La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 243

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Bianca! Sa fii fericita alaturi de mamica ta!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Aurelcris si Roxi(apropo, poze de la ziua Adelei?), mersi ca intrebati de Razvan. E bine, a fost si el putin racit doar nasuc "curgator" si niste tuse care e pe duca.Acum se bucura de cadoul de la mos Craciun, venit putin mai devreme: Are camera lui.Mai avem de pus cate ceva la punct si va fi asa cum ne-am dorit pt el.

Nu am mai scris despre Razvan nimic ca oricum nu interesa pe nimeni asa ca am renuntat sa ma mai bag in seama.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ellenuta,
le-am admirat pe fetele tale la botezul Annei! Mi-nu-na-tii! Si Anna seamana tot mai mult cu Eva... asa mi se pare. Sa fi fost intr-un ceas bun increstinarea Annei, sa aibe o viata frumoasa alaturi de voi, familia ei!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

bunaaaaa

am reusit sa ma adun si eu de pe drumuri si ma pregatesc sa plec din nou, de data aceasta spre casa....
Nu-mi vine sa cred ce ninge afara....
Fiu-meu este in al 9-lea cer si-mi repeta intruna "ador iarna"!!!
asta inclusiv in timp ce sofam si cautam sa nu deraiez... m-au trecut toate traspiratiile pe drum iar el ..."ador iarna"
cred ca daca il aude si taica-sau care este innebunit ca el nu stie sa conduca iarna... ia si prima bataie din viata lui de la iannis
acum, a iesit pe un balcon de la mine de la birou si s-a aruncat in zapada... a intrat in birou cu obrajorii rosii de frig si cu ochii plini de bucurie..
mi-am adus aminte de momentele mele din copilarie de la derdelus....

: LAAAAA MULTI ANIIIIIII !!!!
BIA SA TRAIASCA!!!!
SA FIE SANATOASA, FERICITA SI NOROCOASA IN VIATA !!!!

Mami, ai de ce sa fii mandra!!!! Astept fotografiile....

Cati, offf alaturi de tine.... cum s-au adunat toate relele...
Condoleante pentru bunica ta. Si eu am suferit enorm cand a murit mamita mea iubita care m-a si crescut asa ca-ti inteleg perfect durerea...
Cat despre sot... ma rog sa gasiti calea spre comunicare... Este pacat pentru tot ce ati realizat, este pacat pentru copilul minunat pe care-l aveti, este pacat pentru dragostea voastra ca sa te gandesti la divort.
Poate starea ta si supararea pricinuita de moartea bunicii a amplificat situatia... poate ca nici tu nu ai gasit puterea spre comunicare...
Tu esti o femeie puternica. Asta trebuie sa-ti repeti. vei reusi sa treci peste asta. Este vremea craciunului, este vremea impacarii, este vremea sa-i arati ca-l iubesti si sa nu te superi daca el o avea vreo "carapace" si nu-ti raspunde imediat....
Incearca scumpa mea!
Stergeti lacrimile, capul sus!
Fa-te frumoasa, da-ti cu parfum, gateste ceva bun , culca copilul si invita-l la o cina romanctica... spunei ce te nemultumeste fara reprosuri...
si,
chiar... adresa mea de mess este cuclita2000@yahoo.com , cand ai timp... baga-ma in lista ta poate reusim sa fim on line in acelasi timp si sa vorbim mai multe...
cu mult drag!!!!
nu am reusit sa vad poze cu ginere-meu... poate reusesc de acasa...

elleeeee... fara exagerare... sunt tare frumoase fetele tale! AMANDOUA !!!!
eva m-a dat pe spate... ce papusa este, ce frumos ai "coafat-o", cat de eleganta a fost....
iar anna... este scumpa foc! asa de frumos conturata, are niste trasaturi perfecte. pupa laura falcutele ei scumpe !!!!

a, si am salivat aici pe tastatura vazand tortul facut de tine....
Doamne ar trebui sa-ti pupe picioarele soacra si fiu-sau ... copii frumosi faci, desteapta esti, frumoasa la fel si mai si gatesti bine...

Alinush.... aoleu ce am citi de anita ta... Dumnezeule prin ce ai trecut... Chiar ma intrebam unde esti de nu mai intri pe aici...
Bine ca si-a revenit! laura lacrimioparele ei... Puiutul mic si scump. si luca este bine? poate nu a fost viroza de el nu a luat...
offf!!!

Darene, Doamne Ajuta sa se intoarca cu bine!!!

Roli, bine ca te-ai hotarat. Sa stii ca eu lui dimi i-am facut in 2 randuri analize si, din fericire, toate au iesit bine... El nu mananca pentru ca ii este sila... Si ii este si suficient putinul pe care-l inghite totusi.
Iti marturisesc insa ca mor de frica sa nu pateasca ceva ca mananca asa de putine l;egume ( 0 de fapt ) si fructe.

LalaD, foarte frumos cadoul comandata. Sa-l foloseasca cu placere

Ramona, eu te citesc cu placere. Si mi-ar placea sa ne dai sfaturi din exeprienta ta de pedagog! Plus sa ne mai povestesti de razvi si de tine !!!!

Hai mai zuzulici,... nu mai cititi din umbra....,
puneti mana (mainile ) si scrieti. hai sa animam atmosfera aici ca pe vremuri !!!!

roxanici, desi presupun ca iar nu ne vei mai scrie nimic... si ma rog sa vina vremuri bune si la tine cat mai repede !!!!

cred ca voi pleca acasa...
am vazut la stiri ca este polei pe podul crangasi... vai de capu' meu

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ramona, nu-i asa....

si, ca sa schimb "tonalitatea"... mai pun si eu niste fotografii...
stiu ca am mai pus de curand dar sa animez atmosfera pe aici...
fotografii noi+serbarea greceasca a lui dimi

http://family.webshots.com/photo/2477969140105249031WTTnLL

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

http://family.webshots.com/photo/2102795710102239560wcddgb

Pozutele!!!
Revin dupa ce o culc pe Bia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am fost dimineata la analize. Andrei a fost un monument de cumintenie. A cerut papa cand s-a trezit, dar am reusit sa-l facem sa uite de papa. L-am imbracat rapid si am fugit. Am avut noroc ca i-a gasit vena usor si doar a scos un chitait cand l-a intepat, apoi se uita fascinat cum curge sangele prin tubulet. Am avut noroc si de o tanti draguta care s-a purtat exceptional si a vorbit frumos cu el tot timpul.
In masina i-am dat lapte, l-a baut si a adormit pana acasa. Sumarul de urina nu l-am facut ca nu stiam exact cum. M-a lamurit ca tb, sa-i recoltez dimineata si vum trebuie sa fac cu punguta, dar mie mi se pare ingrozitor de greu....cum sa fac? Sa-l trezesc de pe la 6-7, sa-i montez punguta, ca sa avem timp sa faca si sa ajunga tati cu punguta pana la 9.30...ufff.grea misiune.

LauraD, frumoasa serbare. El merge la o gradi greceasca, sau e un club grecesc? Adorabili puii tai!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LauraD mii de scuze ca nu ti-am raspuns - am fost in sedinta.

Ai niste minunatii - pozele cu amandoi sunt de milioane , dar nici cea in care se pregateste de 'butoneala' nu este mai prejos.

Lala, este superba Biancasi tare eleganta si cocheta.

Ramo ce bine a a scapat de raceala; super cadou, o camera pt el in care sa-si poat insira jucariile

Ca sa vezi c-am scris, LauraD - din pacate, nu mai am dispozitia de alta data si simt ca in curand o sa cedez.
Si nimik nu m-ajuta sa trec peste !

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Si un mesaj separat.

La multi ani Bianca! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita alaturi de mamica ta care te iubeste enorm si face totul pentru tine!
Lala20 ai o bomboana dulce! A crescut mare, e o domnisoara superba!
Inca nu am citit la subiectul dedicat cum se mai desfasoara ostilitatile, dar tu arati foarte bine si sunt convinsa ca gasesti putere in tine sa treci peste toate greutatile cu sprijinul parintilor tai. Ai incredere ca cineva acolo sus te iubeste!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Laura frumosi copii mai ai si tu.Frumoasa si serbarea greceasca, am vazut ca au avut si dansatoare.Minunate dansurile grecesti si muzica lor.

Am vazut-o si pe sarbatorita noastra de azi Bianca mica ce cadouri frumoase a primit si ce tort frumos.

LalaD, m-am tinut de promisiune.Verifica blogul meu.
Cine mai doreste poate sa citeasca cum e o zi la gradi la mine cu doua activitati prezentate (pe scurt )

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput