La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 243

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ceska, sotul lucreaza in sect.1. Te pot ajuta?

Roli,
e mai mult o chestie de suflet si implica ceva trambaleala, nu stiu cine e chiar dispus....sa ma ajute. Iti trimit PM, ok?
A mai intrebat si alina023 pe PM despre ce e vorba i-am explicat si ei, astepta sa vad cine ma poate ajuta. Mersi oricum.
Mai e cineva?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Markus, la multi ani!!!! Sa cresti mare si sa ajungi un barbat de nadejde!

Shose, multumim pentru urari! Tare mult ma bucur ca ai mai scris! Am vazut pipetica dulceeeee!!! Si mami ei la fel!
Multa sanatate bunicului tau! Imi pare tare rau!

Mary, nu te mai consuma legat de sot! Acum oricum vezi si tu lucrurile distorsionate din cauza de hormoni!

Pup si revin la trebi!

PS. Laurici...nici azi n-am poze!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello!

Multumesc de urari, nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 6 ani de cand un sufletel frumos ca nici un altul imi aduce fericire zi de zi. Ma iertati, dar asa sunt in fiecare 10 dec. (si 26 dec.), foarte sentimentala si plangacioasa, simt ca-mi crapa inima de fericire si iubire si-s mandra tare ca eu am putut crea asemenea 2 minuni

In aceeasi ordine de idei, i-am dus azi tort si suc la gradi, a fost frumos, ocazie cu care am povestit putin cu dna educatoare. Care mi-a spus (in premiera, si acum pot sa il laud, ca e ziua lui ) ca e 'cel mai inteligent din grupa si mai avid de cunoastere, stie cele mai multe lucruri dintre toti, se descurca excelent la matematica' si ar fi tare plictisit daca l-as mai lasa un an la gradi. DAR, exista si un dar, e cam imprecis si neglijent la scris - ei scriu deja pe caiete de clasa I, si cam depaseste linia de sus si jos cand scrie bastonase, liniute, carligute etc. Asa ca ne-a sfatuit sa lucram impreuna acasa pe caiet de clasa I
Bun, atat, gata cu laudele.

In ata ordine de idei, Mathias are iarasi infectie urinara V-am zis ca manca foarte rau, de vreo luna inoace a fost mai mult in greva foamei, a avut zile in sir in care manca doar pufarine si lapte. Asa ca dr. a decis sa-i facem un set complet de analize. Ce nu i-a iesit in regula au fost leucocitele (8000), TGO (la ficat) marit si ......surpriza neplacuta, infectie urinara cu Bacilus Proteus.
Nu stiu ce sa zic, a fost bona cea mare i-a recoltat urina, luni ii repet analiza la alt laborator, sper sa fie gresita. Dar daca nu e, am mari semne de intrebare si sunt ingrijoarata, pt. ca stiti ca si asta vara a avut 2 infectii urinare, una cu E-coli (luat de la mine) si apoi cu Bacilus Proteus. Ce naiba o fi? Am fost cu el la ecograf, tipa a zis ca nu are nimic in neregula la rinichi si aparat urinar...

In fine, pana una-alta luam Liv 52 (pt ficat) si repetam luni urocultura.

O zi buna, va pup!

P.S. Nu sunt inca sefa de catedra, POATE de la anul. Zic poate pt ca stiu ca sunt alte cateva doritoare, cu vechime in scoala, asa ca numirea mea ar fi surpriza secolului

P.P.S. Am vazut poze cu Iulia a lui Shose, care e superba ca si mama ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Fetelor Bia mea cazut acum cateva saptamani si vad ca ia ramas un semn cam uratel in barba,ce credeti se va face remedia?Imi este asa ciuda caci a cazut o singura data mai nasol si are semn in barba.Culmea este ca eram langa ea cand sa intamplat,sa impiedicat de o jucarie si a cazut cu barba in ea,mor de necaz.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

i s-a spart barba? --a curs sange? daca nu,.. eu cred ca ii va trece semnul. eu am semn in barba dar mi-a fost sparta si am fost cusuta la spital.
sa treaca buba repede!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Nu i sa spart barba,sa julit asa cu sange,acum se vede semnul ala iar cand iese afara de la frig se vede foarte clar.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Markussa cresti mare si sa ai parte numai de bucuri in viata puiut mic.
Ceska am inteles acum de ce zici ca este scump,eu nu mam hotarat ce sa fac caci mi se pare enorm,poate de la toamna o voi da.
Shose sunteti superbe,Iulia are un perisor,e frumusica foc.Imi pare rau de vestile primite in legatura cu bunicul tau.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna dragutele

noi suntem pe ultima 100 m cu botezul. mai avem cate ceva de pregatit, maine ma duc la coafor. mai sunt si treburile casnice (si pragatiri ptr masa de duminica la baita de mir), eva ne seaca de nervi, anna e pe alt fus orar .. se culca iara pe la 2 noaptea .. ma doare spatele, mi=am sucit incheietura mainii stangi si abia ridic cu ea .. intr-un cuvant .. praf tandari ..

shose iubita mea .. ce bine imi pare ca ai mai intrat pe la noi. eram sigura ca pipe vorbeste ca un copil mare. este fermecatoare iulia ta .. tare frumoasa si ce parut mare are. am citit si de bunicul .. imi pare tare rau de dansul ..

ceska si al tau fura din sertare .. of .. noi trebuie sa ne luam sigurante caci am prins-o pe eva cu cutitul in mana ..

nemary pai daca-i asa merita bataita sotiorul tau .. si cum te critica .. am inteles ca el nu are permis. pai pune=l sa-si ia si apoi sa vorbeasca, nu?

ven MARKUS SA FII SANATOS, VOINICULE! SA AI NOROC IN VIATA SI SA AI MULTA FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!

imi pare rau ptr infectia urinara a lui mati .. tin pumnii sa treaca repede! si mai tin pumnii sa ajungi sefa de catedra.

vroiam sa va intreb cat dulce papa copiii vostri? eva s-a invatat la bobo si ma seaca, daca nu-i dau urla si se tavaleste .. ii dau cam 2-3 caramele cu fructe cand ii vin pofta (dar nu papa in fiecare zi) .. stiu ca-s porcarii dar chiar sunt satula de shou ..

va pupacesc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANISORI MARKUS!
MAMI, SA-TI TRAIASCA, SA FIE SANATOS, NOROCOS SI SA AIBA PARTE DE TOT CE-SI DORESTE DE LA VIATA!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 10+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Am uitat sa zic ca am mai pus si pozici de luna trecuta
http://community.webshots.com/user/shose12

all

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

o dulceata de fetita...sa creasca mare, sanatoasa...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 10+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata si poftiti o cafeluta!!

La multi ani Ioana Ecaterina, domnisoara de Iepuruta! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai o viata lunga plina de fericire!

Sa va spun despre noi... Luca are infectie la ochisorul acela. Am mers ieri dimineata la spitalul de oftalmologie si dupa ce am stat vreo 2 ore ca sa putem intra (erau multi bebelusi care veneau la urgenta...Doamnee!! ) ni s-a spus ca este o infectie, posibil gen ulcior. Insa pentru ca nu colecteaza, nu se stie sigur. Avem picaturi din 2 in 2 ore si revenim la control luni, daca nu se amelioreaza. Sper sa treaca cu astea totusi!

Ana...a facut putin febra spre dimineata. Inca de ieri era cam maraita si aseara a tusit de cateva ori. Sa vad cum evolueaza azi, dar sper sa nu-mi faca vreo figura la noapte (mai ales ca-s singura cu ei...iar pe soacra n-as chema-o ). Beleaua e ca la ziua ei a venit si o fetita care invata in clasa in care au depistat copil cu AH1N1 (care fetita de doua zile sta cu febra 39 si tuse ). Evident ca paranoia mea acum lucreaza!!! Doamne ajuta sa nu fie nimic! Uf! Bine macar ca Luca nu mai merge azi la scoala!

Elle si Ana mai papa dulciuri, mai ales ciocolata. Incerc sa nu facem exces, dar nici sa-i interzic nu vreau!
Cred ca mi-a scapat...maine aveti botezul Annei? Sa aveti bebelusa cuminte si sa va distrati bine la petrecere!

Ven, imi pare rau de Mati! Frustrant cu infectiile astea urinare repetate! Sper sa treaca usor!

Va pupacesc si ne mai auzim! Paaaaa!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa !!!

Scularea zuzulici si poftiti la cafeluta !!!

Mi-e un somn ( sau mai multe ) de mor. Eleni a mancat aseara ( a fost darnic frate-sau cu ea ) niste ciocolata kinder si asta noapte cred ca a durut-o burtica. S-a trezit pe la 2.30, mi-a plans putin, a facut kk, am schimbat-o i-am dat un bibe cu lapte si apoi a adormit din nou. Pentru mine a fost suficient ca sa ma simt calcata de tren acum...
Noroc ca astazi este program scurt si terminam munca la 14.00.
Desi, incepe week-end-ul si... incepe si galagia pentru mine De maine voi incepe sa visez din nou la ziua de luni cand ma intorc la serviciu unde ma pot relaxa

Roxanici,...tot in butoi? Doar "multumesc" ne spui... Cum mai sunteti? Ce face adeluta?

Roli, cum a fost serbarea? PO-ZE,PO-ZE !!

Ven, offf ... si dimitrakis a luat LIV 52 pentru ficat... dr. lui atunci m-a intrebat daca mananca prea multa carne... nu mananca prea multa pentru ca nu prea mananca cert este ca daca se mai "atinge" de un pic de carne nu manmanca nici un fel de legume si rareori pune gura pe vreun fruct.
Of, mi-ai reamintit cu ocazia asta sa-i mai repet si eu analiya asta.
cat despre infectie... sper sa nu fie ceva grav.
si sanatate multa!!!

Elle, elle a mea mananca aproape in fiecare zi 1-2 ursuleti d'aia barney... si din cand in cand ciocolata kinder. eu as fi vrut sa o feresc complet de orice farama de zahar pana inspre 3 ani ( asa am facut cu dimitrakis ) insa nu-mi prea reuseste din motiv de dulciuri cumparate pentru frate-sau si vazute de ea....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput