Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *119*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Bre, intilneala e de vineri, da?
Gaza, propunerea ta e tentanta dar nu stiu cind ajungem exact. Poate imi dati niste nr de tel pe MP ca sa tinem legatura.

Noi plecam joi din iasi si ne oprim o noapte pe la jumatea drumului undeva, probabil la tg secuiesc. Nu stiu daca o sa am acolo net sa va citesc, deci nr de tel mi-ar fi de folos...

Gianina, lasa prostiile. Esti pe linga o mama buna, un om stresat, f obosit si ingrijorat. Eu nu cred in instinctul asta matern exacerbat, instinctul te ajuta sa simti daca e ceva in neregula cu copilul, nu sa pui diagnostice; te ajuta sa il tii in brate cind plinge, nu sa faci minuni.
La noi administrrea de fier e asociata cu o totala lipsa de apetit, cam cum povestesti tu. Altfel, nu am patit, deci nu stiu sa te ajut.

Monnvas, sanatate! Si nu o lua pe cimpii, de raceli o sa tot avem parte, e greu pina ne obisnuim

Chatonel, poate scapati repede de dintzosu-buclucas!

Novus, frumoasa, urita, asta e, de-acu v-ati procopsit cu mine. Numa ca mi-e ciuda. Nu-mi face si mie repede doamna o caciula model pisica? Si daca tot veni vorba, sint gata si caciulitele noastre?

Mai vreau detalii despre Florinela pliiiz

Ilinca, unde umbli?

Soacra mare, te salut acuma, ca io la ora aia mai rar....numa cind are grija nora....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Novus si petrecaretzele sa dea DD sa aveti zile frumoase si cu ceva zapada

Multumim

Maine pun coletul pt voi !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Multumim ca ne-ai anuntat ca sa "pandim" posta Ro

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna seara

La multi ani sarbatoritilor zilei!!
Distractie placuta fetelor plimbarete,sa va distrati si pt.noi.sa faceti poze

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Chatonel, inteleg ca Izia are probleme cu un dintzisor.(?) Sa va faceti bine repede!

Monnvas ne pare rau ptr Chiscuta. Si pentru voi multa sanatate

Noua ne-a adus Mos Nicolae un cadou special, al treilea dinte asa ca acum suntem cu "trei dinti in fata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Novus, frumoasa, urita, asta e, de-acu v-ati procopsit cu mine. Numa ca mi-e ciuda. Nu-mi face si mie repede doamna o caciula model pisica? Si daca tot veni vorba, sint gata si caciulitele noastre?

Sunt gata !!
De vineri e intalneala !!
Ai PM cu nr meu, pt detalii organizatorice

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008
A costat 230 ron (cel mai mare, frumos, bogat). Brad normal, dar arata superb. Are cam 150 cu totul. Dar, repet, e superb. Dar stiu ca erau si de 160 ron, si 120 ron.

Pai ce sa fac cu aia mai ieftini, ca presupun ca erau mai mici, nu? (noi vrem ceva de 1.5-2m) Asta zici ca are 150cm bradutzul, nu? Ghiveciul presupun ca mai are inca aprox 30cm... Tre sa mobilizez motanul sa luam si noi.
Merci mult de pont.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Buna. Nu apuc sa va prind din urma. Cristi avea azi 39,4, azi-noapte s-a vaicarit (=urlete) toata noaptea. Pedi zice ca se prezinta bine, f f putin rosu in gat, e inceput de viroza, dar nu stim de care. E f f sensibil, plange din orice si nu prea mai mananca.
Si nu, Geanina, nici eu nu simt ce tre' sa-i fac. Imi vine sa plang langa el si atat.

Pupam sa treaca virusul rau.

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Aaaa Fetele excursioniste astept raspuns la propunerea mea cu Sibiul. Sa stiu daca sa ma agit sau nu.

Eu sunt pro!

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:

Citat:
Novus si petrecaretzele sa dea DD sa aveti zile frumoase si cu ceva zapada

Multumim

Maine pun coletul pt voi !!

Multumim ca ne-ai anuntat ca sa "pandim" posta Ro

Trimit pe curier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

Trimit pe curier

sarut'mana ca mi-ai zis sa fiu cuminte si acasa,,,de parca as putea pleca undeva cu ambii copii mucosi

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput