La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 243
Raspunsuri - Pagina 18
Eliza spune:
La multi ani, Bianca! Sa cresti mare si sanatoasa, sa o bucuri pe mamica ta.
Elle foarte frumusele au fost fetele tale, ar trebui sa nu-ti incapi in piele de mandrie ca ai adus pe lume as comori. si ne suparam daca mai pomenesti "ratusca cea urata".
Vera frumoase cadourile pentru educatoare si sper sa fie foarte apreciate pentru ca sunt facute cu dragoste de un suflet de copil.
Cati nu pot sa-ti dau decat o imbratisare virtuala . E greu sa fii departe si toate esecurile si frustrarile se rasfrang asupra relatiei. Pe noi imbolnavirile repetate ale Emmei ne-au terminat nervos si am ajuns la o tensiune care nu a existat niciodata pana acum. Cauza o stim, insa nu vedem nici o iesire imediata. Ma rog la Dumnezeu sa ne tina intregi la minte si sa nu luam decizii pe care mai tarziu o sa le regretam.
Pozele cu Matei sunt parca din reviste, ce aparat photo ai? Mi-au placut to timpul si personajul bineinteles, dar si calitatea, sunt foarte clare.
Daca vrei putem sa vorbim cand simti ca nu mai poti. Da-mi un PM si o sa-ti dau id-ul meu de yahoo.
Laura ai o printesuca tare alintata si Dimitri e tare protector
Lala e adorabil Andrei alias Mutulica
Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
neata
poftiti la multa si aburinda!
cati ma bucur ca ati vorbit! tacerea nu rezolva nimic. eu va tin pumnii sa fie totul bine.
vera ce chestii frumoase au iesit din manutele iuliei ..
roli ce super trebuie sa fi fost tavaleala in zapada!
eliza
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
madalina28 spune:
Bianca la multi ani!Sa fi sanatoasa si fericita alatui de mami tau!
Lala ai o mandrete de copila,ce mult i-a crescut perisoul,tu esti fff secsi iar parintii tai f tineri
Elle felicitari pt crestinarea Anitei care este o dulceata de fetita, nu stiu de ce dar cand vad pozici cu ea imi aduce aminte de Sofiuca mea cand ea mica amandoua brunetele si cu obrajori de-ti vine sa-i rontai non-stop si Evita o domnisoara frumoasa,a stat cuminte la coafat?O voi duce si eu sapt viit pe a mea sa-i fac o schimbare mai radicala zic eu dar parca vad ca vin cu un bretonel
Alina ufff prin ce ati trecut, sanatate multa Anitei mici
Ginette capul sus mamii pt bubulina mica
Laurici ce fratiori care se iubesc mult am vazut eu acolo.Sa stii ca si eu ador iarna dar nu cand conduc
Cati sanatate multa Mateiasului!Ma bucur ca au inceput sa se rezolve problemele voastre de cuplu mai ales ca va iubiti asa mult
Ramonel nu fi suparici, am vazut ca tu mereu dai raspunsuri imediat eu chiar iti urmaresc blogul, iar pe DC cam salbutza activitatea mea de la un timpmamica si Razvaniciul frumusel.
Poate incarc mai tarziu niste pozici cu Sofiuca nazdravana.
laura_dimitris spune:
Buna zuzulici!!!
Eu v-am dat de doua ori cafeluta dimineata... am stat pe net de la 6 la 7.30 dimineata. am vazut fotografiile, am citit tot, si am si trimis doua mesaje pierdute - bineinteles !
Si uite asa... am ajuns ca la ora aceasta sa incerc sa va trimit al 3-lea mesaj pe ziua de astazi....
Ziua de ieri a fost de infern, de cosmar, greu de imaginat ca se poate intampla asa ceva intr-o capitala europeana cum ne dam ca suntem...
un drum de 35 de minute l-am facut in 3 ore si 20 de minute. Pe langa timpul lung de stat in masina, cumplita a fost senzatia ca in fiecare seunda il pot lovi pe cel din fata mea sau pot intra in cel din lateralul meu... M-am tarat efectiv pe geam... La masina nu numai ca nu aveam cauciucuri de iarna dar si cele de vara sunt varza... nu mai suntem bune nici vara va dati seama ce senzatii tari am trait...
Astazi a fost un pic mai bine. plus ca am luat masina lui barbata-meu si... alta viata sa ai cauciucuri de iarna sa-ti intre abs-ul si alte sisteme... minunat!
uite sa va dau ceva super frumos. am ras cu lacrimi...
http://videonews.ro/action/viewvideo/32361/Cum-isi-adorm-tatii-copiii/
super-super tare !~!!!
asa....
elle, ti-am vazut printesele ce frumos combinezon are anna!!! ce bine ii sta in mov evitei!!! ti-am pastrat pasiunea pentru mov...mi-amintesc ca era eva in burtica cand ii tot cumparai tot felul de chestii mov. si chiar ii sta bine in mov
elle, te roooog ... da-mi si mie reteta de la tortul de la botezul lui anna... ma tot gandesc la cum arata in fotografii si salivez imaginandu-mi ce gust teribil trebuie sa aiba...
vera, wow ce priceputa este fata ta! ce chestii frumoase a facut! si asta este tot cadoul pe care il dati la doamne?? eu am alergat astazi de am innebunit sa iau cadouri pentru cele 3 doamne de la cresa lui eleni + directoarea... trebuia sa ma incadrez in banii destinati acestui scop si... nu prea aveam ce sa aleg de banii aia... ce as fi vrut eu sa le iau nu-mi permiteam ... of!
le-am luat 3 cratite teflonate
nu am fost prea originala dar cred eu ca am fost practica si vor fi folosite.
eu am primit odata de ziua mea un ibric rotund de inox de o marime intermediara sa zic... Colega mea se tot scuza de cadou dar pot sa jur ca in ultimi 2 ani nu a fost zi sa nu-l folosesc si sa nu ma gandesc la colega mea si sa-i multumesc
Cati, cred ca nici nu apucasei sa citesti postarea mea anterioara si ai si aplicat sfaturile mele ce ma bucur ca ati vorbit, ca v-ati inteles, ca s-a produs reconcilierea ( un cuvant tare in trend prin romania noastra...)
numai mie mi se intampla sa nu pot vedea fotografiile tale ????? am incercat si dimineata de acasa, am incarcat si acum de la birou...
nici ieri nu mi s-au deschis...
lalaD, ce bucurie pe ei la zapada !!! si cu ocazia asta mi-am dat seama ca si eu trebuie sa le cumpar combinezoane de fas m-am uitat prin cora si nu am gasit nimic sub 1 milion.... pai, daca le aduce mosu' combinezoane de fas se vor bosumfla foarte tare... special dimi... iar saracul mosu de unde si imbracaminte si jucarii scumpe??!!
lala20 , bia ta !!! si ce cadouri frumoase a primit !!! iar tu mami esti prea buna si frumoasa sa fi stat cu animalul acela.... multumestei lui Dumnezeu ca ai luat in sfarsit hotararea cea buna!
ceska, ce papa bun ai mai facut ? ce mai face benji?
monicaa, dar tu? ce mai face clara ? bine, sanatoasa?
ramona, hai mai,... dupa doar 2 mesaje la care nu s-a raspuns ne parasesti tu pe noi... nu stii ca suntem zuze ametite?! cred ca ti-a trecut supararea asa ca pune-ne poze cu razvanelul tau !!!
Roli, deci asta este secretul ca sa manance bine copilu'... sa-l lasi sa se alerge in zapada !!! si eu ma simt norocoasa zilele astea ca lui dimitri se pare ca-i place mult mancarea de la bufetul meu ... a mancat si ieri si astazi snitele iar astazi - incredibil dar adevarat a luat si vreo 10 furculite de piure !!!
eliza, offf, mare putere, rabdare si intelepciune ne trebuie sa ne pastram relatia cum trebuie...
si eu am avut momente mai... de ma rugam la doamne doamne sa mai mearga si el in vizita la mama lui si tot din cauza unor frustrari... la mine acum este minunat ca a inceput sa munceasca efectiv si ii place ce face!
mada, abia astept sa vad poze cu sofiuca ta !!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
laura_dimitris spune:
mai fetelor,... chiar insist sa va uitati la clipul acela... eu l-am vazut acum a 5-a oara si rad cu lacrimi
sa urmariti fata taticului sa vedeti cum trece de la disperare la relaxare si iarasi disperare si un pic de speranta...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_dimitris uite sa va dau ceva super frumos. am ras cu lacrimi... http://videonews.ro/action/viewvideo/32361/Cum-isi-adorm-tatii-copiii/ super-super tare !~!!! Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni iarna2009-2010 |
Aia mica parca e Andrei Incepand cu pleata in vant si terminand cu calareala parintelui, singura diferenta este ca la noi se mai intampla in patul nostru nu in al lui si exista acum o oarecare diferenta de kg si putere a sutului in dinti ( tactica adoptata de fi-miu). Altfel si el e batz in picioare in momentul in care salteaua umana a intraznit sa miste in front
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
dobreclaudia spune:
buna
sunt mamica de bebe 10 luni...si avem probleme cu iritatiile de scutec, face niste puncte rosii, am folosit cutaden si sudocrem. Ce ma sfatuiti sa incerc?
imi puteti lasa un mesaj, sau pe mail dobre_claudia@yahoo.com
multumesc mult anticipat
Ven spune:
Auch, Laura, eu n-am putut rade, pe cuvant, atat de 'patrunsa' am fost de deznadejdea bietului tata
Bine ca nu mai am copii asa de mici, chiar daca nici ai mei nu-s exemplari la culcare, ba chiar dimpotriva
roli25 spune:
LauraD, sa stii ca si eu mi-am dat seama ieri, ca Andrei nu are combinezon de iarna. Are o salopeta de fas, dar i-am ramas cam mica si se misca saracutul tare greu si cu geaca peste...care si aia e cam stramta...asa ca de ziua lui trebuie sa-i iau unul si cu jucariile mai moale.
Dar sunt foarte suparata ca la quelle nu mai au modelul pe care i l-am luat lui Marc si care e extraordinar de bun si gros. Acum ma pun pe cautat.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
hello gagici,
piticoteca doarme .. sper sa mai ma lase 10 minute macar ..
laurici am ras cu lacrimi .. Doamne ce disperare pe tatic .. multumim mult de link, m-am distrat copios! combinezonul a fost al evei dar e asa frumos, alb ca zapada, de printesa. da, inca sunt disperata dupa mov .. hainutele din poza ale annei sunt luate de nasa ptr mir. si ea cunoaste pasiunea mea ptr culorile astea si le cumpara hainute pe movuri. si lumanarea de botez a fost cu flori mov .. hihihi ..
desigur ca iti dau reteta. te referi la tortul de mir, da? cel cu bezea deasupra. uite de aici l-am luat .. http://gabrielacara.blogspot.com/2009/01/tort-winter-cu-portocale.html
cu cateva mentiuni .. am pus 4 albusuri la bezea, la blat am pus si nuca macinata, iar la crema am renuntat sa spun suc caci mi s-a flescait crema. am diszolvat gelatina in apa si am pus direct in crema.
mada da, a stat la coafat. i-am spus ca o coafeaza ca alba ca zapada .. tare incantat a fost de "ditele" ei (codite)
claudia poti incerca cu albastru de metil, bai cu apa si bicarbonat (1 l apa, 2 lingurite bicarbonat), iar evei mele i-a mers bine cutaden. bafta!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun