La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 243

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Azi e ziua pozelor
Vazut poze frumoase, frumoase , ce imi place cand puneti poze noi , este fascinant cum cresc clopoteii nostri ( si fratiorii lor ).

Roxule varsa amarul aici poate te ajutam macar cu o vorba buna

Ramo noroc ca eu citesc tot ce scrii pe blog si mai stiu din evolutia lui Razvi. Dar gresesti ca fetelor nu le-ar place sa citeasca si aici. Razvi e un clopotel mult iubit ca si mama lui

Roli felicitari lui Andrei ca a stat cumintel, fie ca analizele sa va dea o solutie pentru inapetenta

Si ca sa fiu in ton cu pozele va pun si eu unele facute azi in parc , prima zapada din iarna asta : http://avlaudum.blogspot.com/2009/12/prima-zapada-din-iarna-asta.html

Pupam pe toata lumea

Ramo ma duc sa citesc

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ce vreme e afara .. am iesit la cumparaturi fix pe zapada aia mare .. un calvar a fost drumul cu masina. bine ca nu am avut mult de mers. apoi, dupa ce am venit acasa, mi-am dat seama ca am uitat ceva. am inbracat-o pe eva si am plecat cu ea .. ce bucuroasa a fost. radea si chiuia .. cand au venit insa cateva rafale de vant cu zapada .. a inceput sa miorlaie si am luat-o in brate.

m-a suparat tare azi-dimineata .. am certat-o si i-am dat la fund .. a turnat apa in aparatul dvd .. putea, Doamne fereste, sa se curenteze. in plus, nu mai face nimic la olita si nu mai cere .. drept urmare a stat cu kk la fund si acum e carne vie ..

multumim ptr vizionarea pozelor si ptr aprecieri. nu stiu de ce nu o vad pe anna frumoasa .. fac si eu acum ca gratiela .. sa vedem in ce lebada se transforma annuska.

alinus of Doamne prin ce ai trecut .. sper sa fie bine anita de acum incolo. cat a suferit mititica de ea, mi se rupe sufletul cand citesc prin ce durere a trecut. pupa elle fetita.

lala20 a fost un mesaj din suflet, sa stii! ce mare s-a facut bia si ce parut mare are! e o frumoasa! ce tortut super si ce mami sexy!

darene drum bun sotului, sa se intoarca cu bine acasica.

ramonici hei .. ce inseamna asta? cum sa nu intereseze pe nimeni ce face razvi? hai .. te rog, spune-ne ce nazdravanii si ce mai face, spune sufletelul mic si scump.

laurici si eu m-am bucurat cand am vazut zapada .. insa traficul e cosmar .. multumim de laude ptr fete si tort .. pe eva a coafat-o coafeza care a venit acasa .. tare incantata a fost de coditele impletite. ti-am admirat si eu comorile .. ai doi scumpi frumosi! imi mentin parerea ca eleni seamana cu tine. ce imi plac dansurile grecesti .. super!

roli ma bucur ca a fost cumintel andreiu la analize. sper sa va iasa bine!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta, asta cu olita e sindromul de care sufera fratiorii mai mari cand vin cei mici, carora le este acceptat kk in pampers...ba chiar te bucuri cand face . Trece si asta. E normal!

In seara asta cica trebuie sa bagam bradutul in casa ca afara ii ingheata radacina. Si mai mult decat atat, ziceau cei de la sera ca ar trebui tinut in casa pana se desprimavareaza.
Eu as vrea, daca tot il bagam , sa-l si impodobim, dar tati zice ca musai sa-l impodobim in ajun, pana atunci e planta decorativa .

Baietii la pranz au zis pas la somn, asa ca acum topaie de zor, ii scoatem mai incolo la zapada, il parchez pe Andrei la mama pt. cateva zile si ne intoarcem sa-l culcam devreme pe Marc, care a ramas cam in urma cu somnul. De cand cu vacanta, nu mai vrea somn la pranz.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Azi e ziua pozelor
Vazut poze frumoase, frumoase , ce imi place cand puneti poze noi , este fascinant cum cresc clopoteii nostri ( si fratiorii lor ).

Roxule varsa amarul aici poate te ajutam macar cu o vorba buna

Ramo noroc ca eu citesc tot ce scrii pe blog si mai stiu din evolutia lui Razvi. Dar gresesti ca fetelor nu le-ar place sa citeasca si aici. Razvi e un clopotel mult iubit ca si mama lui

Roli felicitari lui Andrei ca a stat cumintel, fie ca analizele sa va dea o solutie pentru inapetenta

Si ca sa fiu in ton cu pozele va pun si eu unele facute azi in parc , prima zapada din iarna asta : http://avlaudum.blogspot.com/2009/12/prima-zapada-din-iarna-asta.html

Pupam pe toata lumea

Ramo ma duc sa citesc

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

ce frumos s-au jucat baietii tai in zapada! ce tavaleala .. super! eu am uitat aparatul cand am iesit cu eva la magazin .. poate ii fac pozute maine daca nu se flescaie zapada.

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ce bine de voi ca aveti zapada Eu nu sper prea repede la zapada pe aici.Peste tot ninge in jurul nostru (ma refer la judetele limitrofe) doar pe noi ne ocoleste.

Fetelor am spus asta pentru ca scrisesem in urma cu ceva vreme vreo doua mesaje despre Razvan si nu au fost citite de nimeni.De aceea am renuntat sa ma scriu.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

am cateva pozute cu anna, ratusca .. daca vreti sa le vedeti ..

aici

si mai am cateva cu evuta ..

aici

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ramo,
si eu va citesc mereu pe blog, vad imediat cand actualizezi cu un post nou.

Ellenuta,
le-am admirat pe fete in ultimele poze. La Eva dupa ultima poza actuala urmeaza (in slideshow) cea de la aniversarea de 1an (o fetita de un an).... Mare schimbare: acum un an ii mai puteam numi bebelusi acum sunt copilasi. Se schimba asa repede, cresc. Abia o sa ii mai recunoastem cand plecam de la clubul scutecelor.

Acuma am vazut ca cei de pe DC sunt indulgenti cu ai nostri copii, clubul scutecelor tine pana la 4 ani!!!! Deci mai au timp sa devina "curati".

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Fetele mele dragi (toate cate v-ati gandit la mine), va multumesc mult de sfaturi si incurajari! Intr-adevar, perioada a fost foarte grea pentru mine si ma dusesem cu gandul foarte departe (desi pentru mine aceasta posibilitate nu mai parea departe deloc). Asa am simtit pana ieri cand am scris mesajul...Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat...Aseara, dupa o lunga discutie unde au fost lamurite problemele care au creat aceasta criza, am reluat relatia noastra destul de rupta si ne-am promis sa tratam cu mai multa intelepciune nemultumirile, orgoliile..in general, problemele care, cu siguranta, vor mai aparea...Acum sa vedem...Sunt mult mai optimista in ceea ce priveste viitorul nostru, mai ales pentru ca ne iubim si este pacat sa-l stricam din prostie!
Va multumesc inca o data tuturor pentru sustinere!

Elle, o iubesc mult pe pitica ta cea mica! UIte aici cat de adorabila este: http://family.webshots.com/photo/2912434970102349464YwOMHZ
Mi-a incalzit inima! Este dulce rau!

Lala, tare faini piticii si ce s-au mai jucat ei in zapada! Din pacate la noi inca nu a nins serios (noi abia asteptam zapada)..asa o fulguiala si un petecut de zapada...ma asteptam la mai mult avand in vedere ca aici, in Michigan, iernile sunt destul de grele!

LA MULTI ANI BIENCUTA noastra draga! Sa fii fericita draga noastra, sa ai o viata frumoasa alaturi de mamica ta care te iubeste foarte mult!
Foarte frumoasa clopotica noastra si mamica ei la fel!
Si eu ma minunez de fiecare data cand vad poze noi, cat si ce repede au crescut iubitii nostri mici!

Laurici, i-am vazut inca o data pe pitici si i-am adimirat! tare frumosi mai sunt!

Ceska, draga mea, multumesc din suflet! Ti-am scris PM.

Nu ma mai pot concentra sa mai scriu ce ami vroiam sa scriu..Sunt nedormita iar caci Matei a vomitat toata noaptea..Inca nu-mi dau seama daca este virus gastro sau pur si simplu i s-a facut rau de la ceva (ca si ar fi avut de la ce: ieri tata-su i-a dat ananas, nuci coapte...). Azi noapte am stat amanadoi si l-am supravegheat, am spalat haine si asternuturi...ceaiuri...etc.
Acum il urmaresc sa vad ce se mai intampla..nu vrea sa manance mai mult de 2-3 lingurite din cate ceva...dar nu-l fortez..Il hidratez si il incerc savad ce vrea sa manance...
Urmaresc sa vad daca am luat si eu ceva (ca stiu ca daca este virusul asta este f. contagios) si de aseara simt ca stomacul meu nu este in ordine..Si sotul a zis ca si el simte ceva prin stomac..deci..este f. posibil sa fie enteroviroza...again (a mai facut si anul trecut una, chiar de ziua lui).

Alinush, mama! dar ce ai mai patitmit si tu cu Ana mica! Doamne fereste! Sper ca este mult mai bine la ora asta, mititica si ca-si va reveni curand complet!

Ma duc sa ma culc un pic ca nu mai pot!

Va pup cu drag!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani Bianca! Sa fi fericita!

Elle, ti-am admirat papusile la botez. Absolut exceptionale!!!

Lala, ce distractie mareata pe voi

Ramona scrie si aici despre Razvi. Nu intotdeauna am timp suficient sa citesc pe blog.

Asa, hai sa va explic faza cu TV-ul ca eu am iscat discutia. Tv-ul e folositor, insa mi-ar displacea ca asta sa fie activitatea principala la gradi. Eu cand o las la gradi, toti copiii sunt asezati pe scaunele in fata TV-ului pe Cartoon N (cam oribile desenele pe acolo in general) si cand o iau acasa e acelasi peisaj. A fost o perioada cand Iulia facea nazuri ca vrea sa stea acasa si cand am intrebat-o ce nu ii place la gradi mi-a raspuns ca stau prea mult la Tv si ca sunt lasati singuri. E adevarat ca e doar un copil si ca percepe realitatea diferit, insa asta simte ea. Nu stiu inca cum sa atac problema asta cu directoarea- e una din educatoarele ei...inca nu m-am acomodat cu ea. Nu vreau sa se simta jignita si sa creada ca i-as reprosa ca nu isi face treaba (recte reactia unei mamici ce lucreaza in domeniu).
Pe de alta parte nu mi s-ar parea corect sa o mut sau sa o tin acasa pe motivul TV sau ca se tipa la copil -exclud bataia- (am un prieten care face asta cu copilul lui). Pana la urma asta e lumea in care traim. Mai devreme sau mai tarziu tot se va lovi de ea (ex, scoala). Nu o pot proteja la infinit. Tot ce sper e sa o fac sa inteleaga ca se poate si altfel si sa ii ofer un exemplu suficient de rasunator si constant al modului in care consider ca e bine sa se comporte. Datoria mea e sa o protejez de pericole majore ce tin de securitatea ei, dar nu este cazul de fata. Cat depre celelalte consider ca e bine ia contact cu astfel de probleme. Si daca are nevoie de mine, eu sunt disponibila.

Hai sa va arat ce cadouri a creat Iulia pentru personalul din gradi.
http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/Creatii#5415522837988432498

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am fost la zapada in seara asta si ne-am jucat toti 4 pana nu am mai putut. Nu va spun cu ce pofta au mancat picii ...
Ne-am imbarcat in autobuz (nu am avut curaj sa scoatem masina si nici chef sa o deszapezim ). Tati cu rucsacul in spate ( cu bagajul lui Andrei de mers la mama) si cu Marc de manuta, eu cu caruciorul cu mezinul. A fost excelent. Ne-am oprit in parcul de la mama sa ne bucuram de zapada, l-am parcat pe Andrei la mama si ne-am intors cu Marc frant si fericit de prima zapada. Maine trecem la saniuta.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput