Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *119*
Raspunsuri - Pagina 9
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aditapop LA MULTI ANI!!! Damian Codrut Andrei, bebe de Lysbeth Alexandru, bebe de Alex2alex Petru si Nicolae, bebelusi de andreeeea Helou, fete! S-au afisat rezultatele la concursul KLORANE! Va multumim din suflet pentru voturi! Suntem pe locurile 5 si 6! Fara voi nu am fi reusit! http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=7 POZE NAZDRAVAN |
FELICITARI!!!
IriTeoPetru
New Life Is Born
alina.n spune:
sanatate fetelor cu bebeii bolnaviori- si noi tusim asa din cand in cand
gianina- cum sa-ti treaca prin cap ca nu esti o mama buna - cum mai sunteti?
sfatul meu este sa o lasi pe fetita macar 1 zi sa nu o mai hranesti la program ci doar cand i se face foame si numai atata cat cere, sa incerci sa o scoti si pe afara chiar si numai pt 15min(aerul acesta le face pofta de papa si de somnic)...cred ca daca insisti cu mancarica cand nu vrea poti sa dai in altele
(eu nu vreau sa te supar este doar parerea mea... eu cu natalia asa am procedat,noi nu mancam la o masa mult de ex lapte papa cate 60-100..uneori 120 dar ff rar insa nu insist deloc,pana la 6luni manca si la 2ore dar si la 30minute dinnou -chiar nu-i faceam program...mesele solide sunt intre 60-250ml...si numai la cerere ...acum mancam la 3-4 ore)
-pe de alta parte poate fi vb despre dintisori ...noi am avut 1 saptamana cand a refuzat sa pape cu lingurita (i-am dat atunci in biberon supica,suc de fructe -strecurat)
am uitat sa va spun ca noi ne ridicam singurica in picioruse de 2 saptamani si stam bine sustinuta
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam
dyana27 spune:
am si vesti mai putin bune: mutzu meu nu se mai satura cu laptic de la mine absolut deloc; de cand a fost bolnavior papa mult mai bine si mai mult; adica portiile sunt de 200; papa 200 de legume cu carnita, 200 de iart cu cereale; cam 100 de fructe... dar de maine ii fac eu combinatii mai hoate, cu fructe crude (mere, banane, portocale- ca abia acuma avem voie sa le reintroducem) si ceva pere, caise la borcanel;
si cum spuneam... degeaba papa titi... ca i se face foame in maxim juma' de ora; cantitativ...cred ca este la fel, ca nu-l mai vrea si pe al doilea titi daca i-l ofer, adica lui i se umple stomacelul... dar nu-i mai tine de fomica; pai daca fomila al meu a luat 400g in 8 zile... va dati seama in ce hal recupereaza????? cum sa-i mai ajunga titi????
e acuma apare problema!! ca ziua nu-i bai, slava domnului ca papica am sa-i dau de toate... da' ce ma fac seara??????? ca el biberon nici gand sa vrea, eu i-l dau in fiecare zi cu apica, suculet... si iese macel pe hainute, fata, gat, ceafa.... si-l toarna peste tot, numai in gura nu; adica musca din el, ce-i ajunge in gurita bine, ce nu.... tasneste peste tot; pai si cum sa fac???? ca lapte praf nu as vrea sa-i dau... si oricum nu am cum... sau devin sadomaso si dupa ce-i fac baie ii dau cu lingurita lapte praf ?????? si dupa aia ii fac iar baie???????
el de vreo 3-4 nopti face scandal, nu prea doarme, il apuca urletele.... parca vrea titi, parca nu.... acuma nu pot sa nu ma gandesc ca-i e foame copilului si nu vrea titi ca stie ca e degeaba; nu ma dau batuta, adica eu oricum ii dau titi la cerere, si de sete oricand o vrea.... dar trebuie sa gasesc o solutie pentru masa de seara, pentru ca nu vreau sa-i dau decat laptic; si e destul de nasol sa-si fragmenteze somhnul in halul asta; ca pana acum era ok ca se trezea si de 4 ori pe noapte, sugea, dar adormea binemersi la loc; acuma, in juma' de ora e fresh si tipa, si-l vad eu ca e nemultumit
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Soacra mare, te salut acuma, ca io la ora aia mai rar....numa cind are grija nora.... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Si eu Si pe tine si pe Ilincuta
Sa nu uit..multam de pepsi. Stiu ca-i drog curat....dar nu pot si nici nu cred ca vreau sa ma abtin de la el si de la tigari Nu dati bataita ca imi iau eu destule sapuneli pe tema asta
IriTeoPetru
New Life Is Born
millie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
Si eu Si pe tine si pe Ilincuta Sa nu uit..multam de pepsi. Stiu ca-i drog curat....dar nu pot si nici nu cred ca vreau sa ma abtin de la el si de la tigari Nu dati bataita ca imi iau eu destule sapuneli pe tema asta IriTeoPetru New Life Is Born |
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni
shasa spune:
citat din mesajul lui anamariame
Mie imi scrie ca e private, si nu vad niciun filmulet Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Si mie la fel
IriTeoPetru
New Life Is Born
Gaza22 spune:
citat din mesajul lui shasa
Si eu Si pe tine si pe Ilincuta Sa nu uit..multam de pepsi. Stiu ca-i drog curat....dar nu pot si nici nu cred ca vreau sa ma abtin de la el si de la tigari Nu dati bataita ca imi iau eu destule sapuneli pe tema asta IriTeoPetru New Life Is Born |
Si eu la fel dar combinat cu Cola asa ca nu dam bataita dar shhh ca sigur alte fete ne iau la rost.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sapte lunite
shasa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui millie
Nu esti singura Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni |
IriTeoPetru
New Life Is Born