La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 243
Raspunsuri - Pagina 19
alina023 spune:
Alohaaaa, zuzelor!!
In primul rand multumesc mult pentru urarile de sanatate la adresa Anei! Din pacate inca nu este refacuta! Tuseste destul de tare, are mainile reci desi la capsor transpira (chiar, Lala sau alta zuza care stie, oare de ce se intampla fenomenul asta, ca pe mine ma depaseste!?), nu are pofta de mancare aproape deloc, daca inghite ceva varsa apoi din cauza tusei, este f ragusita... Urata viroza asta!!
Cati, ma bucur mult ca ai vorbit cu sotul tau. Doua saptamani de tacere???!! Imi inchipui cat de greu trebuie sa-ti fi fost! Nu mai lasati sa treaca asa de mult timp fara sa vorbiti unul cu celalalt. Chiar daca va impacati apoi, aceste momente sapa in sufletul fiecaruia dintre voi si lasa urme mai adanci decat v-ati dori. Vorbesc din proprie experienta...si te asigur ca nu-i bine.
Imi pare rau de burtica lui Mateiut! Sunt tare urate enterocolitele! Sper ca in noaptea asta sa fi dormit mai bine si sa fii si tu mai odihnita.
Vera, tare faine cadouri vor primi doamnele de la gradinita Iuliei! Le-a facut fara ajutor? Foarte talentata frumoasa ta! Si am furat si eu o idee de la voi din album. O sa pictez si eu cu picii constructiile acelea din lemn. Noi avem pana acum un dinozaur, o masina si o motocicleta. Lebada voastra imi place mai mult, dar Luca le-a ales pe astea asa ca...ma supun.
Cat despre TV la gradi...no way! A...poate 15-20 min/zi. Tot ce-i mai mult nu este acceptabil. Nu duc copilul la gradinita ca sa stea la TV. Il pot tine foarte bine si acasa daca tot la TV sta si acolo.
Roli, va invidiez pentru harjoana in zapada! Din pacate din cauza racelii Anei a avut si Luca de tras. Ieri a tropait toata ziua in fata ferestrei salivand dupa zapada de afara. Noroc ca seara, cand am ajuns eu acasa, l-a luat soacra la ea si s-a jucat si el putin in drum spre casa.
Cat despre Ana...nici nu stie ce e aia zapada. Cand a ajuns sotul dimineata ii arata zapada de pe caciula lui si ea se retragea prudenta.
Si daaaa...combinezon imi trebuie si mie pt Ana!! Stiu ca la Lumea Copiilor de pe 1 Mai gasesti hainute tare bune la preturi ok.
Felicitari pentru un asa baietel cuminte la analize! Sa tot mergi asa la doctor cu copiii! (mai bine nu, dar daca e musai parca-i mai bine sa nu chiraie cat pot de tare si sa se zbata sa evadeze)
Elle, tie iti trimit cu dedicatie nu un slap (vorba Mirikului) ci un schiu (ca tot e sezonul)! Unde papuci vezi tu ca Anna e urata??? E asa de dulce de-mi vine s-o pap, cu tot cu obrajori, bulanase, gurita si ochisori! Are frumusetea ei de bebelus, diferita de frumusetea Evei de fetita mica si dulce!
Felicitari pentru tort! Nu stiu cum a fost la gust, dar aspectul a fost de nota 10 cu felicitari!
LalaD vazut si nazdravanii tai la zapada, ocazie cu care am citit si comentariile si am vazut ca sunt pitici carora nu le plac manusile. Ana le adora!!! Si are o pereche favorite care acum sunt la spalat. Aseara plangea sa i le dau!
Ramo, imi pare rau ca ai simtit ca nu intereseaza pe nimeni de Razvan! Stiu cum este sa simti asta pt ca si eu am trecut printr-o faza asemanatoare (nu mai pusesem poze cu Ana de luni de zile si nimeni nu a intrebat nici o data cum mai creste si cum mai arata ) insa stiu de la mine ca de foarte multe ori nu am timp sau neuroni ca sa raspund atat de multor zuze cate as vrea. Si stiu ca nimeni nu face asta cu rea intentie si mai stiu ca toti clopoteii sunt admirati in egala masura. Sunt copiii zuzelor si ii iubim pe toti! Numai ca mai sunt mamele cu toane, asa cum am mai fost si eu si alte zuze! Sper sa treaca si la tine si sa ne spui despre voi cat mai multe si mai des! Din pacate eu nu am timp sa urmaresc blogurile, asa ca nu stiu ce mai faceti.
LauriciD, vazut pozele cu puii tai. Eu sunt topita dupa ei, in special dupa Dimi. Cred ca ti-am mai spus, are o veselia molipsitoare si e de o blandete speciala! Nu mai stiu ce zuzica spunea ca Eleni seamana cu tine. Eu vad ca Dimi e al tau si Eleni a lui Iannis. Pup gashca! Mi-e dor tare de voi! Poate ne vindecam de toate cele si reusim sa ne mai vedem si noi. Te sun zilele astea! Saseeeeeeeeeee!!!
Lala20 n-am reusit sa deschid link-ul cu pozele Biei. :( Oare de ce?
Roxi nu stiu cu ce am putea sa te ajutam....dar daca am putea sa te ajutam cu ceva, te rog mult spune-ne!
Darene, drum bun sotului tau! 6 zile trec imediat! Tu nu mai pui poze recente cu Khalid? Sau nu stiu eu unde sa caut?
Aurel_Cris, in UK nu-i comunitate de romani? De ce esti singurica? Nu ai reusit sa-ti faci prietene acolo?
Laura Ioana presimt ca si tu esti suparici! Asa-i?
Doamne ajuta sa nu pierd si mesajul asta! Si eu la fel ca si Laurici, am pierdut ieri un mesaj kilometric, numai ca eu n-am avut rabdarea sa mai scriu iar. M-am enervat teribil.
Pupaceli la gramada si pentru fiecare! Sa fiti cuminti si sanatoase!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
miri_mik spune:
salutare,
repede, pe scurt.
am citit, dar nu am vreme sa raspund.
a venit bunica din baia mare. grea adaptarea, frate.
intre timp, am racit... deocamdata raceala simpla, dar cu scarpinat in gat si nas care curge... am luat un paracetamol si sper sa treaca. desi, slabe sperante...bruno tusheshte si el... sacha la fel. o sa facem o vizita comuna pe la medici...
pupici, pauza de suflet nasul. oribil...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah 22+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
alina023 spune:
Mirik drag, multa sanatate intregii gashti! Si rabdare cu bunica!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
ramonab spune:
Seara buna!
Elle si mie mi-au placut ultimele poze cu printesele taleLe-ai prins cu o mutrisoara tare amuzanta.
Godzila, minunate cadourile pt doamnele de la gradi.t mine e asa o bucurie cand primesc ceva facut de ei.Mai primeam cand eram la cealalata gradi tot felul de desene de la copii in care ii punea pe parinti sa imi scrie tot felul de mesaje frumoase.
Aveam o mare satisfactie!
Eliza, sper sa va rezolvati si voi problemele cat de repede .Luati exemplul lui Cati si discutati.
Mada si asteptam pozutele cu mandretea ta.
Laurici, fain video ala cu taticu.Bietu de el
Claudia dobre, la Razvan a functionat foarte bine uleiu de masline fiert in baie de aburi.
Alina, of inca nu sunteti bine?sa va faceti bine repede.
Miri si la voi sanatate multa
Hai sa va pun si eu cateva pozute cu piciu.http://family.webshots.com/photo/2349449990102497651dFYnDq
AM vrut sa va pun si un filmulet cu vorbaretu meu da e prea mare si nu mi-l incarca webshotu.
Incerc sa il pun pe youtube.
edit: am reusit sa il postez pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=PtNzrtth-DQ
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ceska777 spune:
Laura_D,
eu n-am putut sa rad cand am vazut filmuletul indicat de tine. Afli imediat de ce...
Azi dimineata ma gandeam "ce-ar fi sa pun camera web si sa o las sa inregistreze cat sunt plecata", nu stiu cat timp are pentru inregistrare, am facut odata asa in gluma cand am plecat de acasa si l-am lasat pe Luky singur dar nu mai stiu cat a inregistrat...
Bun! Din septembrie parca cand am fost la un late night shopping nu l-am mai lasat ep sot singur dadaca la copil. Si trebuia ieri sa ramana bunicul cu el vreo 2-3h dar la bunicul s-a ivit ceva in program si nu a putut, am amanat pe azi plecarea mea. De azi dl tati e in concediu pana pe 4ian!!!! Asa: unde-am fost, ce-am facut? Am avut o programare test la un salon de fitness apoi masaj. Ca sa vad daca pot sa ma apuc de asa ceva.... nu pot altfel sa slabesc! Castigasem chestia asta gratis cu antrenor personal si masaj acum 2 sapt la cumparaturi. Pana joia trecuta eram convinsa ca renunt, ca nu am cu cine lasa copilul, s-a oferit bunicul care apoi a renuntat si azi am profitat ca e sotul acasa. Cu inima grea, f grea am plecat. Gaza se trzise chiar cand ma pregateam sa ies, l-am imbracat si i-am trimis afara, altfel urla daca ma vedea plecand. Asa s-a dus macar sa se plimbe cu masinuta.... Pe drum in tren ganduri si pana la clubul de fitness tot ingandurata si cu procese de constiinta si gata sa ma intorc acasa. Mi-am propus sa-mi spun ca totul va fi bine si sa incerc sa nu ma gandesc la ce e acasa....... Am plecat la 15, lasasem instructiuni ca tati sa nu iasa daca se poate deloc la tigara, sa il schimbe daca e cazul, sa ii dea mancare si banana -totul pregatit, sa aibe grija sa bea apa, sa nu manance prea multa turta dulce facuta azi dimineata de mine. Am fost plecata 3 ore si 20min. E mult? E putin? Au fost trei ore in care am vrut sa vad daca pot sa fac ceva pentru mine si daca tati se descurca. Am fugit efectiv pe frigul de afara pana la gara sa nu pierd trenul urmatorul cu oprire la noi in sat era abia peste aproape 2h. Ajung, iau bilet, merg pe peron si zic hai sa sun acasa. Aveam mustrari de constiinta ca uitasem sa imi fac griji pentru copil cam 2h! Si ce aud: "copilul m-a inchis pe balcon unde am stat aproape 1h". Am fost convinsa ca pot zbura pana acasa dar imi spuneam ca precis isi rade de mine, ca un fel de pedeapsa ca l-am lasat babysitter. Ajung acasa: bunicul confirma povestea. Inca nu imi vine sa cred ca e pe bune si nu si-au ras baietii de mine. Ce-au facut baietii mei cat mami a tras de fiare si a stat la masaj? S-au
plimbat cam 45 min pe-afara cu masinuta, apoi au venit in casa l-a dezbracat numai de caciula, geaca si incaltari, i-a lasat peste ciorapi lungi blugii grosi matlasati, si puloverul gros. Arata ca un pinguin. S-au uitat la tv, apoi a iesit la tigara si copilul promt a inchis clapeta de la usa de la balcon. A facut-o o data s-a speriat de zgomot si l-am convins, speram eu, sa nu mai inchida usa ca se poate lovi rau. Azi iata a recidivat. Tati a ramas inchis pe balcon, gaza nu ajunge sa si deschida clapeta cand e ridicata e prea sus pentru el. INCA! Dl sot a avut noroc ca lasasem la aerisit o patura pentru caine pe balcon si s-a invelit in ea (avem 0 grade). Se uita pe geam ce face copilu`. Care si-a dat drumul la dvd, cand s-a terminat s-a urcat pe scaun la birou si a urmarit screen saver-ul cu cele vreo 800 poze care sunt pe hard. La un moment dat a venit bunicul dupa caine, mirat ca nu ii deschide nimeni desi auzea copilul strigand (bunicul suna si cand suna cineva cainele latra si e agitat daca e o persoana cunoscuta-il simte pe bunic) si cainele latrand. Merge in spatele casei unde era sotul pe balcon, revine la interfon suna la vecina de jos sa ii deschida usa de la casa, apoi in fata usii apartamentului suna si il striga pe B sa vina sa ii deschida ceea ce copilul a si facut. Iar tatal a fost salvat! Si acum cand scriu imi vine sa merg sa il iau la palme pe sot: il intreb ce invatatura a tras din povestea asta si el " crezi ca mi-a convenit sa stau 1h pe balcon in frigul asta"? Bunicul si el ca il cert dar nu ma gandesc ca poate a racit? I-am zis ca ar fi o rasplata meritata o raceala buna. Tati precis nu va avea nimic eu deja tusesc, in fuga spre gara ma lua cu junghi in plamani de la aerul rece si efort.
Nu ma pot opri sa nu ma gandesc ce se putea intampla, daca iesea copilul pe casa scarilor si din casa ca junge la toate clantele, daca cadea ca se catara peste tot.... Dl sot a zis ca ar fi spart geamul numai daca era intr-adevar copilu in pericol... Eu saream de la balcon ca stam la 1 daca imi era de banii pe inlocuit fereastra... Data viitoare i-am zis sa se abtina cateva ore de la fumat (asa l-am rugat si azi) sau sa ia telefonul cu el... si sa puna scara la balcon...
Nu stiu daca voi mai avea curaj sa il las cu copilul...
Si azi dimineata prietena mea imi spunea ca sa-mi fac curaj, prea sunt stresata, nu se va intampla nimic decat ca poate copilul sta trei ore cu pampersul plin, mannca dulciuri in loc de mancare si banana si se uita la Simpsons....
Ziceti si voi!
Inca nu-mi revin din soc! Cum puii mei nu mi s-a intamplat mie niciodata asa ceva??????
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ramonab spune:
Ceska, nu te supara,da eu nu pot sa imi imaginez cum gandeste sotu tau, sau mai bine zis daca gandeste.
Cum sa nu poti avea incredere 2 h sa il lasi cu copilul?
Bine ca e bine B si il mai aveti pe bunic pe acolo cu voi ca altfel statea mult si bine sotu tau pe balcon.
Pai eu pot sa plec de acasa o saptamana fara sa imi fac astfel de griji.
E tare greu sa nu poti sa pleci de acasa linistita si sa fii tot timpul cu grija de parca l-ai fi lasat pe B singur.
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
Lala_D spune:
Ceska accidente se intampla. Faptul ca l-a incuiat pe balcon este un accident ( si Boda cand era mic a incuiat-o pe mama, noroc ca la noi e si geamul la bucatarie si a escaladat pe acolo , revenind in casa).
Ce vreau sa iti spun ca sfat al meu : lasa-i !!! Cat mai des si cat mai mult impreuna ! Numai asa vor dezvolta o relatie apropiata.
Lasa panica de-o parte si continua cu sala , a doua oara nu se va risca sa fie incuiat pe balcon.
Si usor, usor totul va fi ok.
Taticii nu fac totul ca noi ( al meu este exceptia dar e la al doilea si se cunoaste experienta, nu mai face "dude" - dar a stat foarte mult singur cu baietii ) revin, nu fac ca noi, fac lucrurile in stil barbatesc dar legatura dintre ei si pitici se cladeste pas cu pas.
Ramo a crescut mare Razvan nu imi pare deloc manechin poate unde m-am obisnuit eu cu proportiile slabanogilor nostri. E un frumos cu niste ochisori superbi. E stangaci ?
Ven spune:
Ramona, am vazut poze/film cu un Razvanel frumos foc, vesel nevoie mare, dansator de prima mana, dar mai ales vorbaret de-ti vine sa-l papi! Ai o comoara de copilas, trebuie sa-i faci un fratior, ca faceti copii reusiti!
Ceska, cu riscul de a pune paie pe foc inutil, trebuie sa zic....ce sa mai zic, ca-s speechless!
Ai dreptate sa fii suparata foc, sa consideri ca NU gandeste si mai ales ca nu-si cunoaste defel copilul, adica ce poate el sa faca la varsta lui....si asta tocmai pt. ca nu a petrecut destul timp cu el, ca sa-l vada cum se desfasoara el pe parcursul unei zile.
Insa tu esti o femeie toleranta cum mi-as dori sa fiu si eu, si Benji va creste mare, si o sa ajungi sa iti amintesti de mom. asta si sa razi copios, dar acum te cred ca esti mahnita si ... naucita si ai tot dreptul sa simti astfel.
Sfaturi nu dau, nici nu cred ca le-ai cerut, oricum la faza asta nu-s in masura sa dau sfaturi...cu mentiunea ca al meu sot nu a facut niciodata ispravi din astea, care sa puna siguranta copilului in primejdie, e precaut si sufera rau cand il vede pe vreunul dintre baieti ca se loveste si plange, deci nu risca...nici macar din greseala.
Insa nici el nu e amator sa stea singur cu copiii/copilul....asta este, cu asta defilez.
Mathias este intr-o mare faza de mamosenie. Incredibil ce transformare, el care era super independent. Nici la vecina nu mai vrea sa mearga, trebuie sa merg eu cu el si sa stau acolo 1/2 de h - 1h pana reusesc sa plec fara sa ma vada. Ieri era sa intarziem la serbarea lui Markus tocmai din aceasta cauza. Mama mi-a propus sa ii duc in vacanta asta 1 sapt. pe amandoi la ea. Nici nu ma gandesc, mai ales ca n-a mai vazut-o demult, cred ca dupa o zi m-ar suna sa vin dupa el, ca urla dupa mine non-stop....sper sa treaca!
Si incepem si noi crizele varstei de 2-3 ani. A facut azi una de toata frumusetea,o juma de ora s-a trantit pe jos si a urlat ca i-am luat o carioca din aia mare permanenta, cu care scriam pe pungile de carne pt. congelator. L-am lasat sa se manifeste, pana la urma la tanti i s-a facut mila de el si l-a luat in brate, dar tot a urlat si a batut-o, pana la urma s-a calmat si nu s-a mai dezlipit de ea, se uita urat la mine si nu ma lasa nici sa vb cu el. Nici cand i-am oferit eu un Kinder Pingui nu m-a bagat in seama, a preferat sa renunte la dulce (e mare amator!) decat sa accepte ceva de la mine...
Ufff, ma asteapta vremuri grele, asta e Capricorn ca mine si stiu la ce grade de incapatanare poate ajunge
Dar sanatosi sa fim, si le-om descurca pe toate.
Am pus la semnatura poze de la serbarea lui Markus, a fost Om de Zapada si prima decoratiune de Craciun facuta azi de mine, de care s-a minunat Mathias foarte tare....bineinteles ca vrea sa fie aprinse lumanarile non stop si cu greu ii atrag atentia cu altceva de la scopul asta.
ANul asta vroiam sa pun bradul de Craciun in living, unde stam toata ziua, dar nu stiu zau daca nu-l demoleaza din prima zi.......mai vedem.
Va pup si o seara placuta!
ramonab spune:
LalaD, da e stangaci stangaci.Cel mai des se foloseste de mana stanga si daca ii dau ceva in dreapta, de ex creionul, il muta imediat in stanga.
Ven las ca trec si crizele.Noi inca nu experimentam astfel de crize si sper sa nici nu ajungem la ele.
Am vazut "omul de zapada" la serbare.Draguti tare copiii imbracati asa.Cred ca a fost o serbare minunata.
Decoratiunea e absolut minunataaaa!Arata superb.
RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog
Lala_D spune:
Mda, exact asa era si Bogdan. Stangaci 100%.
Piciorul tot stangul ? Daca il pui sa se uite printr-un sul tot cu ochiul stang ?
Andrei vad ca e dreptaci desi la capitolul picior stangul primeaza , prin sul se uita cu ochiul drept iar creioanele le tine 70 % in dreapta si 30 % in stanga .
O sa fie un pic mai greu la caligrafie in rest totul mi-a parut facil cu stangaciul meu
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog