Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *119*
Raspunsuri - Pagina 10
shasa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Gaza22
Si eu la fel dar combinat cu Cola asa ca nu dam bataita dar shhh ca sigur alte fete ne iau la rost. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sapte lunite |
Si eu care credeam ca sunt singurica la capitolul asta, adica la asa combinatii
IriTeoPetru
New Life Is Born
shasa spune:
Mai fetele gata, ma duc in patut sa apuc si eu ceva somn ca sunt rupta. Mai mult de 4 ore pe noapte nu apuc sa dorm din cauza de trezit devreme pregatit pt. scoala pe Iri. As apuca sa dorm daca nu m-as baga la nani in jur de 1-2
Gata! Acum dorm
Noapte buna!
IriTeoPetru
New Life Is Born
millie spune:
Stiti vre-un sait de unde pot comanda costumas de craciunita pt.buburuza?
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Ma consolez si eu ca sefa Novus nu poate sa stea mult fara sa mai organizeze ceva si nu va trebui sa asteptam prea mult pana data viitoare. Asa e Novus? |
Garantat !! Si claro ca nu mai scapati nevazute atunci , da ??!!
Imi pare rau pt toate fetele care ar veni dar nu pot dar o sa facem multe poze
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui millie |
Incearca la Quelle si parca am vazut ceva aici pe forum la mica publicitate dar nu mai stiu daca vad te anunt
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Cuscro am ajuns s-o vad si pe asta : te culci inaintea mea ??!!
Gata plec si eu la !!
shasa spune:
citat din mesajul lui novus Cuscro am ajuns s-o vad si pe asta : te culci inaintea mea ??!! Gata plec si eu la !! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Ei ca nu dorm incaDar acum ma duc la somnic.Deci amandoua odata
IriTeoPetru
New Life Is Born
magdyi2001 spune:
Diana, aceeasi problema am avut-o si eu. Zic am avut-o pt ca acum sa rezolvat. cat am fost in romania eram si eu la fel de stresata ca copilul nu are lapte indeajuns si ma chinuiam in orice fel sa-i dau biberon, poate poate o bea , s-o satura si m-o lasa si pe mine sa dorm. A incercat maica-mea, taica-miu si ceilalti, noaptea ca e intuneric si poate nu vede ce-i bag in gura si bea si asa mai departe, dar fara succes. De ce au incercat ei? Pt ca cineva mi-a spus ca biberonul sa il serveasca o alta persoana decat mama, pt ca pe mama o miroase si stie ca poete primi ceva mai bun.
In fine, m-am intors in belgia si am discutat cu pediatra lui si stii ce-mi spune? Ca daca ii dau un castron de cereale cu lapte dimineata si unul seara este suficiet. Prin castron intelegand cantitatea de lapte si cereale indicate pe pachet.Si in afara de asta san peste zi cand doreste. Noaptea i-am intrerupt alimentatia pt ca stomacul lui are nevoie de pauza pe timpul noptii si vreau sa-ti zic ca acu imi doarme pa dimineata la 6 , ceea ce inainte se numea treziri din doua in doua ore.
Daca mai ai nevoie de ceva intreaba-ma.
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
millie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Incearca la Quelle si parca am vazut ceva aici pe forum la mica publicitate dar nu mai stiu daca vad te anunt Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui dyana27 am si vesti mai putin bune: mutzu meu nu se mai satura cu laptic de la mine absolut deloc; de cand a fost bolnavior papa mult mai bine si mai mult; adica portiile sunt de 200; papa 200 de legume cu carnita, 200 de iart cu cereale; cam 100 de fructe... dar de maine ii fac eu combinatii mai hoate, cu fructe crude (mere, banane, portocale- ca abia acuma avem voie sa le reintroducem) si ceva pere, caise la borcanel; si cum spuneam... degeaba papa titi... ca i se face foame in maxim juma' de ora; cantitativ...cred ca este la fel, ca nu-l mai vrea si pe al doilea titi daca i-l ofer, adica lui i se umple stomacelul... dar nu-i mai tine de fomica; pai daca fomila al meu a luat 400g in 8 zile... va dati seama in ce hal recupereaza????? cum sa-i mai ajunga titi???? e acuma apare problema!! ca ziua nu-i bai, slava domnului ca papica am sa-i dau de toate... da' ce ma fac seara??????? ca el biberon nici gand sa vrea, eu i-l dau in fiecare zi cu apica, suculet... si iese macel pe hainute, fata, gat, ceafa.... si-l toarna peste tot, numai in gura nu; adica musca din el, ce-i ajunge in gurita bine, ce nu.... tasneste peste tot; pai si cum sa fac???? ca lapte praf nu as vrea sa-i dau... si oricum nu am cum... sau devin sadomaso si dupa ce-i fac baie ii dau cu lingurita lapte praf ?????? si dupa aia ii fac iar baie??????? el de vreo 3-4 nopti face scandal, nu prea doarme, il apuca urletele.... parca vrea titi, parca nu.... acuma nu pot sa nu ma gandesc ca-i e foame copilului si nu vrea titi ca stie ca e degeaba; nu ma dau batuta, adica eu oricum ii dau titi la cerere, si de sete oricand o vrea.... dar trebuie sa gasesc o solutie pentru masa de seara, pentru ca nu vreau sa-i dau decat laptic; si e destul de nasol sa-si fragmenteze somhnul in halul asta; ca pana acum era ok ca se trezea si de 4 ori pe noapte, sugea, dar adormea binemersi la loc; acuma, in juma' de ora e fresh si tipa, si-l vad eu ca e nemultumit diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 8 luni cum am venit pe lume |
Dyana, si eu ma aflu in aceeasi situatie ca si tine. Vladimir nu vrea deloc biberon. Am incercat sa ii dau lapte parf peste zi si s-a strambat mai, mai sa vomite. Eu ii dau la masa de dupa-amiaza (fructe/iaurt) cereale sa ii tina de foame. Sidaca ii dau la 6 masa de fructe si la 8 ii e foame ii mai dau niste fructe cu un biscuit sau cu cereale. Apoi baie si tzatza inainte de somn. Laptele meu e mai mult de sete decat de foame.