
si te si ividiez caci zuza asta a mea nu sta locului 1 minut sa-i pot citi ceva...
si sufera sarcul frate-sau care chiar aseara m-a rugat sa-i citesc si lui o poveste dar, bineinteles canu am reusit caci eleni venea si-mi lua cartea din mana...
si te astept cu poze cu frumoasa ta si sa fii si mai activa pe aici!!!
Ven, ti-am vazut fotografiile mama -mama ce frumoasi ai tu acolo, norocoaso rasfatata de 3 barbati
cris, sotul care lucreaza in sistemul sanitar a reuzat deja sa se vaccineze. si u sunt adepta doar a vaccinarilor obligatorii si atat.
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
laura_dimitris spune:
LalaD, harnicutza si cu idei deosebite - ca de obicei - esti !!!
mirikule, si felicitari pentru juma' de sarcina. hai ca poate te ocoleste nenorocitul de diabet! ce bine ca va avea si tati o copie in miniatura
cum mai stai cu pregatirile de vazare/cumparare? mama ta ce mai face?
Vera, offff dintisorii astia... hai sa iasa mai repede sa aveti din nou nopti linistite
roli, ce copii frumosi, ce serbare frumoasa! a stat cuminte andrei la serbare ? eleni anul trecut a cam "perturbat" serbarea lui frate-sau d'asta stau acum si ma intreb daca sa ma duc si eu cu ea luni la serbarea de la gradinita greceasca a lui dimi... ma gandesc ca, daca a mai crescut o avea mai multa rabdare sa stea in bratele meu si sa asculte cantecelele/poeziile spuse... desi,... eleni si rabdarea sunt doua notiuni incompatibile si apoi,... nici macar nu cunoaste cantecelele alea grecesti... la serbarea romaneasca tot mai aveam sanse sa stea cuminte si sa cante si ea caci cunoaste fata mea versurile la vreo 2 cutiute muzicale... daca tot nu are rabdare sa stea sa-i citesc , noi, tot timpul cantam... cantam in masina, cantam cand adormim, canta cu ochii in calculator pe youtube sau trilulilu....
am fost si eu in IOR sambata trecuta. este foarte frumos iar kurtos-ul acela este delicios
Laurici, hai, ca ai spart gheata... nu mai incerca sa rezisti si mai spunene si despre voi, mai arata-ne poze cu printesa ta
si nu in ultimul rand....
elle, a sosit si ziua crestinarii... sa fie o zi minunata si sa aveti o petrecere reusita!!! abia astept fotografiile!!! muuuuulti
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
nemary spune:
Vera
Ven, ce poze frumoase sunteti o familie tare fericita.
Aurel_cris, eu nu i-as face vaccinul.
multumesc tuturor fetelor pt.urarile la adresa sotului. I-am cumparat aseara si un tort si i-am cantat impreuna cu Daria la multi ani(bine, mai mult eu ) oricum Daria a fost tare incantata, asa ca sper sa reactioneze bine de ziua ei.
Roli, vrem si noi sa mergem maine seara in IOR sa vedem luminitele. frumoase si pozele voastre.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) 23+
Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
nemary spune:
Elle, sa va traiasca mica crestina si sa va umple sufletele de bucurii. petrecere frumoasa si asteptam poze.
Alina, bine ca este Anita mai bine
Mari de Daria Maria(29.01.2008) 23+
Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
stoisor spune:
ziua buna zuzicilor....
nu am mai intrat de ceva vreme insa pot spune ca sunt motivata.....o groaznica viroza a poposit la noi in casa,am tras rau de tot initial Sara apoi eu ,iar la mine a fost cat se poate de rau ,agravandu-se astmul ,a fost chiar nasol.....acum suntem relativ bine insa ne resimtim amandoua
va ofer o felie de tort si o cupa de sampania caci implinesc 29 de ani azi,nu e zarva mare nici taraboi ca odata ,e liniste si pace la noi in casa,familia si cam atat ,am fugit repede sa va salut si va promit sa revin mai des .....
va pupacesc si sa auzim de bine,sper ,sunt ca o umbra ,am 48 kg si deabia respir ,astept zile mai bune ,mi-am dorit enorm ca de ziua mea sa pot sa stau in picioare si eu si fata si D-zeu ne-a ajutat dar mai avem de tras
pupici
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA