Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *119*
Raspunsuri - Pagina 8
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 am nevoie de un sfat: nu stiu unde am gresit - am facut ieri ananas+branza+cereale; le-am amestecat in blender si rezultatul a fost catastrofal - amaaaaar. Banuiesc ca de la ananas insa am decupat mijlocul, am curatat exteriorul ... Si resturile de ananas le-am gustat si erau fff bune (am nimerit un ananas copt - multumita sfaturilor privind cumpararea) |
citat din mesajul lui bianca2503 nu ai gresit nicaieri. poti sa scobesti partea lemnoasa cat vrei. ananasul in combinatie cu branza =amaaaar. mi s-a intamplat de 2 ori si a 3 a oara am facut combinatii in reciepente separate. eu i-am dat ananas cu pepene galben, cu banana...asa i-au placut. deci ananasul nu merge cu branzica la noi branzica=mar(para)=banana=love |
nota 10 bianca, si mii de.. in veci nu imi dedeam seama de ce e amara papa ptr bb, i-am facut odata am zis ca e de vina ananasul, am facut fara a fost ok. am mai facut a doua zi cu alt ananas rezultat amar, am refacut fara ananas a fost ok... m-am gandit ca iar mi-a dat aia ananas stricat si ma pregateam maine sa ma duc sa fac tam tam ... norocul ei ca a scapat
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
dyana27 spune:
Damian Codrut Andrei, bebe de Lysbeth
Alexandru, bebe de Alex2alex
Petru si Nicolae, bebelusi de andreeeea
pentru pogonici dintosila si chiscuta virusat
aditapop felicitari pentru clasament; pai cu asa frumuseeeeeeeeeeel... cum sa nu fiti acolo in primii???
fetele excursioniste... nu pot sa cred ca nu vin cu voi; nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa iasa acolo cu piticei care stau in picioruse si se tarasc
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
alina.n spune:
citat din mesajul lui novus Noroc cu Alina ca altfel umpleam o pagina singura Pe unde umblati ? Olishka e la film Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
off m-am bagat si eu aiurea pe pagina aia ...am stricat decorul
multumim mult sa-mi dai datele contului pe PM(dar cred ca reusesc sa platesc dupa 17 ...e ok?)
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam
dyana27 spune:
si despre noi...
mutzu a stat azi singurel in picioruse ; mai intai pe marginea canapelei si dupa aia tinandu-se de o jucarie; nu e vorba de pasi, daaaaa? doar tinut pe picioruse fara sustinerea mea
eu dupa o stagnare de 2 saptamani am inceput iar sa mai scad la cantar; sunt la un total de 9,200; a fost destul de frustrant in astea 2 saptamani, dar stiam ca sunt si perioadele astea "de platou"; sper sa mai merg asa in linie dreapta macar cate 2-3 kg odata; pana la craciun vreau sa scad sub 65 (adica sa mai scap de de 2,4 kg)
cum am venit pe lume
magdyi2001 spune:
Buna seara fetele!
Cred ca ne mai tineti minte daca nu ne-ati uitat de tot.
De vreo doua saptamani am ajuns si noi din romania dar nu am reusit sa intram deloc pana acum din lipsa de timp.
De cand ne-am intors Gabriel este foarte scancit si rare sunt zilele alea cand mai este cum era odata. A durat ceva timp pana sa obisnuit din nou cu taica-su cu casa si cu lucrusoarele si jucarioarele lui.
O luna in romania se pare ca ia priit destul de bine. A luat 500gr in greutate, deci 8,600kg, 2cm in lungime,in tottal 74cm si ca sa fie tacamul complet ne-am intors la tati cu 4 dintisori sus. I-au iesit toti odata si are in total 6. Asa ca am trecut la paine cu unt. Si o adora!
Simona, Mihaela mi-e un dor nebun de voi si de intalnirile noastre.
pt Maria si Dragos.
Se pare ca si lui Gabriel ii e dor de Maria ca pupa poza ei in fiecare zi.
Kea, mersi mult pentru PM-ul de incurajare, chiar aveam nevoie de asa ceva pe atunci. Acum lucrurile sau aranjat de la sine. Se pare ca distanta ne-a cam adus din nou pe aceeasi lungime de unda. Imi pare rau ca nu am putut atunci sa-ti raspund iar in ro nu am avut net. si tie.
Nu am reusit sa citesc capitolele precedente dar am vazut pe prima pag ca Ayla a trecut din nou prin ceva urat. Imi pare tare rau!!!
Incepusem sa ma bucur pentru tine ca in sfarsit odata cu venirea bebelusului iti vei gasi si tu linistea. Se pare ca Dzeu a vrut altfel si a hotarat altfel. Intrebari precum "de ce?" sunt in zadar.
Te si te .
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
anamariame spune:
citat din mesajul lui denisamadaTot in oferta care4, exista o masutza Chicco care mi se pare interesanta, de asemenea. Cred ca la Luana am vazut-o si parea multumita. Masutza ar fi cea de-a treia varianta. Noi suntem destul de multumiti de jucariile Chicco. (si noi, cat mai ales Adelake)Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )Votati cu noi!!! |
Pisik06 spune:
Seara buna!
LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilei
MONNVAS, sanatate lui ginerica
GIANINA, nu stiu ce sa te sfatuiesc in legatura cu mancarea, dar pot sa iti spun ca exact astfel de sentimente ma incercau si pe mine cand Ana avea colici f puternici, reflux, cand urla la san, cand nu dormea o ora legata ziua, cand o luam cu noi in pat si desi murea de somn, icnea in somn, plangea, nu putea sa se odihneasca deloc. Ma simteam atat de neputincioasa si imi doream sa simt acel "ceva" miraculos care sa ma invete ce sa fac. Nu stiam cand urla de foame si cand de durere si cand citeam in reviste " nu va fie teama ca nu veti sti cand ii e foame copilului, in maxim 2 saptamani de la nastere veti ajunge sa il cunoasteti f bine si veti sti" imi venea sa urlu, credeam ca sunt eu o mama rea, ca nu simt ce are nevoie copilul meu.
Nu pot decat sa fiu alaturi de tine. Esti o mama grozava, te admir pentru rabdarea ta
DYANA, si eu, si eu plang si urlu dupa intalnire. Nu ma mai exprim ca ar trebui sa umplu pagina de si . Colac peste pupaza, una din petrecerile de la serviciu s-a anulat. Macar a ramas cea pt copii, ca daca se anula asta in locul aleia de adulti, clar alegeam muntele.
Ma consolez si eu ca sefa Novus nu poate sa stea mult fara sa mai organizeze ceva si nu va trebui sa asteptam prea mult pana data viitoare. Asa e Novus?
Fetele, stie cineva cum se gateste couscous pt bebe? am luat couscous bio din care4 si ma uit la el ca mata in calendar
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
dyana27 spune:
a, si asa cum anca imi dadea mie mesaje "personalizate", uite asa am eu un mesaj pentru gianina:
pai daca nici tu nu esti o mama buna.... atunci eu imi dau demisia; sa nu te mai aud vreodata in viata ta ca nu te consideri mamam buna, ca pe cuvant de nu vin dupa tine si te fugaresc pana scap de toate kilele mele in plus (si asta inseamna fugareala muuuuuuuulta.. crede-ma pe cuvant); la cata rabdare ai avut pana acuma, prin cate perioada rele ai trecut... si tu vrei sa ne convingi pe noi ca ..."nu simti nu stiu ce....."; adica ce ar trebui?? sa stii exact ce sa-i faci??? eu l-am avut doar 3 zile pe mutzu bolnavior si ma jeleam cu vorbe!!! si habar nu aveam ce sa-i fac.... functioneaza si el instinctul ala de mama... da' nu am facut medicina in instinct
asa ca ia revino-ti, e normal sa nu stii ce sa-i faci, e normal sa te simti depasita uneori de situatie; dar ai incredere ca faci tot ce trebuie pentru bebelina mica, si ESTI O MAMICA EXTRAORDINARA
cum am venit pe lume
anamariame spune:
citat din mesajul lui Monnvas Buna. Nu apuc sa va prind din urma. Cristi avea azi 39,4, azi-noapte s-a vaicarit (=urlete) toata noaptea. Pedi zice ca se prezinta bine, f f putin rosu in gat, e inceput de viroza, dar nu stim de care. E f f sensibil, plange din orice si nu prea mai mananca.Si nu, Geanina, nici eu nu simt ce tre' sa-i fac. Imi vine sa plang langa el si atat.Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)Asa am venit eu pe lume! |
anamariame spune:
citat din mesajul lui simina_kin PROBA : (multumim Ela )www.youtube.com/watch?v=UNJMGbbGu6Y" target="_blank">Gustam mar |